:D

Livet rullar på nu, fort går det också. Känner att ja inte riktigt hinner med mig om dagarna. Jaja.
Igår, torsdag, blev Elias 6v :D På måndag ska vi på 6-8v kontroll på BVC mäta och väga :) Undrar hur mycket min lilla guldklimp väger nu. ;) Sist var han 54cm lång och 4360G. tror nog att han ligger kring 5kg nu och kanske 57cm eller nått. Får väl se. Men växer gör han iaf .
I helgen så kommer Frida och Kristian, såå ja längtat. Min go gömma !
Känns tråkigt att man inte hinner ses lika ofta, men så är de ju ibland..
Här hemma så hålls de full rulle med hantverkare som springer runt, badrummet ska ju fixas. MEN de tar en jävla tid. ÅH så leds ja känner mig .. Har påbörjat målning av halltrapp väggarna och även fixat lite i Elias rum. De börjar bli bra men man hinner inte så mycket om dagarna som man tänkt sig.
Så lycklig att ha min lilla familj :)

1månad <3

Idag blir lillgubben 1 månad <3
Han har fått åka pulka med babyliften i skoterspåret på väg till vår grop, sen när vi skulle hem igen så fick han åka skoter <3 :) Lillfisen.
Cherie var självklart också med :) Hon kuta runt och var lika lycklig som vanligt att komma ut i skogen :)
Världens underbaraste Elias <3
kan inte förstå att tiden gått så fort, att denna underbara lilla människa funnits i våra liv redan 1månad :) Vissst han fanns ju innan de också, fast i magen då. Jag är så lycklig. <3 :D

Dagarna går fort.

Ja, dagarna går fort. Eller springer iväg kanske man ska säga..
Hinner bara kliva upp så är de dags att gå o lägga sig nästan. Det är så mycket som händer nu känns det som.
Idag har vi varit och valt kakel&klinker till badrummet :) Blir nog jätte fint. Imorn så kommer vår kille som ska fixa badrummet och planerar lite med oss och på måndag så kommer rörmokaren och drar dom sista rören :)
De flyter på nu känns de som.
Förhoppningsvis så kan dom börja med badrummet under veckan, de kommer en kille från "tork-företaget" och mäter om all fukt är borta i badrummet på måndag.
HOPPAS !
Elräkningen blev ju inte billig heller, 800kr typ. Å då var vi ju inte hemma under januari särskilt mycket då vi låg på sjukhuset. SVINdyrt! men men ...
Lillkillen växer som bara den. Han är så underbar! Sitter och småfilurar på dop o grejer. låtar ? kläder? fika? Vi har inte bestämt nå datum o så, men de lär ju bli i slutet på april början på maj om de blir. Men man vill ju ha de mesta klart innan man ens bokar datum! Tips?
Näe, nu ska ja sluta skriva dravvel o va med mina älsklingar <3 Bilder kommer så småningom :p Verkar ju ändå vara lite läsartorka här just nu ändå. Så då kan de ju vänta lite till...
BYE

Födelsedag

Idag fyller jag år ! :) 22år och de känns som att jag har världens bästa liv just nu.
Jag har min underbara gubbe, vi har våran lille son Elias och sen har vi även Cherie våran hund :)
Vi har vårat radhus och fullt med planer för framtiden :D
jag känner mig så lycklig!
22år gammal - radhusägare, hundägare, fästmö men bäst av allt - mamma till elias.
Tack till alla er som gratulerat mig!
Livet är ju bara för underbart ibland :D <3

RSS 2.0