GLAD påsk !

Ja ! Påskägg fick man också! Slurp sa de så var allt små godis borta.

Lite kompisar :)

I veckan var jag och matte o hälsade på Sandra och Zingo.
Vi är inte direkt nå linslusar, men vi kunde sitta still iallafalll :PPå bilden har jag antiskall halsband på mig om det är nån som funderar vad det är.Idag har Karla och Theodore varit o hälsat på oss, Theodore lekte med mig. Han slängde bollen o ja sprang och hämta, om o om igen. Sen gick vi ut på en liten prommis och då fick Theodore vara med o hålla i kopplet.
Theodore är 2½år.

Yeah! Super sprallig liten killkompis :)

Nu ska jag ta o vila middag innan husse kommer hem från jobbet. För då ska ja härja järnet!

Bus inne i bandyrinken

Här kommer lite bilder på mig och min kompis Bosse när vi busar inne i bandyrinken.
Full fart o fläkt nästan hela tiden.
 
Jag och Bosse
 
Yeah! Nu kommer jag !

 
Puh, Nu måste ja vila lite!

Min kompis Bosse

Spårning på G


Kaninskuttaren :P
 
Man blir ju väldans törstig efter så mycket bus. Klart man kan dricka ur glas !
 
Jag tittar på tv med husse :)

Några nya bilder

Nu minsann så ska ni få se hur tjusig ja är !


Jag och matte var på promenad o då hade hon med sig kameran så vi kunde ta lite nya bilder :)

Nu skäller jag !

Ja, nu får ja nog skälla på matte som är så dålig på att uppdatera med mig :P
Nu får de lov att komma lite nya bilder på mig snart, nu när ja är stora fina tjejen :P

Idag satt matte i telefonen från 08.50-10.20 o ringde till Timrå BHK för att vi skulle få komma in på en kurs, o vi kom in iallafall. Såå nu i slutet på april så blire lydnadsträning eller "steg 1" som de kallas. Om de känns fel att gå den så skulle vi kunna byta sen om de var nödvändigt. Så de blir nog bra.

I helgen har ja traskat runt elljusspåret 2ggr! sen har ja varit på gåbingo med matte. Idag låg vi i solen o myste. Sen vart ja så slut så ja sov i soffan halva eftermiddagen :P

Näe nu ska ja sova så ja orkar kliva upp o gå ut o busa imorgon, men ja ska skälla lite på matte om bilderna :P 

Glest med uppdatering

Som vanligt ett tag sen ja skrev,
Har slutat löpa nu och är i full form o fart!
Har haft matvägrar period nu ett tag så ja struntade i att äta min mat. Matte o husse höll på bli tokiga. Såå nu har vi bytt foder. Min uppfödare rekommenderade ett foder men de hade dom inte hemma i vår zooaffär. Så de blidde Royal canin Malterser adult, som också rekommenderas till bichoner. Ja svepte en DL direkt på kvällen SÅÅ gott var de. Så fort matte öppna påsen så satte ja mig vid skålen. MUMS

Min husse o matte är nog lite tokiga, dom vill att ja ska "spela död", men de vill inte ja. Men godiset de vill ja ha :P Så tassen kan ja ju ge dom iaf även fast dom ber om annat :P

Jag har blivit riktigt duktig på att "dansa" också. Till o med utan att dom har godis till mig. Nu måste matte o husse få fundera ut nå bra som ja kan lära mig. Ja kan ju dom vanliga som sitt ligg tass, "give me five" m.m Så härnäst är de ju spela död då som dom tjatar om. herregud vart bor ja. Sen säger matte att ja ska få lära mig massa annat nytt när ide torkan är över.

Vi har en jätte fin bandyrink ca 600meter bortanför oss. Där har ja fått springa lös jätte mycket nu. Vi busar o tränar lite inkallning. De tycker ja är roligt :)


Här kommer en läskig bild tycker matte, husse håller i en orm som ja var tvungen att lukta på. Matte trodde ja skulle bli uppäten. :P

Ps. mina ögon är MYCKET finare nu än där! Haha, va bra


Hoho

Hej, jag lever så ni vet. ja är bara väldans trött nu när de är så kallt ute så ja orkar inte hålla på med detta. Skickar upp en bild när ja snosar efter kastad korv i sopskåpet som jag har lärt mig öppna :P
Löper just nu, inte roligt ja får inte vara med nån nästan jag som bara har massa killkompisar. Det bor 19hundar på min gata föresten, har inte räknat alla i området men längs vår gata finns många kompisar, bäst är taxtjejen i dörren bredvid hon kan leka hon. sen så finns de en japansk spets som är miniatyr liten för att vara japansk spets hon är 13år. Hon skäller mycket på mig innan hon vill leka. Matte o ja kallar henne gammhaggan :P O ja har fått veta att min underbara kompis Totte dvärgpudel som brukar vara på samma gata som min mormor bor på bor i samma område som mej. Så de betyder att vi kan träffas o busas mer kanske !
Nu ska ja sova!


 

God jul

Detta kan vara det sista inlägget som hinns med innan jul! Så nu vill jag passa på att önska er alla en god jul och ett gott nytt år! Här kommer ett mail julkort som jag gjort, har du inte fått det på mailen så har ja inte din adress.
Ps. Vi hörs efter jul vänner !

Lite bilder + en ny sele :)

Hejhej vänner !
Här kommer lite bilder på mig och lite bilder på min nya sele. :) Jag är nerklippt med maskin just nu då tovorna var för många som återkom varje dag. Men snart är ja en snygging igen :P

Den nya selen som beställts av Madde en kvinna som vi träffade i oktober under utställningsdagarna i Timrå-Sundsvall :) Super fin :)

  cherie som ligger och bökar o rullar i soffan, lillfisen flyger framoch tillbaka på rygg :PFörra årets vinterbild då vi var ute o åkte skoter :)


cherie i höstas, långhårig. Tagen med mobilen.

 Cherie i Maj nere hos Gun Parling på klippkurs. Matte var lite feg så de blev inte så mycket klippt. :P

Klipptid inbokad

Nu har ja blivit inbokad på en klipptid nere hos tant Gun i gävle. Jag ska åka dit med matte den 5okt och bli tillfixad. Utställningen är ju snart, så de är kamning och borstning varje dag, sen så ska jag bada 2ggr till innan utställningen. :) Förhoppningsvis så har ja slutat löpa då.... Näe, nu äre dax för en vilostund :)

Klipptid inbokad

Nu har ja blivit inbokad på en klipptid nere hos tant Gun i gävle. Jag ska åka dit med matte den 5okt och bli tillfixad. Utställningen är ju snart, så de är kamning och borstning varje dag, sen så ska jag bada 2ggr till innan utställningen. :) Förhoppningsvis så har ja slutat löpa då.... Näe, nu äre dax för en vilostund :)

1 års vaccination avklarad

Hej ! nu var det ett tag sen jag lämnade lite tass avtryck här.
Idag har jag tagit min 1års spruta fast jag fyller inte år för än den 28 sep. Men de gör inte nått att ja tar den lite tidigare.
I oktober blir de utsällning, ja ska ställas på VNKK´s utsällning i sundsvall o sen ska ja även ställas på SDHK´s utställning samma helg i oktober. Ja ska åka ner till Gun i gävle o bli klippt o fin. :) Matte har fått hem en ny fön nu så nu blir ja fin när ja har blivit badad också tar de inte så lång tid nu. :P

Matte håller på att försöka konstruera en vinter overall till mig tills skoter säsongen drar igång. Herregud, att en hund som är så söt som mig måste ha nå sånt. knäppa matte. Men ja slipper ju djupsnön som blir så kall o sen klumpar i pälsen. Tassarna de får hon tåla. för de gör ju jag. ojoj vilken matte..

Aja , nu ska ja sova lite grann. Imorn ska ja till min mormor o vara där för matte o husse ska jobba heeeelaa daaagen låååång. Men ja kommer ha kul. o busa mycket . Hejhej

Opererat ögonen

Var till veterinären för ett tag sen eftersom ja hade så mycket kladd i ögonen o de bara rann o rann.
de visade sig att det var tårkanalerna som var igensatta. Fick lugnande... Efter ca 1½ timme kom min matte o hämta mig. Ja var så groggy så ja kunde inte gå. Ja sov nästan hela dagen efter det. Så nu har ja kortisonögondr. :(. Jaja natti natti

Lillan de walls utsällning

Ja då har vi varit på utställning igen, jag fick BIRvalp, HP, BIS3 valp. Matte är nöjd och jag är nöjd + att jag fått massa korv idag :) Här kommer lite bilder :)
Tack till er alla som hjälpt mig att bli så fin, Janne från Gizmo´s kennel hjälpte till med bad och fön, Marie från VIRIGINs kennel hjälpte till med tips och råd + lite små klipp, Gun Parling med klippning, stöd och råd. Plus vår älskade Karla med sitt jätte stöd, världens bästa vän som jag brukar få välling av :P
Cherie i sin helhet, linslus 
Snyggaste linslusen Cherie


Dags att ta en liten promenad framför dommaren, det betyder köttbullsbitar !


Sista språnget i BIS valp finalen.

Jag och min matte, lite priser från dagen och en matpåse.
BIRvalp, HP, BIS 3 valp. Super nöjd!


Wiiiie, det var super gött med köttbullar och korv :P

Roligt roligt

Idag har jag och matte vare ute på en lång prommis, det blev ungefär 1,4mil. sammanlagt. Mysigt. Jag fick springa överallt. sen så träffade vi en annan blandis bichon som var riktigt stilig och busig fast han var 5år. Bus är alltid kul.

Framöver händer det massa roligt. På lördag ska jag och matte på hundens dag på Djurmagazinet. Blir säkert kul, om jag får busa med nån såklart.
Sen så kanske jag ska få gå på Salong hundhår på måndag o bli badad och fönad, för på tisdag ska jag och matte åka med Anna och Ludde (en bichon från samma kennel som mig) ner till Gävle till en dam som heter Gun och ha klippkurs, och Gun har själv 6bichon killar, jätte skoj :)
Sen så har jag gått klart valpkursen, kommer sakna mina polare, hoppas det går bra för er grabbarna!
Den 8-9maj kommer jag få gå på utställning i Timrå och Härnösand så då ska ja väl borstas o kammas, klippas o grejas. Herregud. Mysigt lite grann. Den 22a maj kommer jag att vara med på Västernorrlands kennelklubbs utställning lillan de walls. kommer bli grymt. Hoppas jag är bäst! Fast matte hoppas bara på att jag går fint och sköter mig.
De ska bli kul.
Jag har mitt första löp nu också, skit jobbigt. man måste ju tvätta sig hela tiden, men matte o husse tvättar mig ingenting, för ja måste få sköta det själv. KUL då?
Aja, snart över. Nu ska jag ta o sova lite, så jag kan få min skönhets sömn. Natti natti

VOFF

RSS 2.0