Dagen då....

dagen då fotknölarna försvann, kanske inte för evigt, kanske bara för en dag eller två. Vem vet ? Skorna sitter som slickat på fötterna. Kan i stort sett bara ha uggs. :( tur de finns nått annat än foppatofflor iaf. ALDRIG varit med om nått liknande. Fingrarna är som prinskorvar känns de som. Kan inte ha ringarna på mig längre.. :( Stödstrumpor ska nog införskaffas nu. Fast de har ja ju sagt länge men de har inte blivit av. Apoteket hade bara dom hemska i nylon sist ja var där.. Vill ju ha sånna där vanliga som är lite mer i tyg eller vad man säger.. Jobbar man inom äldreomsorgen så vet man lite grann om stödstrumpor iaf kan ja lova. De finns ju en hel uppsjö av dom.
Var o skulle handla bhar idag. Inte en ända butik som ja var in i hade bh utan byglar. KAN inte ha dom där jäkla byglarna de trycker ju som man håller på dö just nu. UFF! Hittade dock massa annat roligt. :P Som vanligt. Men ja höll mig lite grann. Köpte en tunika som ja kommer kunna ha sen och ett par till favvobyxor. :) Var till Fru källberg för ett tag sen o hon såg ut att ha sånna sköna byxor, ja var bara tvungen att fråga vart hon hittat dom. O nu är dom storfavorit här hemma, var bara tvungen att köpa ett par till då ja använder dom på löpandeband just nu :P Kommer ju inte i så mycket kläder :P
Aja. nu ska mina prinskorvsfingrar få vila sig lite :P
Nattinatti

Partylite

Här kommer en länk till online katalogen. Den gäller till den 31/12 för att få beställda varor innan jul så skickas order iväg senast den 12/12 tror jag de var.
Hittar ni nått som ni vill beställa så hojta till. Har doftprover hemma om det är nån som vill komma o lukta o fika lite :P
http://www.partylite.se/sv-se/pages/onlinecatalogs/onlinecatalogs.aspx

LillCherie :D

Mitt yrväder, lite långhårig på bilden men nu är hon till klippt :P
tänk snart är vi en riktig liten familj, jag gubben cherie och bebis. :D <3
Längtar så ja spricker !
Är du en han eller en hon ?
Suttit och funderat mycket på ONÖDIGA saker och BRA saker.
Vad skulle du säga är det bästa som du/karln/någon annan köpt till er/erat barn som ni verkligen behövt som nästan alla troligtvis behöver ? Nu tänker ja ju att säng, vagn blöjor m.m är normala saker som man bör ha. Men de måste ju finnas nått som man tycker har varit extra bra att ha ? Kanske en babysitter av någon sort som är bättre än nå annnat m.m ?
Och vad är de sämsta som ni köpt/fått/ärvt till barnet, eller sämsta kanske man inte ska säga utan mindre bra sak som typ bara legat o skräpat fast man trodde man skulle ha användning för den ? Tips ?
Tänker att de är ju olika från varje person och familj men de skulle ändå vara roligt att veta vad folk tycker och tänker om vissa saker så får man ju lite hum själv också om vad som ska behövas o inte.
Skriv gärna en kommentar om vad DU tycker ni haft bra/dålig användning av :D

Snart dags :D Längtar !!

I helgen har ja varit med gubben och mr Jonsson :) Sen kom ju underbara Frida hem från sthlm och hälsade på, de blev en sväng ut till Essvik o hälsa på henne o hennes syster. :)
Från och med idag så äre ungefär 7veckor kvar tills den lill* tittar fram :) LÄNGTAR! Vill inte vara stor o tjock som en heffaklump nå mer.
Som en tjejkompis sa nått i stil med: De känns som att man alltid har samma kläder på sig när man ska ut bland folk, även om man tvättat dom och byter så har man nästan alltid samma kläder när man ska ut.
Jadu, inte lätt inte... Håller faktiskt med, även om man har kläder så har man ju dom lite "finare" kläderna som man inte ser så flodhästig ut i när man ska ut bland folk o då blire ju lätt att man ser ut som att man har samma fast man igentligen kansek inte har de..
Längtar tills ja komma i mina egna jeans igen ! :D
v.33

Bullbak och beck

Ja, vad ska man göra på en söndag om man inte bakar ? Är inte nå vidare på att baka ja.. Men som tur är så är ju Cassandra duktig på det :) <3 Hon ringde o ville att vi skulle se på beck :) ja tyckte vi kanske kunde baka också.. Så vi for en sväng på ica o handla jäst m.m o sen så blev de bullbak, mest Cassandra som bakade faktiskt, ja var mer en assistent :P haha .
Tur man har så goa vänner.
Blev ett par påsar bullar, stora o goda :D MUMS ! Synd man har sån liten frys annars så hade man ju kunnat baka hur många som helst.
blev dock mer bullbak än att titta på beck. :( Men men, nästa gång så blir de kanske tvärtom.
En av plåtarna. Sen blev de lite bullfika och en kvällsprommis innan de var dags att göra kväll. :)

Klädskåpet klart :D

Äntligen är klädskåpet klart. Det är ett gammalt sängskåp som jag fått av farmor som är omgjort till ett klädskåp.
Målat och lackat och sen lite klistermärken på så blev de som nytt igen, blev riktigt nöjd. Ska ha barnkläder i det är det tänkt... :) Vad tycks ?
Här kommer före och efter bild på skåpet, hade redan hunnit börja måla lite när ja kom på att ja skulle ta en bild. Men skit samma. Så här blev resultatet :D
före
efter
Självklart så var ju Cherie med och målade också, sen hjälpte hon ju till när de var dags att lägga in kläderna också.. Hon blev ju lite ivägen när de väl var dags att lägga in allt...

Färgade linser :D

Ja det var nu ett tag sen jag använde mina färgade linser.
Älskar dom !
Beställer alltid ifrån hemsidan www.fargadelinser.com  just nu såg jag att dom har erbjudande på vissa linser.
Deras linser är enkla att använda och det går fort att få hem dom. <3 LOVE


Freshlook dimensions sea green


Freshlook colorblends brilliant blue

 
Den sista är min riktiga ögonfärg. Men man måste ju exprimentera lite imellanåt.

Nästa gång blir det att beställa hem ett par bruna linser kanske, det var ett tag sen ja hade bruna nu.. :)
Det är lätt att hitta vilka linser man vill ha, som ex. jag använder linser utan styrka eftersom ja bara anänder mina glasögon ibland. De finns linser utan styrka och med, det är lätt att hitta vilka man vill ha då dom är sorterade i olika färger så man lätt hittar. :D I övrigt så är det snabb leverans och bra priser :) Man hittar alltid nått man gillar :D

Inflyttad o kaos

Ja nu har vi bott här i en vecka. De är kaos. men men de blir bättre för varje dag iaf.
Hoppas nu på att man hinner sätta upp tapeter o göra om lite innan jul.
sen så blire väl små fix eftersom.
Just nu letar ja en elektriker, kommer inte på nån på rak arm som man känner som kan fixa de. Måste dra en ny kontakt till diskmaskinen.. ojoj. Så nu handdiskas de FY !
Nån som vill tapetsera åt mig ? Får ju inte fingrarna ur arlset att börja själv :P haha. O karln han skäller på en så fort man klättrar efter väggarna.
Näe nu ska ja gå o lägga mig o sen imorn så ska ja gå igenom bebiskläder och ev måla lite i tvättstugan :D Får se vad man orkar :)

RSS 2.0