inga ord

finns inga ord, värsta helgen hittils tro ja. Hejdå.

min dag



Idag har ja bakat, sen hjälpte Cherie mig med att bädda sängen. Igår var Bosse emma o robert på besök. :)

Livet :)

Har haft en kanon bra helg, helt super. Helt underbart!
just nu känns de som om allt är perfekt. Livet kan inte bli så mycket bättre!





Har inte nå mer att skriva, uppdaterar väl med bilder imorn eller nå. I veckan väntas natt jobb.

Fredag :) <3

Älskade freedag är nu här, sovit lite grann på fm. Varit med Lilli en sväng o ätit lunch, sen höll ja på somna i soffan :P
Karla och Theodore kom förbi o hälsade på, full fart på lillkillen, gud vad fort tiden går, tyckte det var nyss Karla gick runt med stor magen o nu är han 2½år gammal. Ojoj.
Ikväll så ska jag o Cny umgås med Robert och Emma som det är sagt, har inte hört nå ändringar i dom planerna så..
Börjar bli hungrig, undra vad man ska laga för mat idag då? Hm... köttfärssås o spagetti kanske.
Ska baka havrekakor också idag, fått recept av Cassandra så nu hoppas ja bara att ja får till det.

Jordgubbar blir det idag också :D



Min Snygg/fräna lila blomma, ingen aning om vad den heter men tyckte den var frän iaf.



Sommarens skor! :D




I helgen är det än så länge inte mycket inplanerat. Karln ska jobba lördagen sen firar vi min svärmora på hennes födelsedag, söndag inget bestämt än...

Denna vecka

Denna vecka har varit näst intill underbar. Har haft så lugnt, dock inte nån sovmorgon men de har varit så skönt att vara ledig, har kännt mig väldigt sliten på sistone o jag behövde verkligen ta igen på krafterna.
Har varit på utb. i måndags
tisdags kommer ja inte ihåg vad ja gjorde, jag var dagvild då iaf :P
utb. på onsdagen, Cassandra kom förbi o lunchade, sen for ja till Sandra o solade o babbla på. Jag o sandra for o shoppa lite skor. :) Sen på kvällen kom Rebecka förbi från stan o käkade med mig Emelie och Nellie. Trevligt trevligt :)
Torsdag utb. sen var ja till massören, underbart ja kan lyfta armen riktigt igen ! Sen blev de sovasova tills Cherie kom hem, visade sig att hon var trött hon med så vi sov lite till. :P
fredag, som den ser ut just nu så ska ja till mamma en sväng på morgonen o pyssla på, sen kommer ev. Karla och Theodore förbi kring 13 tiden. Ska försöka hinna träffa Lilli också om hon inte jobbar :) Sen när karln komma hem blire middag och sen vara med Emma o Robert.
Ska baka lite havrekakor som jag fått recept av Cassandra :)

Har du nått recept på kakor eller annat gott som är enkelt att göra och inte kräver 100ingredienser så skicka ett recept till mig !

Imorn ska ja försöka komma ihåg att uppdatera Cheries sida också om ja får tid. Tänkte försöka hinna sova nån timma innan ja ska träffa Karla.

Har beställt en hoodtröja via Sandra från Halens, hoppas den passar.
Har budat på en jättefin dubbelring på tradera, hoppas hoppas !
Har äntligen fått hem mitt jotex paket med överkast o kuddfodral så ska hämta ut det imorn :D :D :D
Nästa vecka kommer mina klänningar och kavaj från HM förhoppningsvis :D:D

WIIIE!

ja jag vet shoppaholic. Men skit samma, man lever bara en gång !

HÖRS

DAGvild

herregud! Jag är ju hopplös helt o hållet hopplös!
Skulle vara på zumba ikväll hade ja bestämt med en arbetskompis. 19.30 skulle de börja.
satt o prata i telefonen vid 20snåret o så fråga tjejen i telefonen som ja prata med : ska inte du vara på zumba ikväll ? jag bara: Näe, de var ju imorn på tisdag sa ja ju. Hon bara : Men de är ju tisdag idag, ledsen att säga det men då har du nå glömt måndagen.
Jag bara shit !
Jag är ju hopplös.
så blev det med det, det efterlängtade annorlunda som jag skulle göra denna vecka har jag nu missat. Hm. :(
Aja, de kommer nog fler gånger men man blir så jäkla leds när man bestämt nått o sen glömmer man bort, nu hade ja ju inte glömt utan bara glömt bort vad de var för dag. HUR fan kan man glömma vad det är för dag ?
Säkert för att jag var ledig i söndags då ja igentligen skulle jobbat som ja blir förvirrad. Hopplöst när man är ledig för många dagar. Även att hon hade kommit ihåg mig o väntat utanför som vi bestämt. Fy vad ja skäms. Inte roligt när de blir såhär.

Idag har jag haft "måndagsmys" som jag trott men de visade sig vara "tisdagsmys", köpte hem jordgubbar o grädde :) MUMS så gott. Lägger upp en bild imorgon eller nått. Imorgon ONS ska jag på utbildning på sjukan (jobbgrejs) ska bli spännande får se vad man får lära sig. :P
Sen kommer Cassandra ev. förbi på lunch och efter det ska jag träffa Sandra :)
Hoppas karln kommer hem i lagom tid imorgon, han har jobbat över varje dag hittils denna vecka :( aja, de blir nog bra lön iaf :P

Nu ska jag krypa ner i sängen så jag orkar upp i morgon :) Hoppas det händer nå skoj under dagen, ska ev. baka också :)

Frisyr o naglar


Lite frisyr

Och naglar :) Älskar den ljusa lila färgen !

Frida B om du spanar in här, kan du fota min hund nån dag? Du är ju så duktig på djurbilder har ja sett. Ps jag kom att tänka på dig nu när ja skrev lila. HIHI

Ja det var väll allt just nu.
cheries blogg är också uppdaterad idag. Vill inte lägga in alla hundbilder på denna så därför var ja fjantig o skaffa henne en egen !

oooOffa, vad slut ja är

Är de dags nu? Är tiden kommen.. De känns så
Pensionen närmar sig om inte annat så blir man väl snart sjukpensionär.
Ja är sååå LEDS, på allt precis allt. Hela veckan känns just nu som om den varit skit.
Jag har inte gjort nå speciellt bara jobbat i stort sett, o de är ju bra. Men inte för kroppens del som de verkar.
Jobbat hittils 5dagar o har en kvar att göra. Har såå otroligt ont att ja vet inte snart vart ja ska ta vägen, spelar inte nån roll om ja ligger eller står o inte har ja nått badkar heller så man kan ta sig ett skönt bad.
oooOffa.
Varför kan dom inte hjälpa mig, de är ju nått som är fel de är ju helt klart de, man ska ju fan inte behöva ha ont i kroppen värre än en pensionär på hemmet. De är ju förjävligt när man bara är 21 o känner sig som 80+!
Axeln trillar väl av snart om inte annat så hoppas ja då att den gör det. För nu är ja leds. varit till sjukgymnaster, massörer, läkare och varit o tagit prover, De är ju tydligen inte nå fel på mig. Ja behöver ju tydligen ingen hjälp. För ja är ju frisk enligt proverna. Jaha, men hur kan man då ha såå ont ? Ja de är ju en bra fråga säger läkar jävlarna..
Ja de är väl bara att bita ihop o hoppas att kroppsdelarna en efter en ramlar av snart, FÖR jag blir helt slut. Orkar inte med detta. Ja har ont till o från o ibland i veckor i rad, varje månad år ut o år in. Men de är inte nå fel på mig inte, ja behöver ju träna, men när ja tränat så har ja 10ggr ondare. Sist ja var till sjukgymnasten så hitta dom en sena över nyckelbenet som inte låg där den skulle. MEn de verkar ju också vara cool lugnt. Aja, varför ska man göra nått med nån som ska leva hela livet när man kan operera o medicinbehandla pensionärer som har levt sitt liv o bara vill dö? De är ju synd om dom med som blir medicinerade mot allt o så vill dom inte ens leva för vissa anser ju att dom levt klart vid en viss ålder. Näe men då äre klart att dom ska leva lite till o få massa hjärttabletter o annat som gör att dom inte kan dö.. Men en ung människa äre ju bättre att dom låter ha ont tills dom blir gamla o då kan dom göra nått åt det eller ??????????????????

FYYY FAN !! Vill inte ha ont nå mer. Tror ja ska lägga mig o ligga i sängen föralltid när ja kommer hem.

Helt slut Bea :P

Tha SuuperCLIO <3


RSS 2.0