När är det dags ?

har känt att dom senaste månaderna, kanske till och med dom senaste 2 halvårena har varit jätte tråååkiga. Man kliver upp, äter, går ut med hunden, jobbar, städar, handlar, betalar räkningar, tvättar och ev att man hinner träffa nån kompis. Ja minns inte sist ja var på en riktig fest o hade askul och blev full. Ja minns inte heller riktigt varför ja verkligen ville flytta hemiffrån så tidigt. Ja har ju knappt bott hemma sedan jag var 15-16 nått. Man har ju i stort sett bott med den man varit tillsammans med. Det är många kompisar man bytt bort och många nya bra som man fått och ändå så hinner man nästan aldrig umgås med dom.
Jag minns hur skönt de var när mamma alltid lagade maten åt en och diskade upp efteråt. men ja minns också hur äckligt de var när man fick korv eller köttbullar serverat. de finns ´så mycket bra med att bo själv. Men på nått sätt så kan ja sakna vissa saker med att bo hemma i vissa perioder.

ja stressade som en tok för att få körkortet, ja fick de på första försöket. Ja valde den utbildning som verkade roligast när ja skulle börja gymnasiet, foto, ja hade hur roligt som helst under dom 3årena och fick underbara klasskompisar. Nu är ja inne på ännu en utbildning Validering undersköterska. Blir klar till jul, men vet fortfarande inte om ja verkligen vill jobba med det om 10år? Det är så svårt att veta allt

Som tidigare nämnt i ett annat blogg inlägg så har ja och gubben fått lån, vi har skaffa en ny bil också. de känns som om det är nu vi snart kallas för vuxna, men vuxna i vems ögon ? Ja tänker då faan inte bli gammal. När är man igentligen vuxen och när slutar man vara ungdom ? Är ungdom och tonåring samma sak ? jag vet fan inte vad ja är längre känns de som. Eller är ja nånstans mittimellan allt och inte räknas till nån kategori än ?
Hur ska ja veta ? Finns det ens svar ?

Jag kommer då alltid att älska farmors goa bullar och egengjorda svartvinbärssaft, mammas tortelini och bacon och att ha mycket skor m.m ja..

Ibland blir man så förvirrad på vekligheten..

aja, nu håller vi tummarna på att vi ska få flytta in i den där 3an nån gång framöver som vi båda faktiskt vill ha även om vi inte sett den ens innuti. Men den ligger på rätt ställe o de är rätt hyra o allt.
nu ska ja och cherie sova lite, gubben grejar med sin nya bil... snart ska raggsockorna invigas också :)

Kommentarer
Postat av: Lola

Love y Ryret!!!!!!!!!!!

stolt över din tåga din målmedvetenhet!

Din vilja att ta tag i dina drömmar och förverkliga dem .

2010-09-26 @ 01:45:43

Skriv en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0