tankar bara....

Missunnar ingen. Men fan vad irriterad man blir när de finns folk som inte har utbildning som får jobb fast dom inte arbetat nå länge alls inom kommunen. Nu är jag ju mammaledig och behöver ju inte gå ut på jobb. Men hade de varit så att jag var tillgänglig för jobb, JA då ska gudarna veta vilket krig ja skulle starta.
Tycker synd om många av dom jag jobbat med, tycker dom gör de sååå bra. Varför ska inte dom få chansen, när dom har utbildning o allt. ? Visst är ja glad för att folk får jobb men ibland kan  man ju tänka att någon annan borde fått gå före istället.

Tandsingar

5mån 1dag,plopp sa de


Midsommarhelgen

på midsommar så var vi ut till stugan, jag gubben Elias cherie och Jenny.Robbe o Fanny. Mina föräldrar och min farbror var också där. Vi grillade och åt gott. Gick en sväng på standen och myste. Gubbarna fastnade till på resturangen nere vid vattnet, tog nått starkt att dricka. Jag o Jenny körde så medans mamma o Bell kidnappade barnen så tog jag och Jenny oss varsin god kall Cola :D, for senare hem, blev väl nå stopp på vägen gubben köpte tillbaka en bas som han tidigare sålt till Robbe, vet dock inte va han ska med den till eftersom barnvagnen tar all plats där bak.
på lördagen så var jag och jenny ut! Första gången sen vi blev gravida och fick barn. De var på sista april förra året som ja o gubben var ut, veckan efter fick vi veta att Elias var på väg.
Iaf, jag o Jenny hade jätte roligt. Vi var o firade underbara Karla som hade 25års kalas. Spelade kubb o drack gott där. Sen blev de krogen o självklart avslutades kvällen med Max (Subway hade stängt :( .) Helt otroligt att klackarna höll, ja som inte varit ut o svansat i klackar på över 1år. :P haha. Roligt hade vi. Gubbarna var hemma med barna dom. :) Kändes faktiskt bra att få gå ut själv o veta att Elias var hemma hos oss med sin pappa o hade de bra o inte hos nån barnvakt. Inte för att de är fel på barnvakter men mamma o pappa är alltid bäst när dom är så små. Lillälsk.
Nu är de måndag eller snarare tisdag har precis börjat. Passade på att skriva en liten rad nu när de var lugnt på jobbet.
JObbar några natt pass i sommar, känns så skönt o roligt att få träffa alla arbetskamrater och de äldre också såklart. sparar lite mamma dagar så ja kan vara hemma med Elias mer nästa sommar då han troligtvis går o säger nått ord kanske. Blir lite roligare då :D
Näe nu ska ja sköta mitt jobb o inte sitta här o tramsa. Ni får ha det bra allesammans.
BYE

5månader

Idag blir Elias 5månader, tiden går så fort, alldeles för fort. Hinner inte med. Nyss var han ju så litenliten. Lillgubben min! Han vänder sig från rygg till mage i tvärt om o snurrar runt, snart kryper han väl eller ålar iaf. Lill hjärtat. Han har två tandsingar på väg också, dom kommer nog när som helst :) :)

Idag fick Malin o Jonas äntligen sin lilla prins, stort grattis till dom :)

Nu ska ja försöka få min prins att vila lite grann. Kram till alla!


Elias

Min underbara gos!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/744038/images/2012/pic_205881855.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/744038/images/2012/pic_205881855.jpg" class="image">


Axe for her

Jadu. I brist på parfym då ja ledsnat på dom jag har o i brist på pengar att köpa en ny för typ 500 så tänkte ja prova Axe for her. Kill Axe luktar ju lite mer parfym än bara deodorant. Höll tummarna, köpte, duschade i sprejade på... Men jag tycker inte den luktar nått. Hade ju förväntat mig att den skulle lukta lite iallafall. Men luktar inte illa iallafall. Blir en halv diss för Axe for her.


Kläder

Tycker inte jag hittar nått längre, varit på birsta o provat 1000 jeans känns de som... Alltid nått fel eller så är rätt strl alltid slut. Känns skit!!! Hittade en tunika på Rut m fl. Måste åka o byta den massa jäkla trådar som hänger överallt, inte såg ja de... Faaaasen! Orka inte skriva mer nu. Bye


RSS 2.0