Roligt roligt

Idag har jag och matte vare ute på en lång prommis, det blev ungefär 1,4mil. sammanlagt. Mysigt. Jag fick springa överallt. sen så träffade vi en annan blandis bichon som var riktigt stilig och busig fast han var 5år. Bus är alltid kul.

Framöver händer det massa roligt. På lördag ska jag och matte på hundens dag på Djurmagazinet. Blir säkert kul, om jag får busa med nån såklart.
Sen så kanske jag ska få gå på Salong hundhår på måndag o bli badad och fönad, för på tisdag ska jag och matte åka med Anna och Ludde (en bichon från samma kennel som mig) ner till Gävle till en dam som heter Gun och ha klippkurs, och Gun har själv 6bichon killar, jätte skoj :)
Sen så har jag gått klart valpkursen, kommer sakna mina polare, hoppas det går bra för er grabbarna!
Den 8-9maj kommer jag få gå på utställning i Timrå och Härnösand så då ska ja väl borstas o kammas, klippas o grejas. Herregud. Mysigt lite grann. Den 22a maj kommer jag att vara med på Västernorrlands kennelklubbs utställning lillan de walls. kommer bli grymt. Hoppas jag är bäst! Fast matte hoppas bara på att jag går fint och sköter mig.
De ska bli kul.
Jag har mitt första löp nu också, skit jobbigt. man måste ju tvätta sig hela tiden, men matte o husse tvättar mig ingenting, för ja måste få sköta det själv. KUL då?
Aja, snart över. Nu ska jag ta o sova lite, så jag kan få min skönhets sömn. Natti natti

VOFF

översovning

I natt sov jag för första gången hos min farmor, husses mamma. Tidigare har ja bara fått sovit hos mormor, men nu så skulle mormor o morfar ha kalas hemma så då fick ja sova hos farmor istället.
Det gick bra, faktiskt. Jag fick sova i farmor o farfars säng med dom.
Sen när husse o matte kom i morse så blev ja så himla glad. Vi satt ute hos farmor o farfar nån timme i solen sen så gick vi hem. O ja fick en snabb duschning för matte tyckte ja var så skitig så jag nästan såg ut som nån annan ras. Nu blev ja så trött så ja ska sova eftermiddags luren.. GÄsP! Inte lätt att vara en liten tuff tjej hela tiden. Byebye

En ny sax, klippklipp

Nu har matte införskaffat en ny sax till mig, en roseline sax. Så nu kommer hon klippa på mig lite nu o då, jäkla matte. Imorn äre hundens dag på arken i stan så då ska ja och matte dit. Jag längtar så mycket.
Så här ser min nya sax ut. Den ska vara ganska bra enligt matte. Hm, ser ju bara ut som en vanlig sax ju :P

Semester över påskhelgen

Nu var det längesen jag uppdaterade här.
Jag har iallafall varit på valpkursen, det var sista gången förra onsdagen 31/3. Så nästa gång jag ska dit blir det uppföljning av allt jag lärt mig. + lite bus.

Sen så har jag varit på semester i Gäddede som ligger ca 3mil från norska gränsen, högt upp i jämtland. Där har jag sprungit lös mycket och busat för fullt. Sen så har jag åkt skoter och kört lite skoter också :P
Matte säger att jag har kommit in i tonårstrotsen för jag vill inte lyssna längre jämt när hon ropar, de e ju så kul när man ser nått intressant då kan jag ju inte bara lämna det och gå till matte.
Jag har busat mycket med min kompis Dennis, han är ett marsvin. Men jag tycker om han ändå. Det är synd att han inte kan springa lika snabbt som jag bara.

Under april månad så kommer jag att gå på klippkurs med matte och en annan tjej som heter anna som har en bichon frisé som heter Ludde. Det ska bli jätte skoj, vi ska åka till gävle till en kvinna som heter Gun Parling som gammpappa (uppfödaren) säger är bäst i sverige på att klippa bichon frisé enligt han själv.
Men jag tror hon är jätte duktig sen så har hon 6st bichon killar. Hoppas jag få träffa dom :)

Hm, jag vet inte om det händer så mycket mer under april, jag ska iallafall åka till härnösand med matte o köpa en sax som hon ha beställt till mig via uppfödaren :) Wiiee, klipp klipp.

Här kommer lite myspys och skojs bilder från min semester med matte och husse i fjällena, dennis är också med på nån bild. :P


Jag och bästis marsvinet Dennis


Jag i fjällena på en gammalskoter.

Dennis har blivit pussad därav frillan på ena bilden, vi är omakapar enligt matte :P


Jag är en riktig cooling som försöker köra skoter :P


Mums, dennis ser ut att smaka som påskgodis. Men jag får inte äta upp min bästis.

RSS 2.0