Ullared-Gekås

Helt underbart! helt jäkla underbart!

Vet inte hur mycket kläder de blev eller heminredningsprylar m.m Men jag fick iaf över 100 varor för ca 5.500kr. Hur bra är inte de då?

Jag o karla minigolfade i helgen i spöregnet också, självklart var vi snyggast på golfbanan i våra nya lila regnjackor :D

Hur skönt som helst att åka bort, men hur underbart som helst att komma hem.

Saknat min lilltrollfis Cherie och min älskade karl så mycket. <3

Bilder kommer upp om någon dag, Ska lägga mig o sova nu. Helt färdig.

BYE

Nya tider kommer :)

Nu börjar äntligen nya tider komma,
har haft en liten jobbig period då allt precis allt har kännts jobbigt, fel och jag har varit arg o irriterad för de mesta så nu har de äntligen börjat vänt om. :)

De känns som att livet har kommit in i ett lugnare tempo äntligen, jag som alltid är så stressad.

Den här veckan har varit underbar, jag och karln var på firmafest med hans gamla jobb (Däckia), de blev mycket skratt, många olyckor som behövdes plåstras om och sen så blev de prisutdelning också. Karln fick pris o jag också. Så de var itne allt för tokigt ! jag körde bil så vi skulle komma hem, detta partaj låg ute i stöde markena. Ojoj..

Clion är paj, skit jobbigt, måste åka den bränsletörstiga besten 855an, herregud.! Clion är väl kanske inte så paj som de låter, den behöver en framvagnsinställning sen äre bra, märkte att den började dra snett o de är ju inte så roooligt så de slutar med nötta däck. Karln ska väl fixa bilen under veckan är de sagt. Men då äre ju såå att 855an ska genom gå en kontroll också, o just nu så äre nått som låter o de är ju inte bra.. Kanske nått OK som ligger på ? Jag o karla ska ju bila ner med den till Ullared är de tänkt, så ja hoppas ju för guds skull att han hinner kolla biljäveln innan vi far så vi inte blir stående nån stans.

i övrigt då, jo jag har ju börjat jobba på dagis ganska mycket nu för tiden, de är väldigt roligt.
Fick en teckning av en liten tjej som hade ritat av mig, den var så frän teckningen, jag hade svart hår o jätte stora ögon o långa ögonfransar. :P hhihih.. Cool :P

Till veckan så ska jag:

Måndag : kliver av natten 06, brandutbildning med brudarna från jobbet (äldreomsorgen,strandbo) på fillan 12.30-15.30 :)
Tisdag: Åka o hälsa på Michaela ca 10-10.30, sen åka o fika med Malin o Sandra ca 14.
Onsdag: träffa Martina
torsdag: Jobba på dagis till ca 17 tro ja de var. sen hem o packa.
Fredag: Ullared med Karla!!! Hur skoj som helst !!!!!!!! Wiiiiiiiiie!

Måste säga igen .. WIIIIIE!!


Update under veckan ev. :P Blir väl nå bilder också .


Påsk-1maj

Ja, fredagen började bra
Lördagen var värre. Vaknade 14! Konstig känsla i magen, karln kommer hem  o berättar dåliga nyheter om svärmora, huva hon hade fått sorkfeber. Sen ringer svägerskan o berättar att deras farmor har avlidit. Detta kom plötsligt då de inte var väntat, hon var inte sjuk. Sorglig lördag. Karln for till Jämtland o var med familjen, jag stannade hemma med svärmoran och sen jobbade ja.
karln kom hem på söndag kväll.
 var ledig mån-tis gick på ons. fick nån jävulsk huvudvärk på tors morgon när ja kom hem, vaknade av att ja inte kunde andas o var jätte öm i halsen, tänkte nu har helvetet brytit ut. Fick ställa in jobbet, man vill ju inte smitta folk. Torsdagen spenderades hemma, gick ut med hunden, låg i soffan. Sen på kvällen blev de film me gubben. Sen sov ja som en stock. Vaknade fredag fortf. ont i huvet. Fram mot kvällen började äntligen huvudvärken avta. Lördagen spenderades med vänner uppe i ljustorp, vi åt grillat o satt o surrade massa gamla minnen o allt annat som man kan komma på, sen blev de krogen med gubben o Malin Jonsson och Malin Jakobsson. Därinne på krogen träffade vi Malin jonssons karl m. kompani. Väldigt trevligt. Sen söndag vaknade halv 3 skit trött!
Ja de var väl typ den veckan de.Vila i frid Klara
Vi kommer alltid att minnas dig.

RSS 2.0