RÖSTA!!!

Hej alla glada,

Alla ni som längtar efter strålande sol och varma dagar tycker jag ska rösta på min bikini som jag gjort.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Funkar inte den länken så gå in på:
http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=39pwrU6VNOv4bm0fOYnpUJuZ#bikiniGallery


Lite färg och lite mönster, seagreen/turkosblå passar ju både blondiner och brunetter. Rösta gärna och sprid vidare till dina vänner att dom kan rösta på min bikini :)

Sjukgymn o valpkurs

Idag har ja varit hos sjukgymnasten, som vanligt så var det höften det var fel på... Har nu fått ett bäckenbälte som ska hålla höften på plats. Ska tillbaka på fredag och justera om de behövs. Sen så ska ja få prova lite olika behandlingar nu, ev nån slags stäckbänk som ska sträcka ut ryggen. Verkar som att de itne blir nån remiss till röntgen förän vi provat allt. Så de är bara att fortsätta gå och lida. Fick iallafall gå till den snygga bra sjukgymnasten som kan förklara och som inte är så jäkla hårdhänt...

Sen har jag varit på valpkurs, gick bra.. Hände inte så mycket. Hon är lite hopplös när vi är där men helt kanon duktig när vi är hemma. JAG VILL HA EN TILL!!! Men nu har karln sagt nej.. O ja vet jag får vänta.. Men den dagen då ja bor i hus så ska de vara hundar o barn överallt! Haha ! Minst 2barn o 2hundar, MINST.

Har inge pengar på mob så därför hör ja inte av mig, ska kolla på It´s me or the Dog nu på TV3.

Jobbar dagen imorn, hörshörs.

Hyprokondriker eller sjuk`?

Ja, vad ska man säga. Anledning till överskriften av inlägget ska ni få höra nu.

Varje gång man går till sjukgymnasten och säger jag har int där och här och där. Så säger sjukgymnasten oftast då tittar vi där. o så kollar dom på de ställe man hade minst ont på. Fixar ´till det enligt dom iaf o sen så har man svin ont i flera dagar o sen blir smärtan exakt likadan som den var från första början.

Efter flera besök och ett antal återbesök som inte ens kan räknas på två händer så har jag eller snarare min mamma efter som jag inte själv orkar kontaktat sjukgymnasten o sagt att detta inte fungerar mer. Jag kan ju inte vara som en 80åring i kroppen när jag är 20 !!!! Det funkar inte, jag vill kunna leva normalt, inte bli hindrad från att göra allt som ja vill. Men imron äntligen så ska jag till sjukgymnasten i förhoppning om att jag ska få en remiss så jag får en röntgen, för något är ju inte som de ska vara. TYDLIGEN!
Hoppas bara att sjukgymnasten hittar nå fel. Känner mig ju som en hyprokomdriker, aj oj ich herregud.. Näe tack jag är nog sjuk i kroppen eftersom de verkligen gör ont. Men de är inte så skoj att springa fram o tillbaka till sjukgymnasten hela tiden. Jag hoppas att vi får nån ordning på mig 80åriga bea innan sommaren så att jag kan jobba riktigt utan att behöva bekymmra mig för värk.

Aja, ska sova nu så ja är utvilad imorn . Men men vi höres. Kommer bilder nån dag framöver...

äntligen helg

Fast man varit ledig hela veckan så känns det ändå som att det är super skönt med helg. Varför vet ja inte.
Har hunnit med mycket i veckan, ringt halva sverige, ringt o skällt på posten som inte ger mig mina brev till min adress utan istället delar ut posten min hos mina föräldrar fast jag betalat eftersänding. Sen så har ja varit på besök hos arbetsförmedlingen, ringt lönekontoret, assistansbolaget o ja, halva sverige känns det som.

Ringde till vetrinären idag, Cherie har haft dubbla hörntänder alltså mjölktänderna lossnade inte när dom nya kom ut. En av mjöltänderna flög förra veckan ut. Den andra satt som berg och även fast vi lekt vilt med knutar och gett henne märgben och oxmuskler så vägrade den ena av mjölktänderna lossna. O jag som är som en hönsmamma (enligt karln) ringde vetrinären för att jag var rädd att hennes bett skulle bli fel. Dom föreslog först en tid för undersökning men efter 10min ringde dom upp och föreslog direkt att jag skulle komma in till veckan med Cherie och dra tanden. Jaha, ja det fick väl bli så tänkte ja, frågade vad det kostade och höll på tappa andan då jag vet att försäkringen inte täcker detta! Ca 2500 SVENSKA KRONOR! FÖR EN TAND ?!?! Jag hade ju tänkt att det kankse skulle kosta 1500 men nej så var det inte.. Jag bokade en tid iaf o tänkte att det blir snålt framöver. Fick tips om att leka med knutar o strumpor så att tanden skulle bli lite lösare, jag gruvade mig redan då för det här med att söva henne. USCH! Efter ett tags lek och ryck med strumpan så sa de bara plopp så låg tanden på golvet. Hon verkar inte ha ont eller nå o glöggen ha dragit ihop sig fint o hon äter som hon ska så de är nog bara bra med henne. VILKEN lättnad att slippa söva ner henne och sen betala 2500 eller mer för en tand. Tycker det lät så mycket. Nog för att det alltid är dyrt när de gäller tänder menmen...

I helgen ska jag färga håret eftersom min utväxt ser hemsk ut. Sen så ska ja på birsta och bränna sista slantarna innan lönen kommer till veckan..

Ska anmäla Cherie till utställningen den 8-9 maj som hålls ena dagen i timrå och andra dagen i härnösand. Spännande, nu blir de hårdträning på att hålla upp huvudet. Svansen och övriga kroppen är redan bra det är bara det att hon nosar så mycket när hon går så de ser ut som hon lunkar fram.  Haha ser så kul ut ibland.
Kanske att jag anmäler henne till den som hålls i gärdet i slutet på maj, fortfarande osäker men ja har ju till mitten på april på mig att bestämma mig.

Jaha, hur mår jag då? Förkylningen börjar släppa jag kan andas med näsan. Sen så kan ja faktiskt sova nu på nätterna utan att hosta. Underbart.
Alltså i de stora hela utmärkt.
 
Nej, nu ska jag sova och imorgon väntar en bra dag med tacos hos föräldrarna och möjligen ett och ett annat fynd på birsta :)
SOV GOTT :D


Måndags gäspar ....

Jadu, idag har man farit fram o tillbaka som en ja vet inte vad..
Klippt Cherie iaf. blev väl hyfsat. Ska inte göra nå speciellt i veckan. Känner mig inte allt för pigg.
Skola imorn, sen blire Birsta o kolla på skor med Rebecka.


Hmm..

Jadu, min header passar snart in in alls.. De börjar ju bli vår... Vet inte vad ja ska göra för nån.. Får väl se om man har de lugnt o stillsamt i natt så kanske de blir en ny om de kommer upp några ideer.............

Fortsättning följer ....

Jobbar natten i helgen

Det är så skönt att jobba natt. Lungt och stillsamt. Det ända som känns lite jobbigt just nu är att hålla sig vaken, har inga tvkanaler så man får se på film eller ta med sig sin egen dator... Ja men det är ett toppen jobb ialla fall. Har varit dålig under veckan, men börjar piggna på mig rejält nu såhär i slutet av veckan :P . Skönt, kan andas med näsan igen, o snoret forsar inte längre. FY.
Till veckan så vet jag inte alls hur de ser ut med jobb.
Har iallafall snart fixat alla papper till akassan så att jag kan skicka in dom, ska hämta lite papper på kommunen på måndag... Hemskt mycket pappers arbete, man hinner inte söka nå jobb för man måste sitta i telefonen o ringa runt halva sverige för att först få veta vilka papper man ska ha sen ringa runt till alla som ska skicka hem papper till en. Jadu, jäkla procedur. Blir inskriven i Ungdomsgarantin från o med torsdag :) Det blir nog bra. Hoppas jag iaf.
Jobbar just nu, bara 6h 30min kvar ungefär. :) Sen ska ja hem o gosa meed mina två älsklingar ;)
Cherie har föresten lärt sig hoppa upp på soffan och hoppa upp i sängen, trodde inte mina ögon. Hittade en strump under kudden och kunde inte förstå hur den hamnat där, men nu vet ja iaf.
Jobbet kallar

Hänt i veckan

Jadu, i veckan har man både varit sjuk och jobbat. Besök av en och en annan kotte har man haft :P
Valpkursen går framåt, Cherie börjar förstå att man ska bara kissa ute. Sen så har hon lärt sig ligg. :)
På måndag blir det klippning för henne i Härnösand. :)
Jag har jobbat och slitit i veckan, varit på arbetsförmedligen och suttit och ringt runt halva sverige känns de som, massa pappersgöra blir de också nu när man anmält sig arbetslös helt. Fy :(
Martina, Cillan och lilla Elvis kom och hälsa på i veckan också, var en tuff liten grabb,. :)
Sen så har Malin varit på besök också. Var jätte roligt. Sen har jag varit med Ronja lite nu o då. Ja, sen hare väl inte hänt så mycket tro ja.
Karln fick jobba extra ett par dagar så de känns bra :)
Från och med imorn (fredag) så kan alla som beställt från Partylite komma och hämta sina saker.. Det är bara att slå en pling :)
Här kommer lite bilder också :)
 Malin på besök
 Martinas Elvis, en liten chihuahua (vet inte hur de stavas), Han var så liten så på ena bilden sitter han under sängen min :) Hihi gulligt
 Jag och Cherie myser. Sen så på andra bilden är cherie en tuff brud i lyxförpackning :P

riiiiiiiiisig

Är så jäkla dålig nu, har en förkylning som kommer ta livet av mig, vaknar mist 4ggr/natt av att ja inte får luft för ja hostar så mycket. Sen så har ja så jäkla ont i höften/benet så ja tror ja behöver en yxa att hugga av benet med..
Har suttit och ringt halva sverige idag känns de som, akassa, syo,skola, jobbet, ja... Herregud och hela tiden blir man vidare kopplad. Skulle behövt få tag i en läkare eller sjukgymnast men inte äre nån som har tid eller kan hjälpa mig, så ja får väl lida tills ja dör. hoppas benet ruttnar bort eller nått. FYFAN
Nu klättrar Cherie på mig dags för kvällsturen kanske...
lägger upp nå bilder nån dag då jag har tid....

Hej då / Surpuppa NR1

jobbat o jobbar framöver

dags att sova, jobbar hela tiden, hela veckan planerad, hörs något

Inofficiell utställning 28Februari

var på inofficiell utställning i söndags. Gick faktiskt bättre än förväntat, Cherie ställdes ut i valpklass 4-6mån.
Det var många olika sorters hundraser där, vissa man aldrig sett.
Hon fick iallfall priser :)
Karla gick med henne i ringen eftersom jag var så rädd för att bli allergisk inne på ridstadion.
Cherie fick ett HP (hederspris) och ett BIRvalp (bäst i rasen valp). På BIR så vann hon över valparna som var lika gamla som hon själv och som var mellan 6-9 månader. Jag var så stolt över både henne och Karla dom var så duktiga. Har fått lite blodad tand nu för de här med utställning så de kanske blir 2 till i Maj. här kommer lite bilder på Cherie. Har även en blogg för henne där jag skriver om vad som händer Beathricensdagar.blogg.se/bichon

Min lilla prinsessa !


Jobb,jobb....

Den här veckan blire mycket jobb, känner mig redan slutkörd. Men pengar behövs så de är bara att bita ihop.
Mån-tis natt som personlig assistent.
Ons ledig
tors-söndag kvällar och dagar inom äldreomsorgen på Strandbo.

På tisdag blire skola mellan 8.30-12 sen blire tvättstuga 12-17.
På onsdag är det valpkurs i Härnösand 18.30

ja veckan är fullspäckad.

Nästa vecka blire jobb tisdag natt pers.ass.
inskolning ons dag pers.ass.
tors dag strandbo äldreomsorg
fre-sön natt pers. ass

Ja ja har fullt upp just nu. Vet inte när ja ska hinna göra något annat än att jobba. Men jag trivs med det också så jag ska inte klaga. Jag är glad att jag har ett jobb iallafall. Det kunde ha varit så att ja inte haft nått och då hade ja haft panik. :P

Ja ska vila lite nu innan ja far upp till ljustorp och jobbar.
Sov gott i natt.


RSS 2.0