mittiveckan

onsdag i dag då..
Mitt i veckan...

Jaha, det har inte hänt mycket idag. Har kräksnöat så jag har fått skottat fram bilen. Snöar fortfarande. FY!!
Ska ställa ut Cherie den 28februari på en inofficiell utställning. Spännande. De kommer nog gå sådär.
Håller på söka valpkurs för fulla muggar just nu. Ska nog gå i härnösand med henne för dom har en i februari. :)
Om en vecka o en dag alltså 8dagar så fyller jag 20år den 4feb. Jag har ingen aning om vad som händer då. Men jag hoppas att ni kommer ihåg mig lite grann ialla fall. :P Ja längtar. Ja ska gå på bolaget o köpa mig en karta heiniken eller hur de stavas :P
Den 22Feb så är det ljusparty hemma hos mig kl 18.30 alla mina vänner är välkomna om dom vill. Det är inget köptvång och det kommer bjudas på lite fika. Hör av dig om du är intresserad av att komma så jag vet ungefär hur många vi blir.

Ja vad ska man önska sig i födelsedagspresent då?
Hm... Ja har ju så mycket grejer.. jaja

Ska jobba imorn, 0645-16 sen så jobbar jag lördag och söndag.
Har massa skrivuppgifter att göra tills på tisdag men jag vet inte vad jag ska skriva om skolan är skit men lärarna är iaf bra. Har blivit återbet.skyldig också och det är faktiskt skolans fel, dom anmälde till CSN att jag gick en kurs som jag inte gick o sa till CSN att jag pluggade på heltid vilket jag inte gjorde. Så nu har jag fått börja betala tillbaka. Hittils har jag ju bara betalat lite mer än 6.500kr i räkningar den här månaden. JÄTTE KUL!!!!! NÄE !
Tur att man jobbade hårt förra månaden så att man fick en hyfsat bra lön. 

Den 9 februari ska jag besikta min super CLIO. Woho. får se om den går igenom., 

Jaja det var allt för mig. Vi hörs!
  Min Cherie och hennes syskon :D


snabbskrivning..

Nu kommer en snabb uppdatering.
Cherie min hund har börja fatta att hón ska kissa ute.
Skolan går bra.
Jobbat idag, kommer jobba imorn också mellan 7-?. Sen jobbar ja den 30e också vad ja vet än så länge.
I helgen vet ja inte vad som händer.
Fyller år om 2veckor och 1 dag alltså 15 dagar kvar. 4Feb.
Karln o ja är fortf. tillsammans.
Har tvätt tid på måndag.
Har fått garanterat sommarjobb på strandbo i sommar, ev. natt ! YEEEEES! Ps. ja är vän med chefen på facebook. HAHAH!
Var med Malin på birsta idag en snabbis, åt tacos på charm. Aja
RIng mig nått så hittar vi på nå,
Nu ska ja lägga mig.  Sov gott dröm sött.

KRAM

En ny vecka..

Ja då har den börjat, den nya veckan.
Har jobbat idag , skulle igentligen träffa Malin men de får bli imorn. Får se om man får främmande imorn eller nå :P
Ska på skolan också och avsluta en kurs, fick iaf godkänt på den förra. Orkade inte anstränga mig för att få ett högre betyg.
har börjat fundera inför sommaren. Ska man försöka byta jobb, bredda sina vyer och få mer kunskap om arbetlivet? Kanske få ett jobb som ger mer erfarenhet eller större chans att bli kvar för alltid? Just nu känns det bara som om jag hänger på en tråd. Jag får jobba ganska mycket ändå för att vara vikarie. Men skulle vilja jobba mer eller iaf veta när och vart jag ska jobba. Just nu så är det så jobbigt när man inte vet nått alls, det går inte riktigt att planera nått för om man har dåligt med arbetspass nån månad då är det bara att skita i planerna och åka iväg och jobba.
Skulle vilja jobba med skor eller på en affär. Skulle vilja jobba nätter som personlig assistent, skulle vilja vara miljonär och ha ett sommarhus i thailand och en liten gård på Gottland!  det är mycket man vill och just nu så känns det som att ingenting funkar.
Ska söka runt lite nu i dagarna och se vad man kan hitta, om inte annat så blir jag väl kvar inom äldreomsorgen. Men då söker jag nattvikariat till sommaren. 15 nätter är lika mycket som en 100% dagtid, gud vad skönt. Sova på stranden :P ja vi får se vad som händer. :P

Det går bra med Cherie, hunden. har inte blivit allergisk mot henne nånting, så överraskad och överlycklig. 

GE MIG ETT JOBB!!! 

HÖRS


hej o hå , fylle sjuk

var på partaj igår, ganska kul. träffade många som man inte sett på ett tag. tummen upp. Jag tror ja bryte höften eller nått kan nästan inte gå... Får se om de går över. Dansade som ja aldrig gjort förut och jag kan lova att det känns i hela kroppen.
Vaknade imorse vid 9 o bestämde mig fort för att somna om när ja kände att ja inte mådde allt för prima, blev  nog en öl för mycket. Nu har jag äntligen sovit bort fyllesjukan. Jag och gubben har just nu besök av MR Jonsson dom spelar tv spel och jag försöker att hålla mig vaken :P Haha vilken söndag..
Ska åka hem till min kära mor om en stund och hämta min älskade lilla bebis Cherie, mamma har passat henne sen igår så att jag skulle få gå ut o roa mig, Tack mamma du är bäst ! Kanske roade mig lite för mycket med tanke på att jag har ont i hela kroppen. Haha . Som det kan gå.
Aja, ska ev. fara och hälsa på Martina idag, hon har skaffat sig en liten Chiuahua eller hur de stavas, den ska heta Elvis, kanske tar en bild på honom sen så får ni se.. om hon tillåter :P
Aja nu har jag skrivit för mycket.  men nu vet ni iaf att jag hade kul igår. PS. MIN MALIN HAR KOMMIT HEM SÅ JAG SKA VARA MED HENNE PÅ MÅNDAG !!!! så glad HAR SAKNAT HENNNE!!! WIIIEEE
Till malin: Förlåt att ja väckte dig :P

2010

Då har det blivit ett nytt år då Hade jättetrevligt på nyår och ganska kul, var med Tova,Sandra deras boys och lite annat folk och Conny såklart. :P Har jobbat som en gris senaste veckorna. Så trött på att bara jobba, hinner ju inte göra nått annat.
Jag trivs jättebra i lägenheten. Börjar få riktig ordning på allt. Skaffat ny soffa också. MEN jag hatar den överallt annat så himla ful. Men den har vi bara tills vidare. Måste skaffa en ny. Hojta till om du ska kasta gammsoffan? :P
Det går iallafall bra med hunden, Cherie. Hon är våran lilla prinsessa, supersöt är hon. Har inte blivit allergisk mot henne nånting så jag är superlycklig. :D


Måste dra! Ciao


RSS 2.0