Blä o fy.

Idag har jag fotat Dea och det blev kanon. Var jätte roligt att hon ställde upp. Väldigt lätt person att fota.
När vi hade fotat klart så glömde jag så klart mobilen på skolan så ja fick åka tillbaka o hämta den... Jäkla typiskt mig.
nationella proven på onsdag skriftligt i svenska. Blä!
Sitter just nu på en astråkig kvällslektion, läraren går igenom något men fattar ingenting.. Han lär ju fortsätta surra tills de e dags att gå hem. Herregud.

Aja , är skit trött för övrigt och vet inte vad som händer i veckan. Snäll Svanthe skulle fixa ett par persienner som man kunde använda och fota med i studion. Kommer bli kalas!

Är så leds på allt just nu. Skulle verkligen behöva vara ledig och sova ut. Längtar tills jag får ett jobb då flyttar jag härifrån. Orkar inte med nån just nu allt är skit och fy och blä.. Så som det kan vara ibland.

Blev förbannad på karljäkeln idag också.. Han går hemma hela dagarna men klarar fan inte av att plocka ut sina egna kläder från tvättmaskinen och hänga dom. Blir så arg. Men han ska fan inte tro att jag tänker göra det åt honom jag har tillräckligt mycket för mig och ja tycker de räcker med att jag slängde in dom åt han.

Aja ska väl göra nå nytta nu. Se om jag fattar nå av de här jäkla CSS grejse..

Bye bye

Ännu en vecka

Ja, då har lovet varit och det har gått två dagar av den här veckan. Imorn är vi ledig men det är så mycket som behöver göras klart inför projektredovisningen på torsdag. Hittils har veckan varit tuff, det har varit mycket att tänka på. Jag får inte glömma nånting. Klockan är 22:43 jag borde igentligen lägga mig men det är svin kallt i sovrummet, 15,4*C FY  ! Gubben får ta o fixa det annars så lägger inte jag mig där !
Börjar med portfolioarbetet till veckan, det ska bli så kul, jag verkligen längtar. Jag har så mycket idéer och jag vet precis hur jag vill ha upplägget tro ja ! :) Det är bara lite små rekvisita som saknas för att jag ska kunna genomföra vissa av mina planerade bilder :D
Imorn ska jag troligtvis/förhoppningsvis träffa Emmelie och köpa jackor av henne, grymt snygga ! En till mig och en till gubben. YEAH!
Börjar dra ihop sig mot slutet av terminen nu och det känns verkligen, hemskt ! Nationella prov, slut prov, redovisningar och massa annat. Men vad ska jag göra sen då efter skolan ? Jag vill ju så jätte gärna fota men jag tror inte att det kommer funka, jag vill ju kunna tjäna en slant på det jag gör. Även om det kommer in en slant här o var när jag fotar så skulle det inte täcka hyra m.m man måste nog ligga i till 110 %. Jaja, har iaf funderat på att gå nån slags maskinförarutbildning, tro det eller ej ... Det verkar vara så roligt. Jag vill också kunna. :) Sen fundera jag lite grann på att gå en distanskurs på teckenspråk med inriktining på döv blinda. Men men vi får se vad det blir och åt vilket håll vägen bär. Jag vill iaf flytta hemifrån riktigt. Jag vill ha mitt eget kök, kunna tapetsera som jag vill och ha det perfekt. Känns som om jag skulle behöva det för att få lite lugn i mitt inre.. Men men nu äre SCRUBS på tv. Älskar verkligen Dr. Cox spydigehter. Haha . House vcar också på tv idag kanon.. Nästa bra program är på torsdag. :P då blire Medium :)

RSS 2.0