funderingar och tråkighet.

Många funderingar o få svar ibland.. Ja varför är jorden rund? Varför är vissa saker raka istället för böjda, vem bestämde vad färgerna skulle heta. Märks det att ja ha haft lite att göra.

Just för stunden vet ja inte om jag är hungrig eller illamående. Känns lite blandat faktiskt. Hade inte med mig nån risifrutti eller macka i natt. Är ju inte varje natt ja äter heller men just idag är de ju klart ja ska vara hungrig när jag inte har nå med mig, eller illamående eller vad jag är. Hm.

Ringde o väckte karln, han har ju vara hemma o varit sjuk nästan hela förra veckan o idag ska han på jobbet efter sjukheten. Så ja tänkte va snäll ringa o kolla att han kommit upp så han inte försovit sig, o åker på nästan en utskällning för att jag väckte han? JAHHA?! Jag fråga bara ska du inte på jobbet - JO efter 9. Just ja dumma mig de var ju idag som vanligt som han ska till distriktsköterskan o lägga om såret. Herregud vilken dum flickvän han kan ha! FÖRLÅT MIG DÅ!!! Känner mig genast på lite sämre humör. Leds ja blir. ville ju va snäll men de lär han ju inte fatta förän han vaknar. KARLAR.

Satt o skulle betala räkningar igår innan ja for på jobbet. 2räkningar, blev helt paff. Var tvungen att skriva ner allt som går på autogiro o de som kommer i brevlådan, o kom fram till att det var inte nå mer än 2 pappers den här månaden, herrejisses. Annars så brukar de kunna vara en lunta. Motorvärmarhyra x 3mån, akassa min x 3mån, connys akassa, connys fackavg., lägenhetshyran x3mån. sen går de mesta annat på autogiro som ex, Cheries försäkring, hemförsäkring. M.m

kändes skönt iaf. Vi fick båda bra löner o lite räkningar, nu äre bara att spara undan till sämre månader så man alltid har det bra. :) 

Ja jobbar ja, som vanligt :P Skönt. Älskar att jobba :) Nu ska ja runda ner.

PS. F*ck you OTRIVIN COMP!! Tack för näsblodet!! 

Tankar o ting..

Ja du, här är man nästan döööförkyld. Men jobbar ändå. Slipper ju sjukdagar iaf. + att jag o arbetsledaren var helt överens om att ja skulle jobba så de är ju bra. Bra komminikation är stort pluss. ! Sitter med papper i näsborrarna, nässprayen har sluta funka så nu känns de som de rinner konstant men de gör de inte som de verkar, ja herregud. Hostan är inte så farlig iaf, men revbena känns som dom ska explodera varje gång de kommer en attack.

har funderat mycket över min garderob på senaste tiden, de går nog inte en ända månad utan att ja köper nått nytt som man kan ha på kroppen ex. skor, strumpor, bh, tröja,mössa osv. Ja.. Men varför ?? Vi har en hel garderob som vi delar sen så har vi 4st byråer som är FULLA! O jag kan ju ge er en liten föraning, det är inte karlns kläder som tar mest plats. Näe, de är mina. O ja som tycker varje månad att ja inte har nå kläder. Herregu!! Satt o tänkte vara duktig o rensa för nå dar sen. blev av med 2tröjor 1linne o 4sockar. VILKEN storrensning!!! de är ju så jäkla svårt att slänga kläder som man vet att man kan ha o använda. Men som man ändå inte använder. Varöfr ? Näe nu får de bli slut på detta. Måste rensa garderoben riktigt så ja kan få plats med kommande nya köp. :P Men ska nog lugna ner mig lite med kläder ett tag, måste iaf köpa fler sockar, sen så kanske några skor? Ett par nya adidas skor skulle inte va fel. Sko token vetty! Aja, hörs.

14-21feb bilder


fick en dagenslunch påse av lillsis. .................. Jag o majja efter en birsta tur -20 ute. BRR.
  LOOOVELY


Cherie tagen på bar gärning i sopskåpet................ Mina måladelampfötter som ja fixat :)
 Fixat lite lampfötter.
Lampskärmen +tyg kommer från gardincenter.
 Fjortisbild!! Jag kan ja också :P


 Vårjackan, översta bilden visar den mörkblå färgen bäst
 Lite för ljus på bild..
Funderar dock på att byta knapparna till enfärgade men dom som sitter får duga tillsv.
SÅååå NÖJD! Vad tycker du då karla ?

Aa, näe nu har ja lagt ut hur mycke som helst känns de som.. Nu fåre va bra. Hörs ps. kommentera gärna :P

"fönstershoppar" på nätet

Ska igentligen sova nu, men ja kan inte så bättre att vara vaken en stund äta lite middag o sova sen igen :P Ja måste ju ladda upp batterierna inför min kommande nätter. SÅ ja kan vara pigg o helt klarvaken o inte trött alls. Men ja har ju haft ledigt nu så de ska ju inte vara nå problem.

För stunden så fördriver jag tiden med att fönstershoppa på nätet :P eller vad man ska kalla de Skärmshoppa kanske ?

Hitta massa fint o vill ha begäret är stort...

från halens.. Kanske man skulle köpa ett par glansiga leggings? Frågan är bara är dom som fuskskinn leggings typ, tror inte de. Men dom ÄR SÅ NICE!!! villvillvill ha.

Förutom skärmshoppingen så sitter ja o budar på tradera, har hittat en klänning som skriker efter mig,, den måste bli min. Hoppas hoppas.  aja, nu ska ja sluta med detta. Måste kolla vad de kan bli för mat idag. hejdå.

LÄngesen, saknad?

Haha, nu vare ett tag sen igen, som vanligt.
Har inte hänt så mycket jobbar o sliter. Har införskaffat ett par snygga vår/sommar högklackade skor, vet inte om ja nämnt det. Varit på jagt efter en vår jacka som nu är funnen och införskaffad. Ja.. vad ska man säga. Gäller att vara ute i god tid.
Imorgon blire jobb för hela slanten. Passar väl på att slänga in lite bilder då också om ja får tid. :P Nu äre lägg dags efter en lång dag. Haft besök av majja o hugge på fm ja o majja drog på BC, Em robert o emma såg lite film o surra lite skit :P , martina o cill kom förbi på en snabbvisit. Lika trevligt de också.. Ja du. Näe nu skriker snart kudden efter mig :p Hörs! 

Födelsedag och resterande av helgen

Ja då har man fylle år också då. fick massa fina saker :) tacktack till alla. O tack till alla er som grattade mig via facebook, mail, sms, mms, ringde eller kom förbi :)

Här kommer lite bilder från fredagen då jag fyllde år :)


Haha, ja brudarna + Mr jonsson, den ända killen som fick vara med på "pose-bild"

Lördagen: Skotercross SM
 Bröderna Jonsson
 Älskling <3


Skotrarna flög framotillbaka, man hann knappt med att se dom. Sen blev de veteranskoter race i pausen :) :P Nice. Haha. OCKELBO!!!

Lördagen avslutades med film med "The jonsson brothers".

Söndagen: Hemma i Emmas Zoo :P



Ja.. Emmas Zoo. :P Ormar, illrar och fiskar. Sen var cherie med så klart o undersökte ormarna tillsammans med Husse och Emma, Bildbevis på att ja rörde i ormen , FYYYYYYY FASEN vad rädd ja blev när den tänkte ringla iväg, den spände till sig o ja skreeek på Emma att ta bort den, hon måste haft väldigt roligt åt mig, det hade Conny iaf. På denna bild visar ja mitt sanna ja kanske :P hahah Tyckte själv att ja var otroligt modig. :P STOLT
Näe, nu äre dags o jobba lite. Uppdaterar mer under veckan med bilder hemmifrån tänkte ja. har ju inte lagt ut några än. :P BYe, ps. Kommentara gärna mitt låååånga inlägg :P

;)

Igår var ja på kina med brudarna från Ängsklockan. Sen bestämde jag och Emelie oss för att dra till Irish pub o ta en liten drink eller 2. De blev ju lite mer än så dock :P sen så hämtade Sandra w upp oss efter jobbet :) O kvällen avlsutades med massa fnitter. Vaknade imorse o hade ett flertal missade samtal o hur många olästa sms som helst. Herregud vad vill folk tänkte ja, denna tid på morgonen, sen kom ja på. Det är ju min dag i dag :P haha. Ja se där. Sen blev de fort upp o ut med cherie, sen lite frukost innan Carina o barna kom på ett snabbkalas.. :) Fick jätte fina saker. Lägger upp bilder under helgen eller i veckan. :)
Ledig tills på söndag sen så blir det jobb o åter till vardagen. Näe nu ska ja slappa innan det är dags att plocka lite i köket. sen ikväll blire fika med släkten och sen blire fest o utgång med kompisarna :) YEAH!!!! ROCKA LOSS


mardrömssoffan igen

Nu har killarna varit här 2 ggr idag, första gången kom dom med 9stkuddar utan fodral. ja sa till dom att det inte var acceptabelt att jag skulle ha samma fodral som dunkuddarna varit i för de var ju fullt med dun i fodralena. Dom sa att dom skulle återkomma dagen efter o då sa ja bestämt nej. De går ju inte om ja ska fylla år o ha främmande o allt o dom kommer o grisar ner. Dom återkom ca 1.30min efter med nya fodral men fortf. en kudde för lite. Nu väntar ja på besked om när leveransen på mina nya splitternya kuddar väntas komma, om dom kommer vill säga. Sen är den stora frågan kompensation? vad kommer dom att tycka är rimligt. För detta är ju faktiskt nått som skulle ha kunnat sluta illa. Jag är ju extremt allergisk, dödsallergisk!

Blir så leds. känner mig irriterad och arg. Min, vår, våran soffa, dröm soffan som blev en mardrömssoffa. IDIOTJÄVLAR Skulle ja vilja säga till leverantörerna, tillverkarna vem som helst. Vet ju att det inte är butikens fel men dom har ändå ett ansvar. ÅTERKOMMER

Drömsoffan=mardrömssoffan

"Dover" U-divan Soffa
Våran drömsoffa som blev en mardrömssoffa.

KONSTIG NYHET! varit allergisk tillofrån sen vi flytta in i lägenheten, inte vetat varför. Började fundera på om det var hunden.Har jag blivit allergisk mot henne efter 1½år? de är ju konstigt. Men kom sedan på när ja sovit i soffan att ja var skit allergisk varje gång ja suttit eller legat i soffan. Varför? den ska ju inte innehålla dun! De frågade jag ju om innan vi köpte den för att jag är så himla allergisk mot just dun. Att sova med duntäcke och dunkudde kan resultera med DÖDEN för mig, för ja täpper till i luftvägarna o sväller igen i ögonen. Men tamefan att soffan innehåller dun ändå. Butiken: Din soffa innehåller inget dun. Jag: Men varför fan har ja dun i kuddarna då? Butiken: Kom in med kuddarna så ska vi kolla om det är dun i dom för då är de fel. Jaha, vad ska man säga? Det är väl bara att plocka med sig alla jäkla soffkuddar o åka in o bevisa att DET ÄR DUN i DOM! Nu måste ja bara hitta kvittot, vart de nu har tagit vägen. KUL, SKIT KUL!! Visade sig dagen efter att jag inte behövde ha med mig kvittot då dom har ordern i datorn. Killen som jobbade var som tur samma kille som sålt soffan åt mig, han kom till och med ihåg att jag frågat om det var dun i soffan o de kolla han upp o de skulle de inte vara. Han sa till mig idag på besök i butiken: Din soffa ska inte innehålla nått dun, jag hörde att du kontaktat oss igår. Vi kollar kuddarna. Han öppnade ena kudden o sa att han såg en fjäder, drog ut kudden ur fodralet o sa: Herrejäklar vad dun det var. Vad var det jag sa var det ända jag fick ur mig. Han sa återigen, de ska inte vara dun i din soffa o öppnade nästa kudde som visade sig innehålla lika mycket dun. Sen gick han o hämta en kudde från deras visningsex o öppnade den, den hade inte nått dun. Det visade sig att det var olika "fluff-tryck" i kuddarna också, dun kuddarna var något tjockare o stummare. Han visste inte riktigt hur vi skulle lösa detta, men kontaktade leverantören. Vet inte vad dom sa... Sen bestämde JAG, jag tar visnings ex kuddar tillsvidare tills dom nya kuddarna kommer, kommer inte dom nya kuddarna inom 1månad så får dom ge mig en helt ny soffa. Dom ska även leverera hem alla kuddar till mig för ja har åkt klart!
Sen så sa killen att jag skulle få kompensation för detta - det hoppas ja sa ja, vi började fundera på om jag skulle sälja hunden om det var henne ja var allergisk mot. innan vi kom på att det var soffan, det kallas sveda o verk. Klart ja ska ha kompensation, REJÄLT! Jag hade ju fan kunnat få ett astmaanfall, eller ännu värre, en hel natt i soffan skulle betyda döden! Folk verkar inte förstå hur farligt vissa saker kan vara för en allergiker. Men så illa är det. O visst man sover ju i sin säng men de händer faktiskt att jag somnar i soffan och vaknar upp dagen efter, dock har detta inte hänt i denna soffa utan i våran gamla soffa.
Jaha, så nu är bara frågan, när dom säger kompensation vad menar dom då? ett sketet presentkort hos dom på 200kr eller nått ? Jag har ju varit konstant dålig i 2månader! Ätit medicin och tagit ögondroppar och nässprej konstant inkl. astmasprejen. Dom kan ju inte lova mig en soffa utan dun som ja betalar 12000kr för på kampanjpris! O sen ge mig en soffa som har utan 10stora kuddar så hade 6st kuddar dun i sig, vad jag såg. FÖRJÄVLIGT.
Ja borde fan få tillbaka hälften av pengarna nästan. eller nått!!! ARG JA BLIR! Får se om dom ens tar av sig skorna när dom kommer o hämtar/byter kuddarna! De hoppas ja.
Aja. Nu ska ja pyssla på med lite annat.


RSS 2.0