:D

Sitter och myser i vårt hem, våran lägenhet. Helt underbart att vi har precis dom tapeter och dom färger vi vill ha. Ny soffa, nytt v-rum bord och ny tv-bänk. Ny diskmaskin och fläkt, nytt köksbord med stolar och kökssoffa. Allt känns så skönt, nu gäller det bara att få allt på sin plats. Att få rensa igenom kartongerna och få slänga allt som inte behövs och få upp allt bra där det ska vara. :) Nu ska ja bara få med mig gubben på birsta så vi kan shoppa för fullt :D Wiiie !!! Här är lite som förhoppningsvis kommer införskaffas om jag inte får några andra idéer. :)

Kanske, kanske att de blir så att man köper detta :P

Tjobidoba, klar !

I fredags den 26/11 blev jag färdig undersköterska. WIIIEE äntligen! Det blev några MVG, några VG och sen resten G. Men jag är nöjd. Jag fick ju betyg i alla ämnena. :) Nu väntar jag ihärdigt på att slutbetygen ska komma hem i brevlådan, vilket skulle ta ca 2-3veckor !!!! För att posta ett brev??? det suger.
Idag har jag jobbat dagen och nu jobbar jag natten, hade massa främmande på besök o så var man tvungen att fara på jobbet. Aja. Man tjänar ju pengar inför jul iallafall. :) Väntar på pengar från f-kassan också vilket verkar ta en evighet. Dom måste ju komma snart tycker ja, innan jul iallafall.

Imorn så äre julskyltning, ja känner mig som ett litet barn, men på nått sätt så tycker jag det är så mysigt. :) Ska försöka få med mig karln och hunden och gå en sväng på byn :D Vi har föresten flyttat till timrå nu om jag inte nämnt det.. Snart klar med projektet. Imorn ska det städas ur i gamla lägenheten också, och det känns hemskt, fyfan vad jobbigt. Men men de måste ju göras. FY !!!

Ja just nu sitter jag och jobbar och tittar runt på internet,, skulle vilja ha en gammal sekretär/chiffonje/klaffbyrå.. vad man nu kallar dom. Såg att ikea hade men dom är för nya och stora. De är inte samma charm.

Imorn blir det ev. ljusparty hos Cassandra också, beroende på hur dagen ser ut. Jag måste ju upp vid 14.00 om jag ska hinna med mig. Aja, vi får se hur dagen slutar, men om du har en sekretär eller vad dom kallas som du ska hiva tänk på mig :P haha.

PÖSS

ingen förändring

det händer mycket i mitt liv, vårt liv just nu. Men ingen större förändring, vi bor fortfarande kvar i sörberge i våran gamla lägenhet. Vi har inte blivit klar än med den nya. Men det är på G. Snart äger flytten rum. :)
Jag jobbar och sliter. Som vanligt, ingen förändring.
Jag pluggar och pluggar, jag blir klar nästa vecka. Den 26e nov är de sagt. Då har ja mitt sista möte med läraren och väntar ihärdigt på mitt slutbetyg!!! Vill ha vill ha!!!

Nu till nå helt annat .
Vad kallar man en homosexuell same ?

-Stjärtlapp!!! Hahaha
höll på garva ihjäl mig när jag hörde den.. Men men min humor är ju oftast dålig. men ja tyckte den var bra..
Nu ska ja lägga mig. Hörs !

RSS 2.0