ÖÖööääaääe*äeaä:;ä*

Leds. På allt är ja leds.
Ingen enrgi till nått längre. Sur känner ja mig också. Stressad, för vaddå? Ingening. Herrejisses.
Ja. Vad ska man säga.
Inte är mitt humör nå vidare heller. Men ja har väl alltid varit lite av en bitch. Karln kallar mig kommandorskan imellan åt, här frågas de inte nå snällt utan här beordras allt just nu.
Va äre med mig??
Tycker fan veckorna ser lika dana ut, dag ut o dag in. Man har sina rutiner o man gör det som ska göras. Man kämpar med jobb imellan åt, imellan åt blir det för mycket också men inte kan man tacka Nej heller för man vill ju ha dom där extra kronorna som gör att man kan unna sig nå speciellt, lagra pengarna på hög eller bara leva lite lyxigare nån månad. De känns just nu bara skit allting. Ja är så leds. Jag har ju jobb så ja klarar mig. Men ja är ändå inte nöjd. Det är ett stressproblem de här med pengar. Att sitta hemma o nästintill räkna dagarna o räkna alla timmar. Att veta att nu är de så många timmar ja fått ihop o ja måste jobba minst så många timmar till för att det ska vara en okej/bra månad. Sen att se hur dagarna bara flyger iväg o jobben inte kommer är ännu värre. Men som sagt just nu rullar de på. Men ja vill ju så gärna ha fasta timmar, spelar ingen roll skulle bara vara skönt att veta att ja ex. alltid jobbar onsdagar just så många timmar. Då vet man ju iaf! Men näe. Ska på arbetsintervju på måndag också, så jäkla skit nervös så jag har gruvat mig sen i onsdags. Jag var till min "miroi tjej" som ja går hos via arbetsförnedringen o fick lite stöd.. PUH, tur de.  Nått som är väldigt avslapnande inombords är att karln har jobb som flyter på bra just nu. Att han också får in en extra peng gör ju saken ännu bättre.

Men mitt humör går i vågor. Först är ja skit glad sen så är ja skit sur o leds o sen är allt som vanligt, O nej ja är inte på tjocken som en kompis frågade! Ja är bara en jäkla upponer människa just nu.
Ja kan tyvärr inte hjälpa det. Men de är "normalt" när ja jobbar iaf. Tur de.
Känner att ja måste hitta nått som gör att det blir ändringar i vardagen, den är så grå just nu. Vill ju inte ha det så här resten av livet att det bara är extrajobb hela tiden, inga vik eller nå fasta dagar. hur länge ska man orka springa som vikarie att aldrig kunna planera riktigt då jobben alltid går först. man tackar ju inte nej till jobb för att man planerat birsta eller nått.
Jaja. Sura jag ska väl sluta skriva, får väl återkomma om hur måndagen gick.
PS. Im back in blond :P haha

IGÅR, ja igår.

Igår så satt jag och Karla och beställde från Nelly och Jotex. De blidde dyrt.
Köpte nya gardiner till köket ;) Nu hoppas ja bara att gardinerna passar. Håller tummarna!
Sen beställde jag ett nytt överkast, grått med kuddar till. :) Och sen blev de nya lampor till vardagsrumsfönstrena och till köksfönstrena. Sen blidde det nån liten pråll grej också.. skulle ha handlat lite mer men tyckte de fick vara nog, har ju inte fått hem lönespecen än...

På nelly hittade vi kläder och en löslugg som var tvungen att beställas för det måste testas! Skit fränfullt!
Var in på jysk också igår och beställde min "byrå" eller vad man ska kalla den för den är vit med 6st korglådor iaf o ja ska ha den på badrummet :) tänkte ställa nå ljusgrejs på den också :)
Näe nu fåre vara slutshoppat för ett tag tills man vet om man överlever nästa månad. Men de ska väl inte vara nå problem.. Undrar bara när ja får hem sakerna :S stod 4-5dagar på vissa o sen 10april, men när skickas paketet då? FÅr man vänta på alla saker tills dess eller?

Aja, nu äre natti som gäller

Åh, måste ha !

Suttit o kollat runt på nätet på allt möjligt och nu har MÅSTE HA BEGÄRET kommit efter julruschen! Jag har pengar kvar så vi klarar oss resten av månaden alldeles galant men man blir ju så snål när summan blir så stor direkt. FY. Näe. De ska nog beställas lite ändå :P Haha. Jotex.se Halens.se Nelly.se o massa andra sidor.

FÖNSTERLAMPOR ?!? VAR ? Skicka adress o förslag!

Åh, måste ha !

Suttit o kollat runt på nätet på allt möjligt och nu har MÅSTE HA BEGÄRET kommit efter julruschen! Jag har pengar kvar så vi klarar oss resten av månaden alldeles galant men man blir ju så snål när summan blir så stor direkt. FY. Näe. De ska nog beställas lite ändå :P Haha. Jotex.se Halens.se Nelly.se o massa andra sidor.

FÖNSTERLAMPOR ?!? VAR ? Skicka adress o förslag!

BLI BLIND

Det är alldeles för tydligt att man ska blunda, man ska inte se och allra helst så ska man vara blind. Man bör slå igen öronen också och inte höra ett skvatt.
Att systemet inte funkar har man ju vetat länge. Men att det var så här jävligt och felande de kunde jag inte tänka mig.
JAG ÄR SÅ LEDS ! Men det har jag väl varit i flera av mina inlägg men nu känns det som att botten är nåd!

Historien bakom det hela:
Jag och en tjejkompis var ute o gick, sent på kvällen. Var ju tvungen att rasta hunden. Då hände nått som man oftast inte ser. De kom en bil flygande i världens fart small rakt in i "refugkant" eller vad man kallar det och poff över den plätten. Precis där vi gått nån minut tidigare, där vi alltid brukar gå, men valde istället denna kväll att gå på gångbanan då det var så mörkt ute och reflexerna inte hängde efter sidan på jackorna våra. Vi ringde till polisen, dels för att det begåtts ett brott fortkörning. Sen för att vi själva inte vågade gå fram och kolla om det var nån som skadade  sig, för en person som kör som en dåre på de viset måste nog vara onykter. Det sa vi till polisen. Vi ville även vara anonyma. Polisen ringde sedan upp mig för att ta mer uppgifter om vad vi såg och var vi såg det och händelseförloppet. det var väl inget konstigt tyckte ja. Det är väl klart att idioter som kör på de sättet ska bort från vägarna. Måste till lägga att det inte var halt ute utan han körde alldeles för fort och fick ju därför inte stopp innan svängen. Polisen sa till mig att det var bra att vi ringde och jag frågade om föraren var onykter, och ja det var han. Han hade erkänt det själv. Nu helt plötsligt så var ja inte anonym längre. Och kunde inte dra tillbaka det jag sagt att ja sett.
Var det inte bara tillräckligt bra att jag ringt och sagt till om vad som hänt så dom kunde få bort en sådan människa från vägarna?
Tydligen inte!
Nu idag har jag fått en kallelse till tingsrätten, huvudförhandlingarna eller vad det stod. Jag är nu skyldig att komma dit och vittna!
Jag vill inte, varför kan jag inte riktigt svara på, men de känns inte så där jätte bra bara... Sånt här slutar aldrig bra. Nu har jag ju inte nått val. Jag skulle inte ha sett nått, hört nått. Jag skulle ha blundat eller varit blind och döv. Jag skulle bara ha gått min väg och rastat klart hunden och låtsas som det aldrig har hänt. Men då hade ju idioten troligtvis kört på vägarna än idag. Det är ingen jag känner eller vet vem det är. Men bor man i en liten by som timrå/sörberge så vet väl snart alla. KUL.
Får man inte vara anonym när det begår brotts eller? Nästa gång kanske det är ett mord man ser och då kanske man inte VÅGAR ringa innan! För vem fan vågar vittna för ett mord, man kanske blir mördad när mördaren kommer ut. Herregud. jaja, nu har ja väl klagat tillräckligt.

Dont drink and drive


Kommentera gärna men bara snälla saker.


Nyårsafton o dagarna efter...

Nyårsafton spenderades med en nykter karl en underbar karla och massa andra vänner, allt blev väl inte som planerat men det blev toppen ändå. Kvällen var hyfsat lugn o skoj. alldeles lagom..  Kom hem vid halv 7 på morgonen. kunde inte somna riktigt utan låg o stirra i taket säkert en timme... Kommer massa bilder från nyår också.
Dag 1 på nya året. klev upp kring 15.00 tiden. Helt slut. Men mådde bra :) Mamma o pappa kom förbi med Cherie lillhjärtat som sovit borta. :) det blev filmkväll med popcorn, chips och dipp och Mr jonsson kom förbi också.
dag 2 bjöd på jobb. det är ju bra om man får lite pengar på de nya året också.. Helt otroligt att det är 2011, minns när man skulle fira 2000, den nyårsaftonen gick dom ut i både tv och radio och pratade om att datorerna skulle gå sönder o allt möjligt. O ja minns att ja tänkte att NEJ inte datorn pappa har ju köpt den för inte så längesen. Men den höll ju iaf :P haha !
Här kommer lite partyparty !Happy New Year


RSS 2.0