blommor

Har varit o handlat blommor idag, blåklint - penseer. tagetes, sommaräng m.m blir lite blandat men hoppas de blir fint. Orkar fan inte uppdatera. Ska sova. lägger väl ut nån bild på min färgglada rabbatt framöver.

säg cheese

Sitter o kollar runt på studio utrustning, kameror o annat roligt. VILL så gärna ha både ny kamera och studioblixtar just nu. Vill verkligen inte missa nått i Elias liv, allt ska vara med. Jag fotar inte han var 5e minut om de är nån som tror de, men i stort sett varje dag så åker kameran fram. Känner att den börjar bli gammal.. den är ju säkert 4år nu eller nått.. Har ju lillkameran iaf.
Nån som vet nån bra budjet studio blixt? inte den dyraste men heller inte den billigaste.. Suttit o kollat men kan ju inte riktigt bestämma mig vad ja vill ha... Ny kamera skulle sitta fint men de får vänta ett tag till. Badrumsräkningen dimper nog ner snart.... FY FAN !! 50papp eller nått som försvinner åt ett jävla badrum. Hade ju hellre gjort om köket som ser ut som om de är taget från en fjällstuga eller nått. Men men, får se hur de blir med skatten o allt. Kanske blir en slant över. :)
Ska framkalla lite bilder nu, vet inte vart ja ska beställa. menmen får se va som händer ... bye

Dåligt bloggande

Ja, de händer rätt mycket just nu,... Man har inte riktigt tid att blogga o sitta vid datorn :P Men de kommer väl så småning om de med.  Elias är nu 3 mån !! Tiden går väldigt snabbt, vågar nästan inte blinka.
Han är en sån go o glad liten kille :). <3
Just nu håller ja på planera dop o grejer. Såå mycket att tänka på.. Ojoj. Tänk om ja glömmer nått eller nån ?
Till veckan ska vi på bvc för 3mån koll o vaccination. HUva.. Men bra att dom små får de. Men ja gruvar mig lite..
Ska försöka ta mig till gärde imorn o kolla in bichonerna som ska ställas :) Hann inte med att anmäla Cherie.. :( Men men de kanske blir till hösten, får se i vilket skick hon är i då pälsmässigt...
Letar bil för fulla muggar, vet inte va ja vill ha... Saknar min 142a :) o bubbeln. O clion lite..
Får se om ja skaffar nån rolig bil nästa år istället. behöver ju en bruksbil nu. en s70 eller v40  årsm.00+ vore inte helt fel...
Nu har mina o Elias dagar blivit lite schema lagda iaf, så vi har vad vi gör om vi orkar. -tis ska vi börja med babysång. ons har vi babycafe, tors ev drakborgen om vi känner för det o fredagar kanske en birsta sväng..
måste ju ha nå att göra..
Aja, nu ska ja greja lite hemma, hare bra !

RSS 2.0