..............................!

Jaha, ska snart väg o jobba igen då! HAR INGE LIV JA.
jobbar imorn o på ons också. Blir kvällar nästan hela veckan. Skit slut efter helgen.. Aja nu ska ja tvätta håret innan ja far.

HARD WORK WORK HARD WORK WORK !!!

Här är min lilla vovve

Denna lilla tös kommer hem till oss den 1a dec då vi har flyttat in i våran nya lägenhet.
Hon är ungefär 6veckor på bilderna. :) Fler bilder kommer efter helgen. Ska åka o hälsa på henne på fredag. Wiiie
Jobbar tors-lör-sön-tis-ons-fre så alla vet :P På lördag får ni gärna smsa för då har ja långdag på jobbet börjar 7 o slutar 21 FY! Denna lilla dam kommer hem till oss 1dec :D


En liten älskling på ca 6v :D  Sen så har kenneln också DvärgSchnauzer hemma så de var en som ville vara med på bild :P

Älskade lilla bebisvovve

Idag har jag och gubben min varit och valt hundvalp. Det var skit svårt. Jag ville ju ta med dom allihopa hem! Men efter lite om och men så fann vi våran lilla tös. Hon var minst av dem alla och sötast också, hon var jättegosig. Somnade i mitt knä :P Hon var helt underbar. Jag tror hon ska heta Molly. Vi funderar fortfarande över namn.. De är också svårt. Conny tycker hon ska heta Zelda, men sen har vi fundera på andra namn också.. Får se vad det blir. Hon var ialla fall skit fin lillgumman, ville ta med henne hem när vi skulle fara men de är ju för tidigt. Hon ska till veterinärn den 19 nov. hoppas hon är fullt frisk. HÅLLER TUMMARNA!
De kommer lite bilder sen på henne, ja har inte hett in dem på datorn än.
Efter valpvalet så for jag och Conny till farmor och farfar och tog en liten fika. Sen åkte vi hem. Och just nu sitter jag och inte gör nånting speciellt alls. Ska nog gå och kolla om de finns nå att pyssla med. PUSS hejs.!

Looka min nya header

Jaha, vad tycks då? Om min nya header alltså :P Lite sent ute med en höst header kanske men man måste ju byta ibland:P fast den andra kanske var bättre inte vet ja.
Har jobbat o slitit hela dagen, ska tydligen jobba söndag kväll också.
Pengar rullar in som de ska, de går bra nu... :D
Längtar så tills flytten. Pratade med min kära moster idag också, ja saknar dom så mycket!! Vill så gärna åka upp o hälsa på dom, men ja vet inte när ja ska kunna göra det, måste ju snåla så mycket pengar nu och sen så är det ju snart jul o då är de ju tajt i kassan för dom flesta.. Men vi får se om de kanske kan bli en sväng efter jul :)
Jaha, imorn vet ja inte vad som händer.. Får se om de blir myskväll eller rajtantajtan med bira. :P kommer säkert på någe bra. GÄSP!!!

GodNatt då !

betsa?

Ja, idag har de inte hänt så mycket. Vare hem till mammsen en sväng. sen så har jag o gubbsing varit på astors färg i timrå och köpt betsfärg till den snyggaste rumsavdelaren (eller inte :P) blev iaf mörk valnöt :) Blir nog bra. Sen så har vi besikta 940in o den gick igenom, kanon ! ett bekymmer mindre. Längtar så till flytten så ja blir galen! 
Imorn ska jag jobba 12.30-21 på Strandbo ringblomman. Min mamma lagade en kanon matlåda till mig tills imorn med pyttipanna MUMS. Sen så pratade jag med dom som har Gizmos kennel i härnösand idag och vi bestämde att jag och Conny ska åka dit på onsdag och välja vilken tik vi eller snarare sagt ja ska ha, längtar!!! wiie!!!
Börjar bli så leds på att jobba som jag gör, skulle hellre vilja ha en anställning även om de bara var 25% så skulle jag ju ändå veta vad jag har för inkomst och när jag ska jobba. Nu har jag jobbat dom senaste 8 helgerna. Även om jag oftast är ledig på vardagarna så blir det ändå jobbigt. alla kompisarna är ju ledig på helgerna.. 
Aja. man ska vara nöjd och glad att man har nått iaf.
Blir jobb på måndag också, sen så får vi se hur den veckan artar sig. Kanske ska betsa nu eller slippa lite vet inte. Måste göra nått. Aja hoppar nog in i duschen. Bye bye.  

EN av dom här gullpluttarna ska bli min! :D

           
 Bilderna är tagna från annonsen på blocket, Bichon frisé Västernorrland


Tjofadderittan

Idag har jag vare på arbetsförmedlingen, eller FÖRNEDRINGEN snarare sagt. skit jobbigt. sen så är vissa dum i huvudet. Aja.
Det bar iaf iväg till ljustorp där jag o gubben hjälpte tant carina o christine att måla hennes lekstuga. Sen åt vi strutglass som carina var så snäll och gjorde :) MUMS.
Vid halv 4 for vi iväg igen för då skulle vi till Hugge. Vi var med Nygge och hugge och sprang runt på birsta och kollade på mobiltelefoner för hugge skulle skaffa ny.
Snart så ska vi bygga på min rumsavdelarvägg som jag har fått för mig att göra, hoppas de blir bra för ja är inte så duktig på att snickra. :P Hihi. På fredag blir det jobba iaf som vanligt, de e ju helg :( Men man ska vara glad att man har ett jobb, ibland.
Imorn ska jag och älskling iväg och besikta bilen hans o sen ska vi ut o söka jobb, nån som vill anställa mig ??
Ni får se lite bilder på rumsavdelaren sen när den är klar. Wiie.
Har fortfarande inte kommit på någe bra namn till lill valpen, hon behöver inte börja på nån speciell bokstav. huvudsaken är att namnet är kort sen så blir de nog bra. Har fundera líte på olika namnförslag men vet inte riktigt. Ska ringa Jan som äger kenneln imorn och se när man får komma och välja valp, dom är ju leverans klar 23Nov och jag ska hämta min sötis den 1 dec för vi flyttar ju då. Vill inte att valpen ska börja vänja sig vid ett hem först och sen snabbt bli flyttad vidare till de nya så därför så väntar ja lite :) Jag längtar jätte mycket.

PUSS!

RSS 2.0