money money money it´s so funny

Ja, igår vare partaj, Cherie var hos mamma som vanligt. Gänget o ja var ute i farten. Hyfsat bra o lugn kväll. Fick mig ett o annat nyp i stjärten av nån äcklig jävel men ja överlevde ändå kvällen.

Till veckan så börjas de med jobb. Då äre fullt upp så blir inte så mycket uppdateringar framöver, ska lägga ut några bilder så fort ja orkar, är ju lite lat o seg..
Var på bröllop igår också, en jobbarkompis som gifte sig. Måste fixa dom bilderna
Sen har ja lite arbete o göra innan skolan slutar för nu är det fullt upp.

till veckan jobbar ja :
Mån dag
Tis natt
Ons natt
tors kväll
Fre möte
lör natt
sön natt.

Ja de blir massa jobb framöver, skönt ändå.
Nu ska ja mysa med mina älsklingar som ligger o halvsover i soffan :) SMSa mig om det är nå, för ja vill sova ut riktigt.

 
Grattis till Linda o Niklas :)
Hoppas de blir min tur också snart ;P
PS. Linda du slängde aldrig brudbuketten, ja skulle ju försöka fånga den :P

ATjoooooo! igår, idag m.m

Ja, de märks verkligen att våren är kommen,  ögonen kliar till och från och näsan snurvlar..
Ja du, helt slut körd är jag. Vad ska ja säga? Det går helt enkelt inte att sova ut på nått sätt verkar det som. Eländiga period.

Fick veta idag att jag inte kommer att få nån lönehöjning förän kommunen har fått sin "dom" i september. Då ska alla avtal och allt vara klart. Känns ju skit jobbigt. Tror jag håller på att jobba ihjäl mig och ändå så rullar inga pengar in men massa pengar ska ut varje månad. SKit jobbigt. Aja, vad ska ja säga.. Det är väl bara att acceptera det då....

Igår var den eländigaste dagen på länge, allt gick fel och blev konstigt. Det brann i Sandra o Peters hus, Sandra fick åka på akuten och Zingo (hunden) till vetrinären akut efter att ha fått i sig massa brandrök. Hemskt.
Sen så var ju jag utan bil hela dagen typ. Så när Malin Ei. ringde mig så fick hon lov att hämta mig. Vi hade en trevlig pratstund om allt och ingenting, var verkligen skoj att träffa henne då det var skit längesen vi sågs. Vi åt glass och satt på donken :P Sen så på kvällen så klev ja i HUNDBAJS! FY vad äckligt! Herregud.

Varit med Karla idag en sväng, hon var till frissan och jag var med som stöd eller liknande kan man säga. Hon blev grymt snygg i håret, passade verkligen i den nya färgen. Ja satt o surra, åt sallad och allt möjligt medans hon klippte sig. Var en trevlig stund men blev väldans trött nu i efterhand känner ja.

Cherie ligger och sover och karln är med Hugge i ljustorp. Har inge pengar på mobilen och det är inga ute på facebook. JÄTTE kul kväll.

Funderar på om jag ska beställa en sommarklänning som ja hitta, men vet inte.. Tror jag ska göra de.. Vi får se. Skit nice.

Nu längtas det efter skattepengarna och nå bra program på tv. På måndag börjar ja jobba igen riktigt. Sen flyter det på verkar det som. :) Nästa lön blir bättre iaf. Men det är långt kvar dit. Aja, vi hörs.

HAHA, bara för att jag har tråkigt ! :P

   TYcks ?


Underbara helg

Haft en toppen helg,
Idag har vi vart på utställning och det gick super, BIRvalp, HP, BIS3valp Ja vad ska man säga, lägger upp en bild här, resten kan ni hitta på
beathricensdagar.blogg.se/bichon (Cherie´s lilla blogg :P)
Tack till Jan och Marie, Karla, Gun Parling och hennes dotter för bad,fön,stöd,tips,klipp och allt!

 
Cherie underbara lilla vovve ! BIS3 valp :D


Karla och Jag :D

Du är en underbar vän, sånna som dig ska man vara rädd om !

gamla minnen :P

Gamla minnen o goda tider :P Haha
Misslyckad maskerad som slutade med en skit skoj bussresa och utklädd till Pippi Långstrump på krogen.

YEAH!

Efter mycket ringade fram och tillbaka idag så fick ja tag på Rebecka, som fixade så att hennes pappa kunde se till att mitt paket i Ånge på post terminalen kom till posten i Ånge där ja kunde hämta det. :) <3 Eftersom ja skulle iväg o jobba så kunde ja inte fara dit o hämta det just då, så ja skicka Ronja istället som så snällt ställde upp :)
Gud, vilka underbara vänner man har, som räddar mig från att få psykbryt och fixar så att helgen är räddad :D WIIIIIIIEEE!!!

Love Ya girls

NEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!

Jag är så leds, så otroligt leds ! Har blivit kopplad runt halva sverige bara för att ja ville komma i kontakt med Ånge post terminal!
Jag beställde mitt trimbord i måndags, de blev inte skickat förän igår !!! enligt företaget så ska de skickas senast dagen efter annars så blir man kontaktad. Men ja är inte så sur på företaget längre.. Dom har gjort rätt för sig o gett mig lite rabatt på bordet pga att det blev som det blev. Så inget ont mot dom. MEN posten! Hallå?!?
Vart man än ringer så säger dom : Det tar 2 arbetsdagar så du får vänta tills måndag eller tisdag eftersom vi inte levererar på helgen. Tack så jäkla mycket.
Jag har kollinr o allt på mitt paket. O jag vet vart det är men jag får inte hämta ut det förän på måndag tidigast. LEDS!!!! Det är väl bara låta mig komma o kolla efter paketet ja vet ju hur stort det är o allt. Sen så sorterar ju dom paketet så de går ju o hitta ! Det sorterades ju i Ånge imorse kl 05:40, ja hade lika gärna kunna åkt o hämtat det. Men nej det får man inte för de ska ju ta 2 arbetsdagar. FY FAN ! Om alla fick åka o hämta sina paket så hade dom ju sluppit köra ut dom, de hade väl varit bra!? Men nej, de ska ta 2 arbetsdagar även om paketet redan var på Ica o väntade på att ja skulle hämta det.

SÅ FÖRBANNAD!!!

Aja, ska duscha nu sen ska ja till föräldrarna med vovven innan ja drar på jobbet !
PS. Älsklingen har börjat jobba, äntligen framgång :)

Såhär var det ..

Ja, jag var ju på klippkurs med Anna + hundarna Cherie och Ludde. Vi for ner till gävle till Gun Parling.
Det var toppen väder, trevligt sällskap, Jag och Anna kom bra överäns och hundarna sov typ hela vägen ner och hem.. Plockade upp Anna i Hudik vid halv 9 på morgonen sen bar de av. Nere hos Gun så fick vi massa tips och råd, god mat och mycket bra info. :)
Här kommer lite bilder från klippkursen

  Gun visar hur man klipper på Amigo
 CherieLudde

cherie och ludde bild 1, Amigo bild2, Ludde och Anna bild3


RSS 2.0