Måndag :D

Denna vecka kommer nog gå suuuper fort! Det är mycket som händer :D
Måndag jobb
Tisdag dollar store öppnar i sundsvall, klart man ska dit :D Sen så är de jobb :)
Onsdag ska jag skjutsa runt på lite folk på dagen, sen hem sova och packa :)
Torsdag packa lite och sen vila inför fredagen.
Fredag flytta åt farmor och farfar och sen flytta själv.
Lördag fortsätta flytta och gå på dop som vi är bjuden på, Johanna och Jimmie döper sin lilla tjej :)
Hinner vi flytta klart så ska vi städa ur lägenheten på lördag kväll så har vi söndagen fri. Beroende på hur mycket vi orkar. annars så blir de städ på söndagen..
Måndag nästa vecka så blir de bankbesök och sen arbetar jag mitt sista pass på mitt vik. som jag har. Både skönt och jobbigt. Skönt för ja behöver lite vila känner jag, jobbigt för ja kommer nog sakna jobbet... Sen får vi se..

Jaja, mycket som händer och sker. Var o handla tapeter på rusta idag dom har ju 25%rabatt nu på tapeter :D SÅ då passade jag på att köpa dom jag och gubben kollat på. :) Nu är de köket kvar som ska bestämmas.

BM, tapeter och besiktning..

Idag har de varit full fart!
Bilbesiktning- faaaan å!.
Barnmorsketid - Allt såg bra ut och magen växer nå otroligt för varje vecka, fast precis som den ska. Barnmorskans kommentar: Att magen växt så mycket när du ser så liten ut. Haha. Ja de var ju roligt.
Fick ialla fall massa tider då vi ska dit på föräldraträffar, återbesök till BM, återbesök att göra UL, och sen vilket datum vi ska till sjukhuset och spana. :)
Det blir nog bra :)
Idag har vi varit och beställt tapeter. SÅÅ nice ! Blir en "vitpåvit" tapet med en fondvägg till :)
Vardagsrummet är nu bestämt, bara kökstapeterna som känns som problem.. Vad ska man ha ? Vill ha nått ljust inte för mycket mönster som stör m.m Kommer ha halvpanel troligtvis vit målad. Sen ska köksluckorna bli vita och golvet kommer bli svart :) såå vad blir de för tapet till då ? :S
Barnrummet som blir lekrum senare är också i stort sett bestämt. Skönt. Hittade en fin fondtapet med figurer, blommor m,m på.
Tycker den är så söt :)
Så fort väggarna är klara så ska vi fixa golven. Men de måste ju sparas lite pengar också.. Blir dyrt att fixa köket, skåpluckorna+ tapet+golv+diskmaskin+fläkt+bänkskiva+diskho m.m Ojoj....
Men men, nu ska vi rensa förrådet! FYFY! Imorn åker vi på tippen med sånt som inte ska vara kvar o sen åker vi med resten till de kommande hemmet :D WIIE 1v kvar sen börjar vi flytta :D

Tjejkväll på fresks

Ja, imorn så är de tjejkväll på fresks :D Jag är ledig, för en gångs skull. Annars jobbar ja alltid när de är nått som händer. Jag ska dit, Johanna och Emma också :D
Vet inte riktigt vad som händer, hörde att nagelhörnan skulle dit, sagolik, sen skulle de vara 20% rabatt på kakel o klinkers och utvald färg, sen vare 25% rabatt på tapeter och det är ju toppen det. Vi som redan kollat ut vad vi ska ha för tapeter :D Så nu blire lite billare iaf :D De känns ju skönt. Inte helt fel att spara en slant :)

Vi kommer ju att tapetsera om "förhallen" och vardagsrum och kök till att börja med. Sen beroende på vad kassan säger innan jul så blir de barnrummet + lekrummet och sen skåpluckorna i köket också :D Sen så får man ta lite eftersom. Det är igentligen inte såå stort renoveringsbehov men man vill ju känna att det är ens eget hem och inte nån annans så då måste man ju göra de till vår stil lite grann också om vi ska trivas.

Det känns lite synd att tjejkvällen på fresks är just på en torsdag och just imorn för då vet man inte än vad man får i lön exakt. De är ju lite tummen ner.. :/ Men men de lär bli trevligt ändå :)


Näe nu ska de jobbas ! Hejsvejs


Cheries nya selar

2 st nya selar, en med reflex och en med hennes namn.
Den gamla rosa som börjar bli sliten får hänga med ett tag till.
MIN älskade LILLA sockertopp!

:)

Ledig, och jag har hunnit göra lite grann idag iaf :)
Haft besök av Cassandra en sväng, trevligttrevligt :D
Varit till veterinären med Cherie, hon fick salva mot tassarna. :) så nu ska hon bli bra :)
Varit en sväng med glada Emelie :D
Sen haft kvällsbesök av Emma, blev en prommis i de blåsiga vädret. BRR.
Sen har ja plockat lite hemma :) känns skönt. NU JÄKLAR SKA DE PACKAS !
Blev lite "lill-lördags mys" med chokladbollar och päron mer nu också . Haha. Gravsuget !
Näe nu äre scrubs som gäller och sen ska de sovas. :)
Miss my darling C.J <3

Saknad

Vissa faller bort, man ser de inte för än de är för sent.
Vissa stannar kvar men bara är och andra som man igentligen inte ens tänkt tanken på att man hade, dom är verkligen där för än i vått och torrt oavsett.
Jag behöver inte dom falska, dom som bara kommer o går.
Jag behöver inte dom nyfikna som bara vill stanna för en stund.
Jag behöver ha dom som bryr sig och inte nått annat.
Allt går ju i perioder men ändå, jag klarar mig alltid. Önskar ibland att dom man trodde skulle vara där fanns kvar. Men livet går ju vidare.
Men jag måste ändå säga att jag saknar just dig.

Tiden går...
Kommer de någonsin bli som förr ?
Jag vill tro, men jag vet att det blir inte så. Varför blev det så?
Orkar inte bry mig, men ja gör de ändå.
K'änner du dig träffad?NÄE fy!


hopplösa hund

Lilla cherie, 2 år gammal. världens trotsigaste lillskit. Helt hopplös ibland. Hon är som matte säger karln.
Här går ja o lär henne att inte tigga o vem ger då henne mat från bordet !?!
jaja...
Hon måste nog snart börja löpa eller nått för hon börjar bli så konstig, besatt av mat är hon. Aldrig varit det förut..
Hon brukar ju bli lite skum när de är dags för löp... Men nu alltså är hon ju nästan tokig. Skäller på dörren jämt. Varför vet ja inte. Grannarna skäller hon då inte på. Men brevbäraren hatar hon rent ut sagt. Hon märker direkt om de är nån som är främmande som går i hennes trapp. Då blire livat. FÅR ju inte ur henne detta, blir galen. Hon vaktar verkligen trappen.
Sen så de här med maten, hon börjar ju bli för rund.. Måste snart banta ner henne. Känns hemskt. Men hon är ju ett matvrak lilltjoffsa mi! skulle hon få som hon ville så skulle de vara mat 4-5ggr om dagen. De funkar ju inte riktigt, tror hon till o med drömmer om mat för hon smaskar så ibland :P haha. Jaja. blir light foder framöver tror ja.. De är ju igentligen mitt fel som gjort henne rund eftersom hon brukar få lite extra när hon gnäller om mer mat.. Känns ju hemskt om hon ska vara hungrig på natten eller dagen.
Hon har fått fukteksem på ena tassen så nu äre tratt som gäller, trodde de hade gått bort så hon var utan tratt 1v. Men då kom de ju snabbt tillbaka.. Bara börja om då. Hoppas vi får bort det innan snön kommer bara. Lill fisen...
Stackarn.. Blir ju skor annars och de tycker vi ju inte om...
Aja, nu ska ja o lill Chi sova.

Hunden och kattens dagbok + länk

Hundens & Kattens Dagbok!  (länk längst ner)

HUNDENS DAGBOK

07.00 – Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 – Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 – Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 – Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 – Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 – Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 – Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 – Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 – Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 – Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 – Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK

783:e dagen i fångenskap…
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av attklösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som allergi. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket…

 

Länk till youtube http://www.youtube.com/watch?v=pcNJEBgaaA0

för er som inte orkar läsa :P Haha. Jag vet att den är gammal men jag skrattar alltid lika mycket ändå :D

Nån fler med lika sjukt dålig humor ?


Bilen

Är detta helvetes vecka eller ?
Biljävlen bara tvärdödde idag, och inte fan fatta ja vad de var för fel heller, helt plötsligt funkar den som den ska också. IDIOT BIL.
Tur gubbsingen komma hem imorn så kan han kolla på den.. Ja ork inte mer ja ! NÄE goNatt!

LEEEEEEDS!

Vissa människor.....
......Vissa människor....
Jaaa.... Vissa människor....
FYYYY FAN !
Vissa människor verkar ju helt invalida ! Helt knäppa.
Tror folk verkligen att det funkar på det sättet ? Visst det är många som är gravida eller bara allmänt runda som väljer att klä sig i mjukiskläder av olika skäl. OKEJ! Det är upp till dom, folk får väl se ut som dom vill. MEN att dra alla över samma streck det är FÖR JÄVLA DÅLIG STIL !
Fick en jäkla snygg kommentar av en gammal bekant:
Hörde att du var på tjocken Bea !
JO då säger jag, det är jag.
Jaha, säger personen som står med sin kompis o glor på mig som ett fån.
Kände mig väldigt ut tittad. Sen så säger personens kompis som jag inte känner - MEn alltså när ska du ha barn då? Har du nyss blivit gravid eller ?
Jag svarar: Nej, jag är ju i 6e månaden snart 7e. Jag ska ha i början på januari.
Säkert, får jag till svar.
BLIR Så leds bara för att man inte är gigantisk så tror folk att man inte är med barn. Men man behöver väl inte FRAMHÄVA magen heller när ändå halva TIMRÅ vet att den finns där ?
Sen så spyr en person ur sig de konstigaste jag hört: Men du går liksom runt i såna där kläder nu när du är gravid då eller ?
ÄRE NÅ FEL PÅ MINA KLÄDER ?!?!!?!? VANSINNES UTBROTT !! Jag hade på mig svarta mamma jeans en grön tröja o svart munkjACka till. ÄRE NÅ FEL ???
AMEN dom flesta som är på smällen går ju runt i mjukisbrallor och jättetröjor.
MITT SVAR : JAG ÄR INTE NÅN JÄVLA SOPSÄCK !!!!! En människa som aldrig går i mjukisbyxor ska väl fan inte behöva göra de bara för att man blir gravid och ändrar kroppsform ? Man måste väl få se normal ut ändå eller ?!?!?!??!?!?!!??
BLIR SÅ JÄVLA LEDS !!! O jag nämner inte nå namn! MEN HELVETE VAD FÖRBANNAD JAG BLIR !!!

Partylite möte

Varit på mitt första Partylite möte ikväll.
Väldigt trevliga människor, gott fika och mycket att surra om :D Riktigt roligt faktiskt.
Kommer ha några visningar i oktober, MEN har inte bokat in så många i november ÄN.
Det kommer vara riktigt bra erbjudande nu i både oktober och november.
I oktober så äre lite olika ljuslyktor som hör julen till + ett adventsblad med lite ljusrea och annat skoj månadens doft är Granat äpple och svarta vinbär.
I november så är vita snöbär som är månadens doft och det kommer vara väldigt bra erbjudande både i rea bladet och för värdinnan :).
Nån som vill ha en visning?
Hör gärna av er snart isåfall :D

Klotmagen :P

Ja, såhär ser man ut nu. Som ett klot :P Är ändå inte så stor men har fått en rejäl mage ändå tycker ja.. Haha. Undrar vem det är som finns där inne. :) Och när den lill* bestämt sig för att titta ut? Det är ju beräknat till 14 Jan, Men man vet ju aldrig om de blir före eller efter. :P
Lite bilder från början :
Tror denna bild är från v. 19 om jag räknat rätt.
Hoppas faktiskt att jag återfår min "normala" form hyfsat sen.. Har ju inte lagt på mig så mycket hittils, men man vet ju inte hur mycket som kommer mot slutet. De blir till att kuta runt med barnvagnen sen och motionera inför beach 2012 :P haha. Lär ju ta de lugnt första tiden men sen så, blir de spurta i timrå backarna.
Aja. Ni får ha de så fint allesammans ! KRam

Lite om helgen

Ja denna helg har väl varit upp o ner. Den har varit både bra och dålig. Har haft ett jävla humör o känt att hela världen är emot mig och varit förbannad på allt o ingenting. Men när humöret väl varit bra så har helgen varit toppen.
Fredagen - Gubben kom hem :) De blev thaimat och vi gick promenad med Emma och Robert. Kommer inte ihåg vad mer vi gjorde under den dagen :S
Lördagen- Var vi till svärmoran o hälsa på, finväder :) Vi for o kolla på barnsäng o lite annat bra o ha och sen så köpte vi min efterlängtade gungstol !! :D Vi var även och kollade runt på tapeter men hittar ju inte sånna som ja är ute efter, dom ska likna dom ja har idag i vardagsrummet, alltstå dom är vit med vitt mönster, lite skimrande typ pärlemofärgade kan man säga. Men de är en slät tapet.. Inte för att de kanske spelar nån roll. Men ja vill iaf ha "vitt med vitt" tapet. Och någon sån under 450kr har ja inte hittat än.... Men men ska iväg o jaga lite grann imorn kanske :D  Mer om lördagen då, hade ett jävla humör så när ja inte svor så de hoppa grodor ur munnen på mig så satt ja o grina för ingenting. Har aldrig varit med om liknande och de gick fasen inte att styra över heller. Var till Jimmie och Johanna en sväng och surra på kvällen och Johanna som nyss fått en liten tös sa att det var normalt. Så ja får ju hoppas de då att de är fler som varit med om liknande när hormonerna spökar.. För ja trodde allvarligt att de var dags att åka på PSYK.
Söndagen- Vaknade kl 13!!! Herrejisses minns inte sist ja sov så länge när ja var ledig.. Ja brukar alltid vakna kring 8-9 nu för tiden aspigg. Men de behövdes väl nå extra timmar :D Idag blev de kyckling till middag. Ja o gubben for o handla o kolla runt på skor m.m Skulle hämta mitt klockarmband som kommit på UR&PENN o de visade sig att dom beställt helt fel armband så ja får vänta en vecka till... LEds, men men de blir nog bra. Saknar min klocka.. Nog för att ja har en drös av dom men man kan ju behöva ha flera :P

Nu kommer lite bilder :P
Gungstolen <3
Älsklingblommorna <3
Bild på våran v-rum tapet. Syns inte sådär mycket mönster när man tittar på den.
Men de är nån liknande tapet som jag är ute efter. Vitt på vitt som sagt.
Nu blire läggdags :D Nattinatti

RSS 2.0