Kladdkladd

Idag ringde min matte till doktorn, jag har fått kladd i ögonen och de ska jag inte ha enligt min matte.
Doktorn sa iallafall att min matte skulle skölja mina ögon lite nu och då i ett par dagar för att se om det blev bättre. Annars måste jag fara till doktorn och kanske få medicin eller nått.
Jag störs inte av kladdet och de kliar inte heller. Men jag är ju lite känslig för drag och när det är kallt.
Så nu får inte matte vara ute med mig så mycket.
På söndag är det ju utställning och då ska Karla och matte vara med mig där. Jag kommer vara busig men matte hoppas att jag är duktig ändå.
jag hade saknat matte mycket idag när hon var på skolan jag sprang till dörren och hoppade upp o ner som en liten tok när hon kom hem. :)
Nu ska jag sova lite.

valputställning snart

Idag har jag blivit klippt av tant Elisabeth, hon hade 3st mellan schnauzer. :) Det är ju snart valputställningen i Timrå ridstadio som Matfors bhk anordnar. Så då måste jag ju vara fin.
Jag och matte tränar varje dag med utställningskopplet. jag måste lära mig gå fint, stå de kan ja redan.
Nedräkning på börjad 8 dagar kvar. Det är jag och en till Bichon frisé valp som är tjej som ska gå. Hoppas jag är överlägsen :P Fast så ska man inte tänka. Hur det än går så älskar matte mig.

Nu börjar jag bli trött, ikväll ska jag bada och då blir det ännu mera kammning. Fy vad jobbigt.

Ses då kompisar.

Hallå där

Hejsan alla små och stora, fyrbenta och tvåbenta vänner !
Jag har inte skrivit så mycket på sista tiden men det ska det bli ändring på.
Jag kommer ochså att lägga upp bilder på lilla söta mig lite då och då.

Här kommer den senaste uppdateringen ialla fall, Jag och matte Bea ska börja i skolan, gud vad roligt. Där kommer jag få lära mig mycket bra saker och då kommer matte kankse vara glad på mig hela dagarna. Hon älskar mig mycket, men ibland så är ja busig och tjurig o då gör ja allt jag inte får :P HIHI.
Vi börjar skolan i Härnösand den 23 feb.

Sen så kommer ja få göra nått jätte tokigt den 28februari, ja ska få gå på inofficiell utställning och springa runt i ring o massa saker, sen ska massa gubbar o tanter kolla på mig o se om jag är super exemplariskt bra. Matte tycker iallafall att jag är super bäst och supersötast av alla. Även om jag är tjurig ibland.

Nu måste jag sova. Hej då

RSS 2.0