Woho toppen helg

I helgen har vi gjort mycket,
FREDAGEN
Var vi in till stan och åkte lite bil med Henning sen så satt vi med Pushi o surra innan vi for hem

I LÖRDAGS
Var ja o Conny till Hugge o Peter där det var party, det kom en massa folk. Sandra, Malin E, Mia, Emmy, Jocke, Julia, Maja, Maggie, Jimmy, Eriksson, gåsen och Pushi kom förbi en sväng. Vi hade jätte kul. på kvällen kom Chris o hämtade oss. :)

Söndagen
Ja, då var det dags för vårmässan. Vi klev upp vid 11 och for med Nygge till Birsta Max för att äta och då ville hugge också va med så vi for o hämta honom :) Sen satt vi o sjöng i kör -Bakismat, bakismat! Nygge var den ända som var nykter kvällen innan och fick därför bli dagens chaufför. Malin J kom förbi på Max medans vi satt ute och åt i blåsvädret. Sen for jag o boysen o min girl till vårmässan, det var inte så vidare skoj där så vi satt ute och tittade på hemvärnet som visade lite övningar och förklarade vad dom sysslar med. Det var kul i ca 10 min. Sen när vi tyckte att vi skulle åka hem så hitta vi en skylt där det stod om helikopter åkning. Skit skoj tyckte  vi (bakisfolket) och medans malin stannade med bägge fötterna på jorden så flög vi en sväng över Sundsvall. Hur kul som helst. Jätte spännande och skoj upplevelse även fast jag är höjdrädd så var de skoj. Kändes som att åka karusell när helikoptern dök i svängar :) Real nice for a nice price :P


Vill bara avsluta med att säga att det är inte lång tid kvar av skolan nu och jag fotar gärna alla som vill bli fotade, är det något som jag kan ha nytta av så bjuder jag på en cd med bilder annars är priset 250:- och då ingår bilderna på cd och är man inte nöjd så bokar vi en ny tid. Skriv en kommentar om du är intresserad jag fotar allt från djur till familjebilder m.m

prosit

ETT KORT INLÄGG

Ja, de märks att pollen har kommit ögonen rinner o näsan med. FY !

Har jobbat på hagalid nästan hela veckan, helt underbart att det börjar rulla in pengar i lagom tid till studenten :)
Kommer verkligen att sakna skolan, vad ska ja göra sen?

Har delredovisning av portfolion på måndag kl 9!!! O jag vet inte vilka bilder jag ska visa. Hemskt !

Jobbar imorn 7-15:45 på Hagalid.

Byebye.

Fy fy vilken dag

Gårdagen, ja du.. Då mådde ja skit. Ont när ja kissade och alldeles öm i magen. Sen var ja på apoteket o hämta mediciner. Kvällen tillbringades halvsovandes i soffan.

Idag så har jag suttit på vårdcentralen man fick ju vänta hur länge som helst. Efter 2 timmar så for ja hem då ja fick veta att jag skulle få vänta ca 45min på att träffa läkaren.  Uvva! 

Sen blev de go middag hos Sandra med Peter och Conny :) Sen hyrde vi en Bögfilm, bokstavligt talat o efter den blev de nån annan konstig film . Men kvällen var bra iallafall. 

Jaja , nu ska jag sluta skriva.

Om det är någon som vill bli fotograferad så skriv en kommentar med namn, nummer och vad ni tänkt er  ;)  

söndag, söndag...

Jadu, i helgen hare hänt mycket :P. Fredagen börja med att jag skjutsade Karla till farbror doktorn på vårdcentralen sen så var ja där ett tag och theodore var med mig en stund medans hon var inne hos läkarn, hon har en sån fin liten kille. :) Sen så var ja på skolan.. Inte så kul.. Men men vidare lite snabbt då.. På kvällen var jag till Karla o parta lite, jag kände mig lite halvseg o förkyld så tog de lugnt. Var ritktigt skoj, träffade lite folk man inte sett på ett tag. Var verkligen kul.

Lördagen då.. Hm.. Vaknade kvat över 6! ! På morgonen, jaja. Låg o glodde på conny precis som om han skulle vakna av de. sen somna ja om efter 8. på kvällen var vi hos Peter och tittade på film o Sandra, Malin o Madde kom förbi en sväng.. sen for ja conny o peter ut o roade oss på kvällen o de slutade med att vi var på Big boy o dom hade den äckligaste såsen på hamburgaren som ja nånsin ätit. de var nån äcklig gurkmajonäs eller nå , BLÄ.

Sen på söndagen så sov ja till 15oo ungefär, redigerade lite bilder och tog de lugnt sen hamnade vi hos peter och det slutade med att vi for på IcaMaxi o handlade bacon, champinjoner o nått som liknade lingon grova. :P Haha Så jag ska nå bju Malin på en bacon macka i veckan..

aja nu fåre vara slut skrivit. har lite o fixa inför fotograferingarna i morgon. BYEBYE

RSS 2.0