Utställningar

Nu börjar de närma sig utställningar för mig, jag älskar att tippa runt o spana. :P
Den 8-9 maj ställs jag ut Timrå / Härnösand.
Sen så får vi se om matte vill ställa ut mig i slutet på maj på gärdet. Det skulle nog vara roligt.

Men jag måste träna hårt nu för jag tycker de är så skoj att gå me huvudet nere i backen o lukta på allt o de tycker inte matte om att ja gör när ja ställs ut.

Innan månaden är slut ska matte beställa ett trimbord till mig, ett alldeles eget trimbord. Vad kul. :)

Sen så i april så ska gammhusse (uppfödaren på kenneln jag kommer från) åka ner till Stockholm och då kommer jag troligtvis få en ny sax också, så att jag blir riktigt snygg till utställningarna och allt annat sommarbus.

Men nu ska jag lägga mig under matte o husses säng så jag ockar kliva upp imorn.

Sov gott alla vänner !


Senaste nytt

Den här veckan har det hänt lite grann, matte var och jobbade och sen fick husse veta att han skulle åka och jobba så för att jag inte skulle va ensam hemma så länge så fick jag vara med Ronja mattes kompis. Där lekte jag och hade kul .
På tisdagen så kom mattes kompisar förbi och den ena hade med sig en liten Chihuahua som hette Elvis, han ville inte riktigt leka med mig.. Men ja busade på ändå.
På onsdagen skulle både matte och husse jobba så då fick jag vara med den Japanska spetsen Zingo, han är så snäll med mig. Jag var med Sandra ochså, hans matte.
På kvällen så åkte vi på valpkursen, jag var superduktig. Den här veckan så har jag också lärt mig ligg och snart att lyssna riktigt på stanna. Jag har fått en katt tunnel också, som en övnings grej inför agility. Matte tycker vi kankse ska gå på sånt. När ja blir större så klart. Men för att jag inte ska vara rädd för tunnlar så fick jag en egen att börja öva leka med :)
Här kommer lite bilder från veckan. Nu är jag en trött tjej.
 Dags att gå ut o kissa ElvisJag och matte myserEn tuff brud i lyxförpackning !


Inofficiell utställning 28Februari

Jag var på utställning på söndagen, med matte och Karla.
Det var så mycket hundar stora och små, jag visste nästan inte vart ja skulle ta vägen så matte bar mig.
Jag hade nr 101 så de var lång väntan, jag träffade min uppfödare och hans tjej, dom hade med sig Majken och Sara ett par dvärgscnauzrar som jag träffade mycket när ja var mindre.
Utställningen gick iallafall bra, fast ja inte visste vad ja skulle göra. Det var Karla som gick med mig för matte är så allergisk så hon kunde inte vara inne i ridstadion så mycket. Men hon kollade ialla fall på mig när ja gick och hon tyckte jag var så duktig.
Jag fick faktiskt priser ett HP och ett BIRvalp :) Även om det bara var en inofficiell utställning så var ja ju duktig och det var lite roligt också.
Här kommer lite bilder på mig :)
 Världens sötast bichon brud :P

RSS 2.0