Hallå-Vin

Jaha, idag är de Halloween. vet inte vad som händer idag. Kanske blir en sväng ut ikväll. Kanske inte. vem vet...
Har jobbat och slitit i veckan så känner mig alldeles dyngtrött idag.
Imorse fick gubben frukost på sängen av mig sen så plocka jag ner kläderna som hängt på tork. Sen klippte jag honom. Och nu ska vi snart fara på birsta och spana.  Är ute efter en avskärmningsvägg, en hylla som man kan ha korgar på i badrummet. och en hatthylla, men ja hitta ingen snygg... Hm..
Ja. har iaf skaffat hundkoppel, halsband, bur, säng, madrass till buren, matskålar m.m så nu behöver jag i stort sett bara få hem lillan.
Är det någon som har ett namn förslag till vad hunden kan heta?
Ett kort namn, och inte nå jäkla fiffi eller berta för de kan inte en hund heta.
Jag har ju några förslag själv men de står ju still i huvudet. Ge mig förslag.

aja, nu ska ja åka på birsta med gubbsing. Finns på mobben ! BYE BYE

Vad ska jag heta ?

Wiiie YeaH!!

Den här dagen har varit toppen! Helt toppen underbar!
Dagen började med att mamma bjöd på lunch. Sen efter det så for jag till birsta och gick runt med malin och kolla lite, sen blev det snabb fika på charm, aldrig mer. Måste vare gårdagens wienerbröd. Snuskigt.
Sen bar det av till lilla Sörberge där vi kollade lite på simpsons o surrade på sen kom Carina med anton som jag skulle passa under kvällen. :) Gubben for o skruva med bilen och jag var med anton. Ringde och boka en visning på en HSB lägenhet som ja skulle få se imorn :) Men.... jag ringde även timrå bo och fick veta att jag ska flytta in på SÖRBERGEVÄGEN 23 den 1 DECEMBER !!!!!! WIIIEE!!!
Sen så ska ni få veta en liten grej, Jag ska skaffa en liten fluffig vit bomullsvovve!!! Den ska jag hämta i samma veva som vi flyttar !! Jag hoppas iaf att gubben flyttar med.
Kul för mig iaf WIIIIE

Lov för vissa, medans andra jobbar.

Ja, idag börjar loven för dom flesta i Sverige. Tyvärr så har jag ju inte lov längre. Saknar skolan dom dagar det går tungt med jobb. Inte så roligt att inte veta vad man ska göra varje dag. Jag skulle inte klara av att bli pensionär.
Idag har jag gjort ganska mycket, varit med mamma på sjukan en sväng på undersökning. Det gick bra. Sen så for vi på birsta och kolla runt. Vi köpte skor ! <3 Oh, ja älskar skor! Sen ville jag spana lite på hundgrejor så då gjorde vi de. Efter biltrippen och shoppingen i birsta for vi och hälsa på min älskade och underbara farmor och farfar. Farfar hade nyss kommit hem från sjukan där han legat sen torsdagen. Stackarn. Men men nu är han bättre och jag hoppas det varar. Vi fikade och surrade på sen var det dags att fara hem till gubben som satt o slöa och såg på film. Det blev god mat.

Sen typ vid 20.00 så vare en lastbil som stod och brann på motorvägen mellan världshuset och sörberge så det var total stopp i den norrgående filen.

Senare på kvällen for vi till Ronja och åkte med henne till Willys för att handla mat, sen blev det ner till Ica maxi för att  spana lite och köpa lim.

Och just nu sitter jag hemma och är helslö.
Ska ringa om lägenheten imorn hoppas jag får den, håller tummarna riktigt hårt. Den var ju perfekt. Allt var perfekt.
45.8kvm 3357kr i hyra/mån, fina tapeter och fint kök. Badrummet var jätte fint med klinker och kakel. Sen ligger den på vån3/3 och de är bra då slipper man folk som glor in genom rutorna. WIIIE hoppas.
Ska ringa malin imorn och se om de kanske blir en fika :) Tss.
På onsdag blir det sjukgymnasten, för hoppningsvis sista gången
Wish me luck, Bye

25e Oktober en söndag

Ja, månaderna går snabbt nu känns det som, igår var det 2 månader kvar till julafton.
Ojoj...
Idag ska jag jobba, var inte planerat att det skulle bli så men de blir ju en extra slant iaf. :)
Börjar 16-21 så de blir lugnt och skönt iaf. Jobbade ju hela dagen igår. Skit jobbigt. 7-21 blä.

ska ringa timråbo imorn och kolla hur de blir med lägenheten om jag får nå vettigt svar av dom.. 
Men men , ska lägga mig i soffan och goa me gubben innan ja far. Tjobre

Wiiee framsteg

Idag var vi först till härnta på morronen o var på nån mässa, skit tråkigt.
Sen så for vi och titta på lägenheten i Sörberge!!
Den var jätte fin, allt var jätte bra. Fin färg på tapeterna, fräsch kyl o frys. Fina skåp. Jätte fint badrum med kakel och klinkers. Jag ville verkligen flytta in direkt, nu på en gång. Så bra var den.
Efter lägenhets tittandet for ja med malin på arbetsförmedlingen och klar gjorde lite saker för min förvirrade skalle.
Sen så for jag till Timråbo och pratade med dom om lägenheten. Dom har sånt konstigt system. Såhär:
Varje dag du står som sökande efter lägenhet får du poäng. Sen om det är 3personer som har anmält intresse på lägenheten så och alla vill ha den och tackar ja till den så får personen med mest poäng lägenheten. Då spelar det ingen roll om man var först på att vara där och anmäla sig och tacka ja. Utan då går dom bara efter vem som har sökt lägenhet längst.
Tror du jag blev något deppad då eller ? Så nu har jag tackat ja till en lägenhet som jag verkligen verkligen vill flytta till MEN jag vet inte om jag får den förän tidigast måndag eller på tisdag. Och om jag får den så får jag ju flytta in den 1december i år! WOHO. Men jag måste bo där! Så är det bara. Till o med gubben tyckte den var jätte bra.
Bättre än såhär kan de inte bli, men nu får ja ju bara vänta o se då. Hm...

Har du nån lägenhet till mig ? :)

onsdag dådå

Hm, jadu idag har de inte hänt mycket. Har bara slöa och tråkat.
Vr på birsta igår med Malin och tog en snabbfika, har aldrig sett malin surpla kaffe så fort, vi brukar kunna sitta i timmar annars och hon sitter och surplar i sig kaffet och verkligen njuter, men igår var det ont om tid, vi träffades inte förän kvart i 7 där så de blev en snabbfika.. Haha.

Imorn ska ja på komvux o läsa matte B, ja hoppas att dom ringer och vill att jag ska jobba så ja kan sjukskriva mig eller nått. Ja vill inte. Men ja känner att jag verkligen måste gå den här kursen, varför vet ja inte. Kanske kan vara bra att ha.. har ju inte planerat nå speciellt men men.. Ja ska fasen klara det den här gången men ja känner att de är ont om tid.. Ska ju ha läst klart den 18december eller nått sånt. Uvva , stressad. Tycker inte om matte..
De är så tråkigt.

Just nu sitter jag bara och softar och snusar. Längtar tills på fredag, ska kolla på lägenhet då !! wiie. Hatar när man känner att man verkligen vill nå och så går inte det då blir ja nästan vansinig. Hoppas att den är perfekt eller iaf skaplig, den vi titta på igår var ju de värsta som jag har varit med om blä.. Läs föregående blogginlägg så förstår du vad ja pratar om...

Ska till sandra imorn och hjälpa henne med bakning och så.. Hon har fyllt år så de blir maskerad på Fredag.
Undrar vad man ska klä ut sig till. Får se vad det blir. För så om ja ska dricka annars går ja väl dit och är där nån timma o sällskapar och åker hem sen.. Börjar ju tryta i plånboken nu också, har ju köpt nya vinterdäck för 3000spänn den här månaden, uva.

Saknar brudarna från skolan , våran klass var så härlig. Saknar väl grabbarna lite, men umgicks inte så mycket med dom men dom var ju trevliga iaf. så längesen man gick på blå kiosken o åt me dom.. Eller satt och snacka om vad man gjort i helgen när man igentligen skulle ha klassråd på måndagmorron. Den tiden är ju förbi. De känns så tråkigt. Fotar nästan aldrig nu för tiden o när ja väl känner att ja verkligen måste fota då har ja inte kameran med mig, typiskt...
Aja börjar närma sig läggdags. Men vi hörs. Glöm inte följa uppdateringarna om lägenhets sökandet m.m

Uppdatering om lägenhets sökandet

Söker och söker, men hittar inget bra...
Vi var ett par stycken som letade lägenhet men nu är de bara jag kvar.. Är jag för kräsen ?
Jag vill ju verkligen känna att jag kan säga att de här är mitt/vårt hem utan att skämmas, allt (nästan) ska vara perfekt.
var och kollade på en lägenhet idag, en 2a med hyfsat bra hyra men då såg det ju ut efter det också.
Vu börjar med när ja kom in i trappen de första jag såg var att det var klotter på väggarna i trapphuset där det bl.a stod Sug av mitt finger och andra grövre ord. Sen så var det gropar i trappen, hur fan kan man he hål i sten ? Nån måste ju stått o hugt me yxa där.. Herregud, lysknappen var trasig, sprucken och hängde ner från väggen. Redan då kände jag att jag inte ville gå in i lägenheten men vi gjorde de ändå. De såg fräscht ut i hallen, köket hade nya skåpluckor, ny spis o kyl. Jätte fint. De var nytapetserat i alla rum. På balkongen hade dom sprej målat golvet såg de ut som, såg rent förjävligt ut. Sen så öppna vi kylskåpet o då var de mögel där så de lukta satan, nån hade inte torkat ur det. FY! Sen så när man öpnna skafferiet så var det klottrat massa telenr på in sidan, såg ut som "kafferingar" i skåpet, usch. I sovrummet i garderoberna där var det stora fuktrosor så där som de blir på trä när de är fuktigt, skit snuskigt luktade hemskt, ja skulle inte flytta in där även om ja inte behövde betala hyra . De var så snuskigt. Sa till damerna på Timråbo o dom skulle skicka nån som kolla upp lägenheten.

På Torsdag ska jag på komvux och läsa matte B, hoppas ja klarar kursen den här gången ! !!
På fredag ska jag kolla på en lägenhet kl 12.00 WIIIE hoppas den är vad jag tänkt mig, vet ju redan hur den är formad o allt men de e ju små saker som är viktigt. Skåpluckor, spis o att det ska vara fräscht. badrummet ska vara fint. Annars vill man ju inte gå på toa där.. Men de blir nog bra, Cillan ska flytta snart var och kollade in hennes lägenhet igår, hur hon hade möblerat och så för att få lite idéer. Den ligger på bottenplan vilket både är bra och dåligt. Man slipper ju alla trappor. Men istället så ser man ju vägen och allt utanför. Den ja ska kika på på fredag är på 3e vån av 3. Känns lite mycket de också. Men jag gjorde en intresseanm. hos timråbo så får se hur det blir. Aja, ni får väl höra mer om lägenheten på fredag.. Ska besikta 940 då också.. :) Sen så får vi se när de är clions tur. Men men, finns på mobilen, nu ska jag dra iväg med Mailn Jonsson och fika på birsta :D Mums!


Fredag, lilla fredagen

Ja du , lilla fredag.. Idag har jag varit och skaffat mig vinterdäck. Dyrt men bra. Sen for jag och gubben till rusta för jag var bara tvungen att köpa mig en lampgrej eller snararesagt ett körsbärsträd med rosa diod lampor :) Sen for vi till sjukgymnasten och han sa att jag var bra nu , ja är alltså tillbaka dragen riktigt. Men har fortfarande ont men de kunde ev. vara en inflamation i ledbanden mellan höftbena och kotorna..
Efter sjukgymnasten så for vi hem till Conny, han laga lunch till oss <3 Sen efter maten somna ja på soffan tills de var dags att åka o jobba. HUR SKÖNT SOM HELST ! Ja de var min dag de...

Har fundera på en sak nu på sista tiden...
Alla mina vänner pratar om...
Barn
Gifta sig
Förlova sig ( har jag ju redan gjort)
Köpa hus
Flytta långt bort
Supa

Och det ända jag vill göra är att flytta me gubben till en lägenhet och skaffa hund. Ja vill inte ha några barn just nu, jag vill inte gifta mig än och supa de orkar ja inte , de e jag för gammal för. Jag har kommit till nått knäppt tjoffs i livet nu känner jag.

Måste bara tillägga en sak - JAG SAKNAR DIG TOVA!!! Flytta tillbaka !
Måste ta och umgås med Karla riktigt nån dag, skäms ju nästan så lite som jag har träffat henne på sista tiden.. Men men de har varit mycket nu ett tag o de vet hon o hon förstår..

Ja vill ha en hund nu ! Men ett problem om jag tar hunden från denna kennel som ja hittade i Härnta så måste hunden hetta nå på Q! Jobbigt, men ja funderar på ett dubbel namn.
AJa , ses hörs o puss

Gift? -Nej tack

OH! !! ! :)

Igår var jag hos sjukgymnasten , drog till höftjävelen. Sen bar det av till härnta med Sandra och Conny. Besökte en kennel som heter Gizmo´s kennel där dom föder upp Bichon Frisé. :)
Jag kontaktade uppfödaren för någon vecka sen. Har länge funderat på att skaffa hund men jag är ju allergisk..
Jag kom ialla fall på för ett tag sen att familjen hade en bekant som hade en bichon frisé som jag inte blev allergisk mot. Så ja börja läsa lite om dem på nätet och det stod att dom var allergivänliga. Men iaf. Jag åkte o besökte kenneln igår och då hade dom 20 hundar hemma varav 7 var valpar och låg inne i ett sovrum, jag var där ca 3½ timme! Jag reagerade inte det minsta. Så nu har jag börjat fundera på att ev. tinga en sådan liten bomullstuss. Vill ju så gärna men de är ju ett stort ansvar. Så de måste tänkas på. Uppfödaren på Gizmo´s kennel i härnösand hade iaf 3 av 7 valpar kvar som man kunde få tinga :) Så det var 2honor och en hane. Det blir nog en liten prinsessa för min del om jag skaffar en liten hund. :) Så nu går jag alltså i hund tankar och allt kretsar just nu om att skaffa hund eller inte.
Jag tycker det skulle vara bra att skaffa hund nu eftersom jag har så mycket tid för att ha en valp.

Jag jobbar föresten bara helgen den här veckan så det är underbart. Håller på att kolla runt efter en billig bra lägenhet också, men de måste vara minst en 2a !
Aja, nu ska ja ta o dra ner till Karla ska se House på tv4 med henne och surra massa skit. :P

Men om det blir en hund så kommer jag att ha en liten voffsing i slutet på november :D JIPPIE!

Kan inte helgen komma snart?

Varit på arbetsförmedlingen idag, fy! Hadde ingen bil heller, så allt var bara skit. Gick och yra runt som bara den, hadde inga hemnycklar heller. Och varken mamma eller Conny svarade på telefonen. Så ja ringde Karla och avboka fikan på birsta. Sen gixk de ett tag så ringde Malin :) Hon kom från stan o hämta upp mig, sen for vi o yra runt o kolla lite på skor. Sen blev de till att köpa hårfärg och en parfym :). Vi gick på ikea och kolla på soffan som malin ska ha i sin lägenhet. Hon flyttar imorn.. Sen fick gubben komma o hämta mig på birsta eftersom de inte verkade som att de gick nå bussar till Sörberge idag . :( De blev ganska sent. Tiden bara flöt iväg och jag som skulle göra så mycket idag. Hmm, typiskt. Aja.
Har fått 6 arbetspass inbokade än så länge den här månaden så de blir iaf lite pengar nästa månad..

Nu sitter jag och nyser som bara den , är lite allergisk mot nått de bara rinner ur ögonen. Helt slut känner ja mig.
Imorn ska jag iaf plocka upp Majja o tvinga henne söka körkortstillstånd. Haha. Hon har redan börjat med teorin och de går verkligen undan för henne, hon är så duktig. Lillgumman.

Träffade Sandra ( Inte W) på birsta, har inte träffat henne på aslänge. Hejjade på henne o hon sa hej tillbaka sen vare inge mer.. De gick en stund o sen kolla hon på mig igen och först då fatta hon att de va ja. Saknar henne! 
Herregud vad jag börjar känna mig gammal.

Ska hoppa in i duschen nu, kankse färgar håret imorn. 

BLIR UTGÅNG!!! WOHOO PARTY !!!

Ring om du ska ut :P !!  

RSS 2.0