Fullspäckade veckor.

Nu är det ett tag sen jag skrev. Veckorna framöver börjar bli fullspäckade, det är mycket plugg och mycket jobb.
Den här veckan har jag haft skola och kommer nu att jobba tis 7-16 och sen ons-tors långpass. Helgen blir ledig och ev. så kan det kanske bli en utgång som de känns nu :).
Nästa vecka blir de skola mån, ons. Tisdagen ska jag och cherie, får se om ja har nån kompis som följer med. Åker iaf ner till gävle med Cherie på tisdagen, hon ska bli fin klippt inför utställningarna helgen 9-10okt. :) Det är SDHK och VNKK som arrangerar :)

Ska försöka hinna träffa lite folk också hade ja tänkt, mellan allt plugg och jobb :P haha. Lycka till Bea!
Näe nu väntar ja på att karln ska komma hem så vi kan åka o handla lite mat :P sen ska ja kolla om de finns nån tid i tvättstugan och sen ska ja ringa på en lägenhet ! ! :D Hoppas den är perfekt :P

BYEBYE

uppdatering

allt är som vanligt, jag jobbar o pluggar. är trött som bara den vissa dagar, har en dålig sovperiod. Aja.
Cherie löper, fy fan.
Måste inhandla mig en vinterjacka.


Hörs då.

När är det dags ?

har känt att dom senaste månaderna, kanske till och med dom senaste 2 halvårena har varit jätte tråååkiga. Man kliver upp, äter, går ut med hunden, jobbar, städar, handlar, betalar räkningar, tvättar och ev att man hinner träffa nån kompis. Ja minns inte sist ja var på en riktig fest o hade askul och blev full. Ja minns inte heller riktigt varför ja verkligen ville flytta hemiffrån så tidigt. Ja har ju knappt bott hemma sedan jag var 15-16 nått. Man har ju i stort sett bott med den man varit tillsammans med. Det är många kompisar man bytt bort och många nya bra som man fått och ändå så hinner man nästan aldrig umgås med dom.
Jag minns hur skönt de var när mamma alltid lagade maten åt en och diskade upp efteråt. men ja minns också hur äckligt de var när man fick korv eller köttbullar serverat. de finns ´så mycket bra med att bo själv. Men på nått sätt så kan ja sakna vissa saker med att bo hemma i vissa perioder.

ja stressade som en tok för att få körkortet, ja fick de på första försöket. Ja valde den utbildning som verkade roligast när ja skulle börja gymnasiet, foto, ja hade hur roligt som helst under dom 3årena och fick underbara klasskompisar. Nu är ja inne på ännu en utbildning Validering undersköterska. Blir klar till jul, men vet fortfarande inte om ja verkligen vill jobba med det om 10år? Det är så svårt att veta allt

Som tidigare nämnt i ett annat blogg inlägg så har ja och gubben fått lån, vi har skaffa en ny bil också. de känns som om det är nu vi snart kallas för vuxna, men vuxna i vems ögon ? Ja tänker då faan inte bli gammal. När är man igentligen vuxen och när slutar man vara ungdom ? Är ungdom och tonåring samma sak ? jag vet fan inte vad ja är längre känns de som. Eller är ja nånstans mittimellan allt och inte räknas till nån kategori än ?
Hur ska ja veta ? Finns det ens svar ?

Jag kommer då alltid att älska farmors goa bullar och egengjorda svartvinbärssaft, mammas tortelini och bacon och att ha mycket skor m.m ja..

Ibland blir man så förvirrad på vekligheten..

aja, nu håller vi tummarna på att vi ska få flytta in i den där 3an nån gång framöver som vi båda faktiskt vill ha även om vi inte sett den ens innuti. Men den ligger på rätt ställe o de är rätt hyra o allt.
nu ska ja och cherie sova lite, gubben grejar med sin nya bil... snart ska raggsockorna invigas också :)

Shoppaholic center = birsta city

Ja, man tjänar stora pengar när man jobbar som ett svin emellan åt. MEN jag bränner dom ja inte "behöver" lika fort. Har handlat alldeles för mycket på sista tiden, har köpt

Sängkläder typ för 1000kr
Kläder för säkert 2000kr
En tillfällig mobil 500kr
En ny riktigt bra mobil för 1200kr
Lite prylar till hemmet för kanske 600kr

Humf.. Uff. Känner att ja borde bannlysas från birsta och bara ha tillträde en gång i månaden..
Men ja älskar ju käder, o de är väl klart man ska passa på o handla när man har pengar.. MEN ja har hela GARDEROBEN FULL!!

Nu till nått helt annat. ..

Jag får inge jäkla studiemedel för ja ha jobbat för mycket.. !!! AWWW vad arg ja blir.. Aja, bara gilla läget.
Som tur är så är rekryterings brudarna i kommunen så förståeende o hjälper mig så ja ska klara av detta ändå.
Plugga 100% och jobba samtidigt, jajjamensan, klart ja ska ! :D

Jag och karln har fått lån på 150.000kr av banken iallafall så nu kikar vi runt efter bostad :)

I september händer ganska mycket, vi ska köpa ny bil. Cherie ska fixas i ordning inför utställningen som är i början på oktober. Ja ska åka till sthlm och vara med älskade Therese :), sen ska ja och cassa åka på dollar store i kramfors. M.m

Jag kommer vara färdig utbildad i DECEMBER !!!!! :D:D WIIIE
Nu äre bara att kämpa på med psykologin och utvecklingsstörningskursen, resten flyter av sig självt. :)

Idag har jag annars bara varit till massören , å så skönt! Blir en ny människa varje gång ja varit där.
på måndag blir de frissan :D

TODILoooo


RSS 2.0