BRIO <3

Det blir en brio, i fredags så var vi o kollade på vagn o då bestämde vi oss för att de blir en Brio! :D
Helt perfekt! Så nu är handpenningen lagd. O ja går bara o tänker, skulle ja ha tagit emmaljungan istället? Men sen tänker ja, näe den här blir bättre.. O så är de nog för de var den här vagnen ja fastnade för först.
Jag hade ju en liten "krav-lista".  Jag är ju lite hopplös som många av mina vänner vet.. Vagnen skulle ju ha både de ena o de andra.... :P O nu fick ja de som ja ville istort sett till 110%.

SÅÅÅÅÅÅ nöjd !

I fredags så jobbade ja kväll på Strandbo, de var väldigt längesen så de var jätte roligt att träffa alla igen när dom är pigga. :P haha. Annars så jobbar ja ju nätter o då är man ju trött o vill hem på kvällen o på morgonen så är man ju lite trött också :P  Sen så kom Helene förbi med sin lillskrutt, såå söt, nästan en månad gammal var lillgrabben o jättemycket hår :)
Ja längtar tills de är dags för oss också :D

I veckan så börjar gubben flytta, känns jobbigt. Men de blir bra i slutändan. Han kommer ju ändå hem på helgerna o sen så får ja åka dit när ja inte jobbar så mycket.. :´( Lillhjärtat <3 Men ja ska ju vara glad att han drar nu o inte sen, han kommer ju hem innan jul iaf. :)

Idag (lördag) så har jag, älskling o Mr jonsson varit på birsta, de blidde dressman då karlarna skulle ha skjortor o slipsar. vi ska ju på bröllop om 2veckor då kära Hugge ska gifta sig med sin Majja. På tal om de så måste ja prova klänningen som ja ska ha så ja kommer i den, annars så sitter ja i skiten. :S Efter dressman så var ja en snabbis på SIX letade nå snyggt till håret som matcha färgen på Connys skjorta men icke! Sen blev de ikea. Handlade nå nya tallrikar o skötbädd o lite små saker. Ev. att vi ska in på söndag (imorn) o spana lite till. Känns som man vill ha de mesta klart, sen så tar man ju lite små saker åt gången, men nu när man nästan gått halva tiden o vet att man har 1000saker kvar att handla så får ja PANIK ! Ja vill ha de gjort sen så när conny kommer hem framöver på helgerna så vill man ju göra annat också än att fara runt o handla hela tiden.

Nu ikväll så har vi sett på film, nån x-men version.. Var väl sådär.
Imorn så väntas Malin och Jonas o lilla Matilda komma på besök, lillsötisen <3 Ska bli så skoj att träffa Malin, har inte sett henne på över 1vecka. Saknar henne :)

Orkar inte lägga upp några bilder nu, får bli en annan dag.

PSSSSST. ska på ultraljud snart så håll utkik på bloggen :P
Bye


DEN rör sig !!

Nu är ja helt, helt 100 % säker. DEN rör sig !!!! De är inte bara nå bubbel i magen. DEN RÖR SIG!!!

Wiiie så skoj ! Såå spännnade. Känns än så länge inte utan på men ja känner nu verkligen att den lille lever om därinne :)

SO HAPPY!

Har ju trott för en ca vecka sen att ja känt också men inte varit säker men nu är ja helt säker ! GUUUD SÅ spännande !  ÖVERLYCKLIG !

Gubben är lite besviken att man än så länge inte kan känna nått utanpå. Men de kommer nog om några veckor. BM sa kring vecka 20. så de är väl bara att vänta o se.

Nu ska ja göra  lite fika innan ja beger mig ut på prommis med Cherie !

kRAM


virkning o grejer i helgen...

Provade virka såna där små små skor. Men till att börja med så kan ja knappt virka för de andra så kan ja inte riktigt läsa mönster o förstå alla klumelurer. :P Haha. så med tanke på hur resultatet ser ut så är ja ändå nöjd över att de liknar en sko. MEN jag kan ju säga såhär att den blev ju pyttepytteliten, nästan hälften så stor som den skulle blivit. SÅ nu överlåter ja de här med virkandet till nån annan, kanske anställa dig Julia till att virka o sticka ? :P

Idag har ja för första och sista gången beställt pizza via online pizza, de tog över 1h att få maten . FYYY sen så kändes de väldigt konstigt och oerhört lathetiskt att få nån som kom med mat fram till dörren. Näe. nå sånt blire inte mer tror ja.

Idag så är jag sjukskriven, haft så hemskt ont i króppen hela helgen. förstår inte varför. Känner att ja behöver sova 110timmar eller liknande. UFF.

Ska åka till mamma och hämta lite bebiskläder som jag och älskling fått till lillpyre :) Får se vad de är för skoj. :) Snart ska vi åka o hälsa på min kära svägerska och hennes man +barn, om karln och hans kompis bara kan slita sig från de där jäkla dödartvspelet. HM........

Suttit och kollat efter mamma snickarbyxor/hängselbyxor men hittar enbart på bonprix, skulle vilja ha fler alternativ. Nån som vet nånstans dom säljs eller kanske någon som har ett par till salu strl s/m eller 36 eller liten 38 ?? Det är ju inte riktigt dags än men de är lika bra man förbereder garderoben eftersom.. Annars så står ja väl där utan byxor en vacker morgon.. Eftersom vi ska ha mitt i kallaste vintern så går de ju inte heller att springa runt i tights/strumpbyxor heller.. Men något plagg kanske man kan ha ..

Igår så var min underbara vän Frida här med sin Kristian :) Dom var uppe i sundsvall över helgen och kom förbi på lördagen o åt o drack. Sen slutade de med att vi drog på krogen, O ALDRIG MER säger ja! FY vad de luktade illa där inne o musiken var hög. ALLT var fel. ja kände mig som värsta tanten, men ja försökte tänka på att ha kul o umgås istället... Uscha säger ja iaf. Sen idag så var jag o Frida en snabbis in på BOOM i birsta, dom hade mycke skit där nu, rean var inte alls nå speciell. Sen åkte vi hem till mig och gick en promenad med Cherie i de fina vädret. Underbart ! Sen har ja mest sovit hela dagen.. Ska nog lägga mig strax igen, lika bra de så kanske man är pigg imorn :)



Dom här små sötisarna köpte ja när ja var med Malin E på birsta o fika. :) Kunde inte hålla mig. Haha. ;P




Puss o krääm !!!


Små funderingar om natten

Sitter på jobbet, det är lugnt just nu. Funderar och funderar på allt möjligt. Mest på bebisgrejer faktiskt. :P haha.
Kollar på olika listor man hittar om vad som ska köpas m.m.
Vi har ganska mycket saker ändå med tanke på att det är fortf. ganska tidigt i graviditeten.
Ex.
Säng, babyskydd, lite kläder, några vinter overaller m.m
Vi ska iväg o kika på vagn efter vi varit på ultraljud :)
Ska bli så skoj :D Ja längtar verkligen. Och eftersom vi ska få vårat lilla hjärta i januari så har ja börjat fundera på om ja ska börja lära mig virka/sticka så ja har nå att pyssla med på nätter och ev sen om man blir sjukskriven eller liknande. Kan ju vara bra att ha nått att koncentrera sig på.
Har hittat massa fräsiga mönster på bebis koftor, sockar m.m Det är bara det att ja inte kan läsa sånna mönster haha. så ja får se hur de blir. :P

De finns så mycket söta bebiskläder så man blir tokig, vill ha allt! Men man måste ju tänka lite på att dom växer så de knakar i början, så de är ju ingen ide att köpa för mycket.

Känner mig så lycklig ! wiiiiiee!

Nästa gång de blir en update får ja hoppas ja lärt mig nått nytt om virkning eller stickning så de händer nått...

Uppdatering och V16..

Jag får börja med att tacka alla er som önskat oss lycka till och grattat oss !

Eftersom Frida tjatat om en uppdatering så blir de väl så då.

Idag har jag jobbat  extra på dagen 7-14 och nu i natt blir det mitt ordinare pass.
Mår lite dåligt av värmen, tycker de är lite väl varmt. Men min kropp känns som en bastu just nu, kan inte tänka mig vad hemskt de skulle vara att vara höggravid i denna värme. Fy. Jag lider med er som gått igenom det.

Magen växer så de knakar, nu är det till o med så jag börjar märka det själv. Men än så länge ingen riktig bebiskula utan ser mer ut som att man är lönnfet :P haha. Men den är på G iaf. :P
Och i övrigt så mår ja bra,


Var med Malin J o fikade igår innan jag for till underbara Thea och hennes lilla Leon  och fikade lite till:) O vilken liten söting! Vi surrade på o gick promenad, blev en sväng till Malin E och snosa lite på hennes lilla Matilda. Man blir ju alldeles bebis sjuk. Ojoj. Men snart så är de min tur.

Fick hem mitt paket från ellos idag också, säger bara en sak kommer aldrig mer beställa kläder på sommarn tog ju fan 3veckor att få dom. Leds. Aja de får va bra ändå.

På fredag är man äntligen ledig, ska bara mysa på hemma o ta de lugnt. :) Hoppas ja. 

Ska på ultraljud om ca 2veckor, så sååå spännande !! Jag läntar ihjäl mig! Hjärtljuden har vi redan hört, vi har en doppler hemma som man kan lyssna med :D Underbart! 

Nu har alla/de flesta arbetskompisarna inkl. cheferna fått veta om bullen i ugnen.  Dom tycker också de är roligt :)

Näe nu orkar ja inte hålla på med datorn nå mer, ska vila lite innan jobbet är så sjukt trött. BYE !

Bara så ni vet...

Nu har jag gått o hållt på detta ganska länge, av ett och ett annat skäl.
Men känner just nu att det kanske är dags att berätta för omvärlden, dom bekanta, dom nära o kära (Fast dom flesta redan vet), arbetskamrater, medmänniskor, fiender och alla ni andra att VI SKA HA BARN !!!!

Ja, det var väl liksom de jag ville få ur mig.

Jag mår jätte bra, lite tröttare än vanligt.  Vi är jätte glada och det var inte planerat. De är dags i Januari vill inte säga nå datum förän vi varit på ultraljudet, som vi ska på nu i augusti :D WIIIE!
Magen är platt, syns inte så mycket skillnad än, vissa byxor börjar sitta åt i midjan däremot.

Det är såå spännande. Det känns fortfarande ganska overkligt. Tänk er, jag ska bli mamma. Jag som själv alltid sagt : inte före 25 ! O här står jag nu, 21år. Ja. :) Men jag är lika glad ändå. Karln är också självklart glad.

Kommer lägga upp "magbilder" framöver. Ska bli roligt att själv få se skillnad, målet är att efter graviditeten komma i samma kläder.

har hittils gått upp 1½kg


Inte direkt så de syns nått, men man ser ju lite skillnad på "kurvan" på magen.
Kommer nog drööja länge innan man ser nått på mig, men de kan man ju vara lite glad för också. Men ibland så önskar man att de kunde synas lite iaf :P haha...



Har varit till min svägerskas vännina, Nathalie och rotat  genom lite barnkläder också, såå skoj !!!
Sen fixade Karla en bilbarnstol för babys som ja fick köpa billigt. :) Och när vi skulle undersöka hur tungt de skulle bli att bära den så stoppa vi ner Cherie i bilbarnstolen, hon väger ju 5.4kg nu. Så de går ju att jämnföra med en bebis någorlunda iaf. Så här såg de ut.


Haha, hon verkade ju trivas iaf hon flyttade sig inte, Sen fick conny lyfta stolen o se om de var skittungt eller inte. Vi kom överens om att den inte ska bäras så mycket för den var inte så lätt. Visst är hon sööt ?

Har varit med Malin Einarsson och undersökt barnvagnar, man vet ju ingenting när man är helt ny på detta ! Herre jösses vilken uppsjö med barnvagnar de finns o inte bara de, vändbart handtag, plasthjul, lufthjul m.m färger, storlekar, sen mjukliftar, hårdliftar mellan hårda m.m. Fastna iaf för 2 olika så får se vad de blir när de närmar sig. Nu vet ja ju iaf på ett ungefär vad ja vill ha. :) Tack till Malin.

De kanske verkar lite tidigt att kolla på barnkläder, köpa bilbarnstol m.m MEN de känns skönt att få de gjort nu så slipper man en jättestor klumpsumma sen.

Ska skaffa en gravidförsäkring också, håller på kolla runt lite med olika bolag.

Ja. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, ni får gärna slänga in en kommentar. :)

Puss o kram o nyp i stjärten !!!!

Lite bilder




Lite bilder från middag på biteline, Frida o ja, Cherie, the people o annat..



Om ni bara visste.

Jag har så mycket som jag går o tänker på, så mycket i tankarna.
Det är så mycket som är såå underbart i livet just nu men ändå så känner jag mig så nere.
Förhoppningsvis så går det uppåt snart. För ja är ju igentligen såå glad. Hatar mitt jäkla humör som inte går att styra, har det någonsin gjort det ? eller när jag märker hur jag själv bara spyr ur mig hat på små saker. Vad är jag för en jäkla människa? Har jag alltid varit så irriterad/lättretad/ förbannad på småpiss? eller har de brunnit för mig nu ?

Snart så blir livet ljusare bara humöret lugnar sig. Ni skulle bara veta. 


Jag älskar dig Conny ! <3 Fast du inte fattar ett skit ibland, men du är ändå världens underbaraste gos!

Grattis min vän!

Min underbara kompis Malin och hennes Jonas fick en liten flicka imorse.
Sååå skooj ! Här har man väntat o väntat o plötsligt damp det ner ett sms om att lilltjejen kommit till världen.

Så de blidde dags att åka på birsta city då så klart. Jag och Martina for in kollade runt i butikerna och fikade lite på waynes. Hittade några plagg till lilltjejen, lite svårt med strl o sånt men efter mycket övervägande så fick de bli "VÄXA I" plagg :P haha, blev strl 62 och hon har väl kanske 56 nu. Men men de går så fort så :P.
Var som en helt ny värld, att söka efter babykläder. Vart finns dom ? Vilken strl? Bra o dåliga saker? Herregud, de var rena djungeln, man gick runt och snokade vissa saker tyckte man var svindyra. Som att betala 140kr för baby tights? 1par små babytights. Herregud.

Jag är så glad för Malin och Jonas skull att dom äntligen fått sin lilltjej, gud så skoj. Hoppas man får snosa lite på henne när dom varit hemma ett tag. Malin kommer bli en super morsa i allafall, de är ett som är säkert.
Blir ju faktiskt lite avis på henne, jag vill också ha en liten flicka o klä i söta rosa klänningar m.m men en pojke skulle ju va lite coolt de med. :p haha. Aja, man får väl se när den dagen kommer.

Imorgon så ska jag och Conny till Karla och Peter + Tedde (deras son), vi ska äta grekisk pyttipanna. De är Karla som har bestämt det, berättade för henne en gång om den maten o nu tyckte hon vi skulle göra den tillsammans så de ska bli kul o gått. Får se om vi ser nå film eller vad vi hittar på, de lär bli lugnt o trevligt iaf.


Jaha, just nu sitter jag o funderar på om ja ska slå sönder skrubben eller om ja ska orka dra med karln o köpa 2 st sånna, Anotonius heter dom. Tänkte ha kläder i den. Sen måste ja rensa mina kläder, har för mycket o så har ja ju köpt lite mer idag . haha.
Aja, vi får se hur de blir. Måste ev. övertala hjärtat att det är en bra sak att köpa



bye

RSS 2.0