Snöööö :))

Nu faller snön, första snön ja sett legat på backen så den blir vit. Visst har ja sett nå snöflingor tidigare komma men nu verkar de som att de kommer ligga kvar idag iaf. :) Elias sover. Få se om de fortf är ljust ute när han vaknar. Tänkte vi skulle gå ut i snön nu när de inte är såå förbaskat kallt än! :) såå myyys. Snart jul! :)) ska dona lite nu medans lilleman sover. Byyye


Bebis boom

Alla ska åter igen ha bebisar. Inte jag , jag har ju min redan. Ska bli så skoj . En vän ska ha en pojk i mars. Sen ett annat vän par till oss ska ha i slutet på året. Sen så är de en vän som ska på ul imorn så ja tycker de är jätte spännande !! Hon kommer säkert få en flicka tror jag ;) du vet vem du är :p nämner inte nå namn då ja inte vill prata öppet om andra . Man vet aldrig vem som vet vad ;) sen en fin vän som ska ha en liten i april. De blir mkt bebisar tror ja vet redan 9-10 st som ska ha snart. Ojoj vad skoj. Wiiie baby boom


Elias <3 joyk

Elias har varit som besatt när vi varit på babysången i en docka som kallas Johan , han är av märket joyk en empati docka. Har sådana på jobbet, välgjorda fina dockor med tummar tår å kön. Dom finns i flera varianter å med olika mim spel. Alla väldigt söta. Hittade en docka joyk Sara som Elias fick han älskar ju kramas å pussas så vad passade inte bättre än en liten tjej. <3 jag tycker att det är viktigt att man inte gör skillnad på pojkar å flickor. Det är nog bra för utvecklingen tror jag. Flickor kan leka med bilar å pojkar kan leka med dockor dom blir inte homos för de. De föds man som. Iallafall så blev Elias jätte glad. Sara är en liten docka på 38 cm å ca 500 g :) här kommer nån bild . Om han fortsätter tycka om dockan så blir de ev en till med tiden . Tycker dom är så söt .


2 mån till jul längtar!

Har gått å tänkt jultankar denna vecka . Tankar allt ifrån goood julfrukost med skinka på lingongrova till julgardiner , dörr kransar å vad som Elias kan tänkas behövas. Tänk att vår lilla kille är 9 mån 2v nu! Tiden går så fort!
Har iallafall tänkt en liten önskelista till Elias
• barnfotölj/ sittpuff/ saccosäck eller liknande till hans rum.
• stol och bord ( svart/ mörkt) har han sagt till mormor å morfar.
• nån rolig leksak som låter eller blinkar kan ju vara kul å irriterande för mamman å pappan :p
• presentkort på Ikea
• barn gardiner ( dom från jotex har han redan)
• riddarborg tält ( såg de fanns på jysk coolt)
• nå fina kläder i Strl 80/86 :)

De var väl lite sånt som skulle behövas kanske.. Håller på planerar hur vi ska göra i hans lekrum. Så skoj. Sovrummet är nästan klart några sladdar som ska flyttas sen är de dags att ställa in sängen å invänta att ja klipper navelsträngen. Känns såå konstigt att han snart ska sova i eget rum. De stör mig inte alls att han sover inne hos oss . Han sover ju hela nätter å de är rätt mysigt att känna lugnet när pojkarna å hunden snarkar om natten. ;)

Åter till jul, köpte en egen krans på panduro hobby. Ett hjärta med nå trä grejs. Tänkte greja lite imorn å sätta upp framöver en vinter/ höst krans. Senare i vinter blir de julkrans på dörren så mysigt. Letar för fullt efter djupröda julgardiner längder minst 4st på 220 lång. Tipsa gärna om du hittar.

Byye


Baby time & jobb

Imorse ringde Nadja å väckte mig, skulle ha med mig på drakborgen. Hon kom förbi å vi for dit med barnen. Träffade Vincent , Mille o självklart Miranda . Barnen lekte å grejade, gungade å fick ligga i hoppborgen medans mammorna startade gunget :p
I natt är de dags för jobb! Som ja längtat. Saknar mina kära arbetskamrater och alla rutiner man hade förr. Men jag är glad jag har Elias :) imorn är de dags för baby sång igen. Ska bli trevligt att träffa alla barn å mammor :)


Mollys dopdag

Lördag den 6/10 döptes lilla Molly. Sandra å Peters dotter. Det var ett fint dop med fin musik å gott att äta. Molly fick en personlig sagobok av oss som förhoppningsvis uppskattas med åren :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/744038/images/2012/pic_50717635ddf2b329a1003af8.jpg" class="image">


Ladies night

Igår var jag å Jenny på ladies night. Vi hade piffat upp oss å hade finaste högklackade skorna. Hihi. De var jätte kul synd de var så dyrt att dricka där 59:- för en cider UFF. Men de kanske är standar pris nu för tiden. Aja vi slog klackArna i taket å for på Oscars där vi dansa loss gick vid 01 till kebab city åt lite å for hem. Hem ljuva hem :) skoj vare men Gud så skönt att ta av sig skorna å lägga sig å sova. Man är ju inte van att vara ute å ränna på de här viset längre. Idag mår ja bra å är faktiskt väldigt pigg. :) så vare aldrig förr i tiden :p nu äre dags att fara till garaget :)


RSS 2.0