Trötttrött

Ja igår kväll kom ja hem från Gävle efter en väldigt lång dag, var på klippkurs hos Gun parling www.gunparling.se
Var in på Jennys hund o katt i valbo, väldigt mycket bra saker där faktiskt.
Slocknade som en stock.

Idag har det varit en riktig skit dag, backade rakt in i en bil på birsta. Herregud, den dök bara upp plötsligt. Blev inga skador men de kändes jobbigt ändå, sen så har ja varit på arbetsförmedlingen, där händer de ju så klart ingenting, man går ju bara dit o sen hem igen känns de som.
Var hos Karla, Peter och Theodore idag, GUd så stor lillpojken blivit. Men han är sig lik, samma lilla charmtroll. Cherie o han lekte o höll på medans ja o karla snacka lite skit eller vad vi ska kalla de. Grabbarna drog iväg till alnö för att looka på Peters cross.
Aja, imorn blire läkaren, sen jobb. Imorn ska ja o älskling se Avatar filmen. :) 


Om du vill ha fler besökare som kollar och läser din sida klicka Här

Anmäld o klart. :)

nu har ja anmält cherie till timrå- härnösand 8-9maj, Västernorrlands länsklubbs utställning den 22a maj.
funderar på om man ska beställa ett trimbord, wiie får se vad man får för pengar den här månaden..  :)
har beställt glasögon också. får se när dom kommer. får så jäkla ont i ögonen av att sitta o kolla på tv dator m.m.
Har avslutat cheries valpkurs, tyckte inte att det var värt pengarna men som de ser ut nu så kommer vi att få gå den igen , gratis med uppfödaren. Tror det blir bättre. Men ja vet inte ja. Kanske fick lära oss allt utan att ja själv vet de, hade kanske lite för höga förhoppningar. vem vet..
Aja, ska fixa mig nu. Ska va med Cassa sen.
har nyss pratat med linda i telefonen, hon har inte heller fått sitt sommarschema från chefen.. Aja, de kommer väl det också. Dom har säkert mycket att göra och planera nu.
Näe nu har ja en liten hund som vill ha uppmärksamhet o nästan sitter på datorn.. Så nu ska ja dra.

Ps. Ska till farmor o farfar på kalas farfar fyller 81 år :)

VARFÖR?!??!??!?!?!?

Blir så jäkla leds att man aldrig har pengar just då man verkligen vill något så hemskt mycket.
Jag behöver minst 500kr o vad har ja på kontot fram till den 25e då? 8,57kr. JÄTTE kul!
Ledsledsleds, ja vad kan ja säga... Uppdaterar inte nå mer på ett tag för just nu står livet still totalt!
Skit leds!

Skänk en slant till en fattiglapp!


Ett stycke sax, klippklipp.

Ikväll efter en stulig dag på jobbet så for jag och älskling upp till Härnösand för att köpa en sax.
Inte vilken sax som helst utan en super duper sax till Cheries päls.
 

En roseline... Längtar tills jag får börja klippa på henne. Imorn blire ett bad för lilla damen sen så bär de iväg på hundens dag och födelsedagskalas. :)
Sen på kvällen så blire ev. party :D Yeah ! längtar. ska tjata lite på mamma att hon får vara mommo för en kväll :P haha. :P

see you!

Torsdag

Idag har man jobbat då,
Har varit en riktig pissvecka. dåligt väder, dåligt humör.. Ja..
Höll på svimma eller nått i måndags när ja var på strandbo o jobbade, hade ett tryck på 142/108 och normal puls. allt var skit konstigt. först mådde ja toppen, hade ätit fika på jobbet o allt o andra sekunden vänder jaa på huvudet för att kolla genom korridoren o ser helt plötsligt sjtärnor. Satte mig ner en stund sen kom mina kära arbetskompisar helene o diane, helene följde mig till vilo rummet. Men utanför där så minns ja mest bara att ja sa att jag inte kunde stå o helt plötsligt satt ja på en stol med massa folk från 1an där o sen låg ja i vilorummet o fick näringsdryck som smakade milkshake o äcklig sur saft.. Herregud vad ja skämdes och skämms.!
den dagen började också med att jag inte hade nån stans att vara för att jag var tydligen dubbelbokad och inte uppskriven nånstans. Pissleds var ja när ja gick hem kan ja säga.

På tisdagen var det dags för jobb igen, mådde bra. gick på jobbet, allt var bra. hyfsad dag. väl hemma så bestämmer sig hunden för att sluta vara rumsren och kissar på VARDAGSRUMSMATTAN!!!! Fy vad arg jag blev. Hon hade nästan nyss varit ute o kissat.

Onsdagen, karln åkte på böter, som om man inte har nog med ekonomiska problem just nu. De är ju på gränsen att man klarar sig och jag TOTAL vägrar gå på soc.
Vi hade varit förlovade i 3år då, kunde inte göra nått tillsammans eftersom ja jobbade kvällen. Det skulle vara valpkurs igentligen men den blev flyttad till nästa vecka eftersom det är påsklov nu. Skulle igentligen varit upp till uppfödaren och hämtat en sax som jag beställt, men de glömde ja så nu blir de på lördag istället.
Hörde om en liten pojke som blev biten av en rottwieller, jäkla hundägare som skaffar hund som dom inte kan "tillfredställa behoven" på. Sånna människor ska inte ha hund, de är alltid ägarens fel hur hunden beter sig. alltid.
kolla länken http://nlt.se/startsidan/vara/1.783889-hund-overfoll-femarig-pojke

torsdagen, JAG GLÖMDE MATLÅDAN! Tog en banan på jobbet, tur att man jobbade kortpass iallfall. åt när jag kom hem. Sen så verkar det som om det är dags för lillan att börja löpa, hon far o slickar sig mellan benen hela tiden o är alldeles svullen där. Får hålla lite extra koll på henne, så de inte är nått annat fuffens på G..

Och nu är det bestämt att jag ska på klippkurs den 27arpil nere i gävle. Så spännande, kommer bli super skoj.l
Nu sitter jag och funderar på om jag har råd att anmäla cherie och mig till utställningarna i maj, de ska vara betalt den 20april o de kommer sammanlagt kosta mig 650kr. Inte så dyrt men tanke på att det är 3utställningar, 2st inoff och 1 st off. Men måste ju ha pengar för att göra de också så får väl se om ja hittar nån som kan skita pengar åt mig tills ja får lön :P

Hare bra nu ska jag gå ut med lillan innan det blir för sent.

Påsk i fjällena

Har varit i väg en sväng. Gud så skönt att åka bort o komma hem, jag uppskattar mitt hem så myckt mer nu känns de som. Borta bra men hemma bäst.
Har åkt skoter, suttit på isen och grillat med svärfäräldrar,svåger, gubben o hela gänget. Cherie var så klart också med, här kommer lite bilder på henne och hennes marsvins kompis Dennis.
PS. vissa är lite redigerade som hastigast.


 Omakapar Cherie och Dennis
 
Cherie tänker : Mums, kanske smakar han som påskgodis

 
Cherie har åkt skoter :)


 Cherie och Dennis = Bästisar


Cherie ville vara en cooling och köra skoter


Cherie och Dennis, Dennis är sönder pussad av Cherie därav frillan :P


RSS 2.0