Äntligen !

Nu har ja äntligen fått tag på en gungstol !
Det finns ju sånna där köp och sälj grupper på facebook, skrev där att ja sökte en gungstol och vips så vare en tjej som skrev att hon hade en till mig :D
Ska hämta den närmare helgen :D KOmmer bli asnice !! Nu äre bara saccosäck, spegelbyrå m.m som saknas :P haha. Men man kan väl inte få allt man vill ha men önska sig kan man ju.

Börjar få lite små panik nu över flytten, trivs ju så bra och kommer ju trivas toppen dit vi ska. Men de är just det att vi renoverade ju 2an så de blev "Vårt" hem. De är som vi vill ha det. O nu så måste vi ju börja om. De är ju inte särskilt mycket "behovs" renovering i radhuset, de är nått rum som måste fräschas till i tapeten akut och golvet. MEn sen så kan man ta resten eftersom.. Men man vill ju få de klart fort. :)

VaR på Elgiganten här i veckan o beställde diskmaskin, torktumlare och en fläkt. Jag älskar ju fläkten vi har nu så jag var ju bara tvungen att köpa en till likadan :D Det kommer bli jätte bra. :)

Nu är barnvagnen beställd från butiken också :) Känns super bra :) Ska hämta den 1dec är det tänkt. kanske blir lite innan också de vet man ju aldrig :) Idag var jag och mamma in på ButikLiten i timrå, aldrig varit in där förr. Hon hade massor med kläder i olika storlekar och skick. Men de luktade iaf inte äckligt där. :) Hon hade även mamma kläder o de tackar jag för! Hittade 2 par byxor som var som gjorda för mig. Så svårt att hitta mammajeans i strl 36. Man måste ju ha minst 40 verkar de som i dom flesta butiker o annars så ska man ha jätte lår o jätte stjärt om man ska kunna ha mindre strl också.. herregud. Men dom ja hitta nu var bra iaf :) Bra att man kan köpa Bra begagnade mammakläder, de används ju inte så länge så de känns så dyrt att köpa mammabyxor för 400-500kr som man bara kan ha 3mån till typ om man inte blir jätte stor för då kan ja inte ha dom heller..

Jag jobbar i natt (tis) och sen ons natt. Sen är ja ledig 11 dagar enligt schema, super skönt. Blir väl kanske nån extra dag åt kommunen om man har tur. Skickat in graviditetspenningspapprena till Fkassan nu också, så man får hoppas man får svar inom 3-4v om man får ledigt. Jag har sökt från 14nov. Och jag hoppas verkligen att ja får de annars så måste ja kanske sjukskriva mig o de känns hemskt. Känner verkligen att kroppen inte pallar mycket mer. Höfterna och bäckenbenet är inte som de ska.. De låser sig o vrider sig m.m SKIT ONT kan ja lova.
Men men man ska inte klaga igentligen.

Saknar gubben såååå mycket, han är i surhåle nu och kommer inte hem förns på fredag. Känns så lång tid att han är borta en extra dag. Men men med stor saknad så kommer mycket kärlek!

Vet inte vad mer man ska skriva just nu. Hmm.. Ni får ha de så bra. :)
BYE


Nu blire nya tag :)

Hade en otroligt stressig vecka förra veckan. Men nu så blire nya tag.
Lägenheten är såld på mindre än en vecka. Fick ett jätte bra bud somja inte tror skulle kunna bli överbjudet så vi tog budet och skrev papprena under söndagen. :) Känns super bra! Nu är de ungefär 1månad kvar tills vi flyttar o de känns så skönt. Förhoppningsvis så kommer de mesta vara i sin ordning när liten kommer ut i världen. :D Det är inte mycket renovering som måste göras direkt, men hopplösa som vi är så har vi bestämt att vi ska försöka fixa så mycket som möjligt direkt. De får bli ett rum i taget. Längtar tills vi ska börja med barnrummet. :)
Om det är nån som vet av en vit tapet med pärlemofärgat mönster, tapeten ska vara slät så hojta till. Vill ha nå liknande som vi har nu i vardagsrummet, den tapeten har tyvärr utgått. Men ska åka runt o kolla framöver..
ÅHH, måste säga de igen. GUUD SÅ SKÖNT ATT DEN ÄR SÅLD LÄGENHETEN !!!
aja.

Helgen var kort, alldeles för kort. Som sagt ja skulle behöva minst 8dagars veckor :P haha.
Gubben han ja dock träffa på fredan då jag fick ledigt från jobbet :) Han var så söt o köpte en ny telefon åt mig, jag hatar ju min touch telefon. Man kommmer alltid åt nått när man pratar med den så att ljudet slås av m.m sen så hatar ja o skriva sms med den.. Tar så lång tid så de är ingen ide att skriva nästan.. Ojoj. Men nu fick jag en ny :) O de var så lustigt för när vi kom hem från en snabbtripp på elgiganten och media markt så skulle gubben ladda den o när han öppnade förpackningen så visade de sig att telefonen var rosa. Haha :D Vad gulligt.
Han är så underbar min gubbsing.


Nu i veckan så ska de jagas massa folk, ja ska komma ihåg att skicka in papprena till försäkringskassan också om gravpenning. Hoppas verkligen jag får det för jag känner verkligen i kroppen hur jobbigt det är att jobba. Det där lät lite fel, de ja menar är att arbetet börjar bli tungt och de känns av att man inte är sig själv längre i kroppen. Fasen man håller ju på dö bara av att böja sig ner o ta på stödstrumpor på en annan... Men ja kämpar på ett tag till. Ja tänker inte klaga jag har ju iaf jobb, jobb som ja verkligen trivs med.
KOmmer sakna alla goa tanter, gubbar och brukare. Men framför allt mina underbara roliga arbetskamrater. Hur ska detta gå? att vara mammaledig? Jag som aldrig ens haft semester, jag kanske blir tokig efter några månader :P haha.
De går nog bra ändå :) Jag kommer ju ha en underbar liten att ta hand om.

Har varit på jakt efter en gungstol och en spegelbyrå ganska länge men jag hittar ju ingen. Jag har kollat på blocket men dom har ju sånna fantasipriser 1000kr för en gungstol ? Näe du.. 500 låter bättre.
Inte ens fyndlagret hade gungstolar nu när jag var in dit. Har ringt runt till olika secondhand/kuriosa butiker men dom har inte nån. :( Jag vill ju verkligen ha en gungstol. Tycker dom är fräsiga.
Älskar att blanda nytt o gammalt.

Näe, nu äre dags att jobba o slita lite. :P
Sen bär de av hemmåt, vila lite och sen väntas besök :) Så skoj :)
Ha de fint !!

Fullt ös -medvetslös

Ja du, har man så mycket att tänka på och göra att man inte hinner eller kan sova riktigt
så är de nog dags att tänka om....
Denna vecka är en riktig mördarvecka FYYY!! O den blir bara värre, men de är mitt eget fel. Vill så gärna träffa alla mina vänner så fort jag är ledig eftersom ja jobbar som ett svin just nu..

Måndagen bestod av städning av lägenheten, sen oroa sig över bankmötet som faktiskt gick jätte bra. Sen natt jobb och gubben for till surhåle.
Tisdagen skulle ju försöka sova, vilket inte gick såå bra... Blev ca 3.5h på fm o 1h på em. Sen visning på lägenheten, åka o hämta ut paket m.m
Onsdagen som de verkar hittils- kliver av kl 8.00 möte kl 8.15 sen ha fika stund med tjejerna från jobbet, dom vill lukta på lite doftljus och spana i katalogen. Efter det så ska jag försöka vila lite grann.. Får väl se hur det går. Ca 13 kommer Malin ei. förbi med sin lillgos och fikar o hälsar på. 14.30 och 15.30 är det visning av lägenheten, sen så kommer Emma ev förbi på en surrstund och sen blire ev träffa Sandra på kvällen, ska även hinna pallra arslet till söråker o hälsa på frida m. en snabbis. OJoj vilken dag. Lär ju va däckad efter det ?
Torsdag- Jobbmöte på morgonen vid 9.00 sen ev besök :) Sen barnmorskan kl 13 och ljusparty kl 19.00
Fredag så blire tandläkare och jobb, har ansökt om ledigt men inte fått svar än.. Får se vad som händer.. Vill ju hinna träffa gubben en dag iaf.


Verkar som att lägenheten är lättsåld, 4st intresserade på 24h. Ojoj. Blir nog budgivning..

I övrigt så jagar ja skötbord, nu när vi ska flytta så blir de ju tvättstuga och inte nån tvättmaskin i badrummet så nu måste ja införskaffa ett skötbord. Ja hitta ett par stycken som jag gillar men ja vet inte än vilket de blir. Bla. en skötbyrå med hyllor ovanför från ikea och hensvik också från ikea.. Sååå svårt att veta vad man ska köpa. Men men de ordnar sig. I övrigt så är de bara en gungstol som saknas så är ja redo att flytta in :P
Ska iväg o spana lite på barntapeter på fredag om jag hinner. :)


ÅH, vi ska FLYTTA !!!

Nu är det klart, banken har godkänt och papprena ska skrivas under veckan :D
Våran lägenhet ligger nu på blocket och hittils har de ringt en kille, på 2 timmar. Så vi får se om de ringer nån imorn också kanske. Visning imorn på lägenheten. Snabba ryck :D

Vi har inte klart än när vi flyttar in men de blir kring 1nov eller 1 dec. :D KÄNNS SÅ BRA !!!
Nu ska ja köpa gungstol! Haha.
Men de är mycket annat som måste införskaffas också efter som de kommer en liten :D

Kommer trivas så underbart. LÄngtar verkligen.

Veckan är helt fullspäckad med möten, ärenden och saker att göra. Väntar på massa papper från kommunen och från mitt gamla jobb som ska skickas in till F-kassan om gravpenning. Allt tar ju sån tid. Men ja kämpar på! Har ja inte blivit knäckt hittils så ska ja inte bli de nu !

Idag for gubben hem till sitt bräcke, surhåle ! Han kommer hem på torsdag men blir dock utkörd, det är tjejkväll på G då. Det blir ljusparty och fika med alla brudarna :D Känns så kul. :)

Annars så består veckan av jobbmöten, tandläkarbesök, jobb, barnklädesmarknad, lägenhetsvisning m.m Fullspäckad. Sen ska ja ju självklart hinna träffa mina underbara vänner också. Men ja hinner liksom inte lämna hemmet så mycket..

Aja, allt tar sin tid..
Nu ska ja fortsätta jobba. Ni får alla ha en bra vecka ! Kram


EN liten ....


Lilla du därinne
jag undrar så vem du är!
Att jag vet så lite om dig
fast du redan är här.

... Är det dina tår jag känner?
Är det ditt hjärta jag hör slå?
Är det sant att du har ögon & naglar
och en mage att pussa på?

Jag vet så lite om dig
fast du redan är här!
Men jag älskar dig som en tokig,
vem du än är! ♥



Undrar vem du kan vara ?


växer och gror

Får nästan en chock när man kollar sig själv i spegeln och inser sakta men säkert att jag kommer bli större än så här också.. Herrejisses, aja. Allt är ju som de ska.
bild i v23
Nu jäklar putas de rejält. Jag håller bara tummarna för att de är bebisen jag gått upp o inte massa fett. Ska in o väga mig till veckan soóm kommer så man får väl se hur många kilon man plussar sen inskrivningen i v.13.
Näe nu ska ha sova imorn blire jobb, PS. TACK UNDERBARA JULIA FÖR ATT DU KAN DITT HÄRNTA!! <3

Lillgumman min <3



Hon har kliat sig så, trodde de var nå skabb eller lus eller nått på g. Men hon hade fått fukteksem i armhålorna. Inte konstigt hennes päls är ju som en svamp o suger åt sig all fukt o vatten. :( Så nu är hon rakad under armhålorna o så blire kortison salva och tratt i en vecka för att se att det går bort. Om de inte gör de så skulle hon bli insatt på antibiotika. Lilla stackarn. Hon har inte så mycket emot tratten men däremot så går hon in i de mesta.. Känns bra att de upptäcktes tidigt så de inte har hunnit sprida sig för mycket.
aja, nu ska ja jobba. Lillhjärtat sover hos mamma min inatt o conny är kvar i bräcke tills på torsdag.



BYE

Gravidfotografering

Ja som rubriken lyder -Gravidfotografering.
Jag har inte ens funderat över det, för mig som gått foto och älskar bilder o allt så är det en självklarhet att jag ska bli fotograferad när jag är gravid. Det är inte nått som känns konstigt heller.
Jag funderar även på att göra en gipsavgjutning för skojs skull i slutet på graviditeten. Men vi får se, men de vore skoj.
Iaf, tillbaka till ämnet gravidfoto. Jag vill ha lite förslag, idéer m.m Är det nån som har sett nå snyggt/fint annorlunda  som man skulle kunna fotografera ? Hänvisa gärna till nån hemsida eller skicka länk om de är nått du sett på nätet. Jag har googlat lite grann på Gravid mage, gravidbilder osv. men de kommer bara fram de klassiska bilderna. Självklart så vill jag ju också ha klassiskt men även bilder som är annorlunda men fina.
Snälla skriv om ni kommer på nått ! :)

De kommer inte bli nån fotografering än, det känns för tidigt. Jag är ganska liten för att vara i v.23 om man jämnför med dom flesta andra som har stora gravidmagar.. Men om ca 10v ? så man hinner fota innan de är dags. :)
Längtar verkligen tills lillbebisen kommer, så fundersam över vad de blir för nått litet mirakel :)
Till helgen när Conny kommer hem ska vi börja handla saker till sängen, kudde,täcke,madrass ska inhandlas.
Sen så är de väl lite småsaker också, men HAN tycker ju att ja ska ta de LUGNT för att de är ju ändå ett tag kvar, men jag börjar känna mig hyper just nu.. Vill ha allt klart fort, så ifall man glömt nå så hinner man köpa det.
Den 1dec ska sängen stå klar! Vagnen ska hämtas och babyskyddet ska sättas in i bilen!
Näe nu ska jag vila för i natt väntas jobb! Bye!

Partylite

Jag har börjat sälja från partylite.
Om det är någon som vill beställa något så kan jag komma förbi med doftprover och katalog.
Jag tar emot beställningar som ska vara inbetalda senast den 27e till mitt konto då beställningen ska skickas.
Varför inte ha några doftljus i höstmörkret ?

Jobbojobb

Gör snart inte nå annat än att jobba. UFF.
hejdå

IDOL !

Äntligen har det börjat, tycker det är så roligt att se uttagningarna. Det är de ända jag ser när de gäller idol + finalen. Men de är såå roligt när folk skämmer ut sig o sen när man får se dom som är såå duktiga på att sjunga.
Tycker det var så roligt i år att dom har nya jury medlemmar. 3 st flintisar och Laila. Jaa! Hur mycket bättre kan de bli ? haha. Hoppas dom tar ut ett riktigt bra gäng i år och att det inte blir så mycket "fjortis-poppare" på tv i höst. Sånt har vi väl fått nog av ?
Idol 2011. Laila Bagge Wahlgren, Pelle Lidell, Alexander Bard och Anders Bagge. Foto: Andreas Kock/Cameralink/TV4
Bilden är tagen från tv4.se
Idag har jag varit hos tandläkarn och fått veta att jag har fått mitt 1a hål!!!!!!!!!! JA DÖR ! De betyder ju att jag måste laga tandjäveln.
Sen vart de birsta en sväng med Malin Ei. Och sen hem o greja på.
Conny for till bräcke idag.. Jävla surhål. Han kommer hem på torsdag kväll o då jobbar ju så klart jag..
Det är iaf bara 14 v kvar av hans utbildning :)
Det är ca 10v kvar tills vi ska in på UL igen. Sen så äre ju ca 18 v kvar tills bebisen kommer :D :D ;D <3 LÄNGTAR !!
Köpte en liten söt mössa idag på cubus när jag var med Malin :)
Åh på kappahl hade dom skit söta skor men ja höll mig. Men gud så sugen ja var .

Till veckan o andra planer

Ja då blire jobb igen. Känner mig hyfsad just nu så de blir nog till att jobba :) Sen är de nå möten o grejs som ska fixas också...
Till veckan blire ljusparty hos svägerskan på fredag kl 19, nån som vill haka på ,finns plats i bilen ?
Var på Barnklädesbytesmarknad i dag, fan ett par strumpbyxor med nalle puh o tiger på. Sen fann jag ett par mammabyxor och 1st mamma hood tröja som man också kan använda sen när man inte är gravid. :) Sen blev de en kopp saft :) :P Haha. Kalaset gick lös på 90kr tror jag :) Blev bra de.
Nästa gång var kring löning nått sånt.. Då är det i haga, måste nog åka o spana lite då också. Man vet aldrig vad man hittar för roligt. Inte för att ja är ute efter nå speciellt direkt förutom bebistossar. Får se vad man hittar :)
Invigde mina nya skor ikväll också, LOVE THEM !
Var en sväng till Peter o Karla också.. Mys pys med glass och sen dipp och grönsaker. :)
Näe nu ska ja lägga mig o läsa lite grann innan John blund kommer. Bye

Psst . bilder kommer sen :)

Barnklädesbytesmarknad

Ja, imorn ska ja på barnklädesbytesmarknad. FÖR första gången, har ju aldrig haft nån andledning till att gå innan heller. :P Är inte ute efter nått men tänkte ändå gå o kolla, hörde att de kunde ev finnas mamma kläder där. O det vore ju inte helt fel att hitta ett par billiga mammajeans eller nått :P
Idag har jag varit med Mia på birsta, vi gick lite överallt, surrade om de mesta m.m Riktigt kul att träffa henne igen. Det är så roligt varje gång man träffar henne för de kan gå år och dagar mellan gångerna vi ses men de finns alltid saker att prata om och göra :) det är så skoj :) Jag fyndade lite strumpbyxor på Bikbok inför hösten :)
Blev en snabbfika med Sandra också :D O helt plötsligt från ingenstans dök Mia och Malin Ei. upp med sin pappa och lilldottra. :) riktigt skoj.
Gubben han ligger sjuk, tyckte han kunde ha stanna i surhåle istället för att komma hem o va sjuk.. Men men ja får ju träffa honom iaf. Blev lite alvedon köp till honom idag också..
Idag kom mina skor som ja beställt från skopunkten, dom hade inte min strl i butiken så ja beställde via nätet. ÅH! Jag är såååå GRYMT nöjd !! LOVELOVE LOVELOVE!!! Så i höst så blire stövlar för hela slanten, tunikor o strumpbyxor! Varma så klart o inte nå sommartyg.
Hoppas man hittar nå roligt på klädtjoffse imorn :)
Aja, ska väl ta hand om min "döeende karl" nu.
Puss o kram !!

Höstmys

Nu börjar hösten komma, den kryper fram. Vissa dagar tycker ja de märks så tydligt att den nästan är här, man måste ju ha fingervantar och halsduk vissa kvällar, iaf om man är en fryslort som jag.
Det är mysigt med höst ändå. Alla löven som faller och alla deras färger, myspys.
Var o inhandlade lite skor härom dagen med min kära vän Cassandra :) Blev riktigt riktigt nöjd så nu äre bara o vänta på att de blir väder för att använda dom, lite för varmt än att ta på sig höst skor.
Köpte även ett par tofflor som är hur mysiga som helst. Fleece inuti, svarta med rosa prickar utanpå o en liten rosett därbak, haha ! :P Söta .
Nog om skor.
But I love them!
Jag har köpt lite blommor nu på sistone, o ljusdekorationer och grejs. Det är så mysigt att greja nu när hösten närmar sig.
Köpte en lila mini orkidé på plantagen och stoppade ner den i en "glaskruka/vas" med sten runt om från ikea. Hittade även lite fynd på 70% och 50% hörnan inne på plantagen som en vän tipsade om, Tack så mycket ! :D Det blev ett avlångt ljusfat fyllt med sten och glas, 2st rosor och lite ljus till så klart :) Såå nu kommer de kunna mysas riktigt hemma i höst mörkret. LÄngtar tills det är dags för nå ljuspartyn, nån skulle ha men kommer inte ihåg vem så ring o påminn mig snälla ? Jag har nästan slut nu på alla doftljus jag haft sen ja var i mars/april sist. Brukar köpa flera förpackningar o sen snåla länge . :)
Måste även lägga upp en bild på bebispoolen jag fick av underbara Jessica på jobbet <3 SÅÅ söt!!
Tack så mycket ! :D
Det var lite mer tillbehör också, men orkade inte blåsa upp alla. :P SÅÅ sött ! Tacktack !
Näe nu äre dags att fixa lite mat..

RSS 2.0