Söndag...

Haft ont i kroppen hela helgen, håller på bli tokig. Höfterna känns glappa så de blir nog en sväng till sjukgymnasten och läkaren imorn. Tur man är ledig tills ons.
I helgen så hade ja o gubben myslördag vi åt gott ute o gick på bio o sen tog vi de lugnt.
Han åkte tillbaka till surhåle ikväll, hoppas han kommer hem på torsdag annars så blire väl på fredag.
Idag har han o hans pappa grejat i badrummet, satt upp hylla och fixat ;) De är lite små detaljer kvar men de är i stort sett klart. Blir ju skit bra :)
Var till Johanna och Jimmie förra veckan och hälsade på en snabbis på kvällen, fick en såå söt inbjudan till deras dotters dop ;)
Lill tjejen :)
Ikväll så har ja inte gjort så mycket, sett en värdelös film, vare ute o gått med Cherie. Sen när vi kom in så går hon ut på balkongen o lägger sig under bordet o smaskar på sitt ben, lite halvdålig bild men hon är så rolig s¨hon får vara med på en ändå :)
Idag var jag och Conny in på birsta en snabbis och letade efter en svart/smides toarullehållare sån som man sätter fast på väggen. O inte EN enda butik hade det, de fanns ju så klart dom vanliga men va fasen. Vill inte ha en vanlig. Sen köpte vi ett underskåp till tvättstället också. riktigt nice :)
Och så kommer självklart en bild på tjockmagen, de lever om som bara den där inne. Tror de är en liten fotbollsspelare kanske :P Roligt att känna att "Liten" lever iaf :) Tiden har gått fort, jätte fort. :) Undra vad de blir för en liten filur :)

Kommentarer

Skriv en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0