Sept. 29, 2009


höst,vinter vad ska ja säga, BRRR


löningshelg :D

Äntligen, pengar rullar in !!! Yeah !
Nu känns de bra att man har jobbat och slitit dygnetrunt. Kunde lägga undan flera tusen den här månaden på ett sparkonto. Wihi! Men har fortfarande en  hel del pengar att spendera ! Yes! Blir nog en birsta sväng imorn.

Behöver :

  • skor
  • höst/vinter jacka
  • koftor
  • tjocktröja
  • jeans

Ja så de blir till att handla lite grann. Blev ingen bio igår, malin fick jobba över :( Men får se om de kankse blir nån imorn istället. Här ska pengar slösas.

Idag har vi varit hos gubbens morbror på 40års kalas, de bjöds på god mat och fika. :) Sen så satt vi o surra på för fullt ända tills de var dags att fara hem.
Ikväll blir de nog lugnt, är ju ledig i helgen så de ska bli skönt. Har fortfarande kvar godis sen förra helgen så de e dags att äta upp det innan det blir gammalt..

Byebye


SVINkallt

Idag har ja jobba som bara den , uffa. Känner mig som en gamling. Ikväll så blir nog bio men Malin Jonsson som ja gick i samma klass med, gubben ska också med, blir nog Flickan som lekte med elden. Den verkar bra.
Idag fick man lön också, SKIT NÖJD!!!
jaja, ska laga grekisk pyttipanna efter Nattas recept idag. Köttet är marinerat så de kommer bli svin gott sen. Ska väl börja förbereda om ett tag.
Igår invigde ja o älsklingen hösten, ja hadde raggstrumpos på mig hela dan, på kvällen köpte vi ljus och tände upp så de blidde riktigt höstmys och såg på scrubs. :)

Vad händer i helgen ??
  


ORK

Ja, idag har jag haft världens spurt av ork. Jag har städat hela sovrummet och vardagsrummet, tvättat och rensat kläder. Herregud ! kan ju börja undra vad som är fel på mig. Men men , de såg ut som ett bombnedslag så de tog hela dagen att städa. Ojoj. Sen så fick jag bort 2st påsar med kläder. Så nu får mina kläder plats i skåpet. Var på Coop konsum o köpte en vit korg jätte söt var den som jag stoppa in i klädskåpet och fyllde med strumpor. Måste bara säga att jag tror jag och gubben har strump nojja, HUR många som helst. Men de är bra att ha :P
Sen så har jag stoppat alla papper i en pärm som jag har gjort ordning och reda i. Så nu känns de som man vet vart man har de mesta. De bästa med städningen, förutom att det blev rent och fint var att jag hitta min trippeltång som jag trodde jag hade glömt hos nån . Haha. Tror inte de blir nå jobba den här veckan. Skönt att vara lite ledig, de har ja gjort mig förkänt av tycker ja. Stavade jag förkänt rätt nu ? aja, skit samma. Snart scrubs på tv. YESYES! Imorn fyller världens bästa Tova år så då ska man dit o ge present. :)
Måste ut o fota nått. MEN JAG VET INTE VAD!!

Sov gott, dröm sött, DRÖM om alla SMÅkryp du mött

uffa, aj, oj

 Har suttiit och ringt sjukgymnasten hela jäkla morron, när ja väl kom fram så skulle dom återkomma med en tid. -Återkomma, sa ja. hon i telefonen: Ja vi återkommer när de finns en tid över hos den sjukgymnasten.
Herregud tänkte ja då får man ju aldrig komma. De är väl bara att hoppas att jag fortfarande lever den dagen dom ringer. Jag har så ont i höger sida. Uffa, aj o oj. De känns som om hela ryggraden ska spricka när man lägger sig på rygg, och det gör svin ont när jag rör höger armen pga av att de gör ont vid nyckelbene. O svanken, ja du den har gått i pension och vill inte arbeta nå mer.  Det är nog sant som dom säger, man blir som dom man umgås med. De jag menar är ju inte mina underbara kompisar, jag syftar på att jag kanske är med gamlingarna för mycket. Jag är 19 ÅR! snart 20. OCH jag känner mig som 86! Man ska fan inte ha ont i kroppen på de här viset i min ålder. Men men , de blir väl som de blir. Har ju haft ont i kroppen sen ja var 14 så.. gått till sjukgymnasten i omgångar. Ville igentligen inte ringa, för i min värld så blir jag bra snart utan att gå till sjukgymnasten. Conny höll på bli galen på mig att jag aldrig ringer så jag fick ju så lov att kliva upp skit tidigt och ringa då, jätte roligt ! HAHA! Ännu roligare var väl att tanten sa att dom skulle återkomma! Herregud.
Näe nu ska jag gå o lägga mig igen , Bye


jobbig start på veckan

Idag var jag på nått som arbetsförmedlingen hittat på som kallas aktivator KL 9 på morgon.
Sen så for jag till gamla vårdskolan som ligger bredvid sjukhuset, där är komvux nu. Så jag skulle till komvux på vad dom hade ringt och sagt till mig ett möte. När jag kom dit så satt jag i receptionen och vänta på att nån skulle komma o hämta mig, och det var inte bara mig dom kom o hämta. ALLA vi som satt i receptionen skulle på detta möte. Vi var så få som hade sökt så dom ville inte starta kurserna samtidigt, så kurserna ska gå på 50% och man ska träffas varannan vecka en halv dag och om ska hålla på till nästa åR på vårterminen. Jag som trodde jag skulle kunna läsa dom samtidigt och vara klar innan jul!!!
Tydligen så fick jag veta att jag har börjat på KOMVUX!!! Och att jag måste skaffa en jäkla bok som jag inte hittar rätt ISBN nr på . :( Suck . Men men blir nog bra det här. Lite minus bara att jag inte fick gå bägge samtidigt.
Sen så får man ju se vad som händer och sker. Jag trodde det skulle gå snabbt inne på komvux men det tog lite mer än 2h. Ojoj... Men men , nu vill gubben att vi ska åka på "blåis" - Blå Kiosken in the city och käka. MUMS! Hoppas han bjur den här gången :P Haha . Men men ska väl ta o knatra iväg så de blir nåe mat i magen.
PUSS!


Torsdag, eller ?

Jag är helt dagvild nu. Om jag inte hade haft min kalender så hade jag nog inte vetat vilken månad de var heller.
Ikväll ska jag åka o jobba hos Anton som pers.ass. Spännande, skit nervös! kommer nog gå bra.
Drack Oboy imorse, skulle inte gjort de. De kliar hela facet. UFFA !
Älsklingen har tömt fiddyn på bränsle så de luktar bensin hela kåken. Ska lämna den hos Carina över vintern.

Ja, nu ska ja åka till mammsen och kolla på glasögonen som hon beställt hem :)

C U l8er

Äntligen vaken

Jag har fått nån sömnsjuka. Ja, va ska man säga.
Ikväll ska jag iaf se idol sen vet jag inte vad de blir. Det blev ingen baconmacka imorse de blev en kaviarostmacka istället. MUMS!


 Gammal 90'tals musik <3


gäääääääsp

Har nästan nyss klive upp. kl är ungefär 8:20. har ringt massa onödiga samtal. Rekryteringen ringde imorse också men var så trött så fattade inte att de var telefonen som lät så nu missa ja nå jobb........ :(
Har pratat med en syo på komvux o om jag har tur så kan jag kanske få börja i sundsvall REDAN i SEPTEMBER !!!! :D Woho, med flyt. :P Nu ska jag sova tror jag, är skit trött. blir nog baconmacka till frukost börjar känna mig hungrig men de får vänta om ja ska orka tugga..

Jobbar lördag kväll o söndag dag på strandbo så du vet :P

Nattinatti

Bonk & stök, oj oj .

Somnade väldigt sent igår natt, kom inte i säng förän strax efter kl 02:00. Låg o vred och vände mig så jag trodde ja skulle bli tokig. Men till slut så slockna jag.
Kl 07:05 vaknade jag av att telefonen ringde, de var rekryteringen. For direkt till Hagalid och satt vak.. Trött och slut. Det blev en jobbig morgon. Vid 13:00 kom gubben med kycklingsallad till mig, jag var så hungrig att magen höll på vända sig..
Idag ringde dom från komvux också, jag ska ringa upp en studievägledare imorn bitti kl 08:00 sen på måndag 21sep ska jag träffa nån farbror på gamla vårdskolan vid sjukhuset kl 13:00. Ja du , herregu! veckorna verkar ju bli planerade i minsta lilla detalj. Igår var det föresten 3år sen jag och älskling krocka med älgen.. UFFA FY!!
Jag hoppas jag kommer in på komvux så jag får allt överstökat. Jag var ju så sen med att söka me tanke på att ja kom på de i Augusti.. Men men de verkar ju som jag har en chans iaf.
Till helgen ska jag jobba i Söråker :D Det var ett tag sen , en vecka sen ungefär, har ju varit så mycket på timrå gården nu. Hoppas alla lever bara :S
Ja, ikväll ska ja se på idol så RING MIG INTE !!! jag får ju aldrig se på de där jäkla programmet, alla ringer just då! Alltid! O annars så jobbar ja alltid när det är! Verkar ju bara vara jag i hela "kompisskaran" som kollar på IDOL uttagningarna. aja slut tjatat om de, jag känner mig som en pensionär, snart luktar jag väl som en HAHA. skoja bara.
Här kommer lite bilder på bilen vi krocka med ..


life sucks

Ja livet suger, orkar inte ! allt är skit o dom flesta är ju dum i huvudet. tänk vad skönt de var när man gick i skolan då fanns de inte lika mycket bekymmer. Jag måste flytta ja står inte ut, sliter av mig håret snart. BLÄ!!!!!!
ska jobba till helgen iaf, resten av veckan är oplanerad.

SNART SKRIKE JA


Vad ska jag säga?

FY F*N vad jag SAKNAR att FOTA!! IDÈSTOPP!!!!

Om annat då..
Var på arbetsförmedlingen idag 1300. (UFFA) Sa att jag hade lite brottom så jag fick komma in fort o surra med den där damen, sen så tyckte hon att jag verkade jobba så mycket så jag inte behövde vara inskriven men jag tyckte att jag ville ju ha ett jobb som jag visste när jag skulle jobba på. Sen så berätta ja att ja sökt komvux o att dom inte kunde hjälpa mig för kommunen inte har nå pengar, sen så tyckte damen att jag skulle flytta till sundsvall så jag fick gå på komvux! GALEN! Hur fan ska man ha råd att flytta till stan som när man inte ens kan skaffa lght i Timrå.?!?! Aja , hon tyckte jag fick vara inskriven dårå. Men hon var bra knäpp. Jag berätta vad jag ville o vad ja jobba med o sen att jag hade brottom för att jag skulle till jobbet.. Hon tyckte de var SÅ stora planer. Jag tyckte att hon inte fatta nått alls. Men men , ska fan visa dom att jag kan !!! Fy fan VAD JAG SKA VISA DOM! JÄ*la NÖTTER! Har varit så arg idag. UFFa! Tur att ja ska gå o lägga mig så världen slipper mitt ondo!
BYE NATT!


brr

Fasen vad kallt det börjar bli nu på mornarna, snart åker raggsockarna fram!! Halsduken har jag redan börjat använda.
Idag har jag bara jobbat, varit barnvakt med Conny och ätit på blåkiosken. Gud vad jag saknade brudarna när vi var där. Vi som gick dit oftast på fredagar och beställde mat. MUMS! saknar dom. De är inte många man har träffat sen studenten, visst de har inte gått så lång tid men ändå! Känns ju som en evighet..
Ska få massage på min onda rygg av gubben nu. (HOPPAS)
Här kommer en liten bild som jag gjorde i PS3 när jag hade tråk...

Kommentera gärna bilder o sånt :P


UVVA

Fyfan jag vill inte jobba imorn, har så ont i kroppen !!!!!
Ringer dig imorn Jullan då mobben är påfylld. PUSS Hejs  




Nu har veckan börjat forma sig

Idag ska jag jobba på Häggen 14-21, tisdag blire strandbo ängskl. 8-14 sen ons. arbetförnedringen 1300. Sen börjar jag jobba 15.30-20.30 som spring mellan mandeln och häggen på timrågården. Sen på torsdag ska jag träffa Mette ssk på Timrå gården 14.20 sen vet jag  inte så mycket mer av vad som händer i veckan. Blir nog en sväng på stan om de inte blir nå jobb eller oväder till helgen :)

Haru sett mina snygga skor ?
     

 


Så fin

                                                 
Ted Gärdestad widget by 6L & Daxii                                                                   Jewel on 6Lyrics.com
 

Liten snabb uppdatering..

I veckan ahar allt gått av bara farten , gick av mit sommarvik. den 30aug. En söndag. Sen på måndag morgon så ringde dom o ville att ja skulle jobbe men de gick ju inte, skulle på söråkers vårdcentral o få deligering på Antons sond matning och vb. medicin. ska ju vara en extra personlig assistent till honom när ordinarie är sjuk o vabbar. Det känns faktiskt väldigt bra, dels att hans föräldrar litar på mig så mycket o sen all kunskap jag får av de jag lär mig med honom. :)
 Aja , tisdagen tillbringades på sjukhuset då jag skulle gå en utbildning på Antons "apparater" ex, andningsmaskin. Efter utbildningen for jag och Conny o hämta Christine på dagis, lill gumman. :) Hon pratar på så mycket de är så skoj.  
Sen på onsdag till fredag så jobbade jag på Ängsklockan, strandbo. Kul att få komma tillbaka. På fredag efter jobbet var jag o syrran på birsta, ja hitta ingenting men hon var som en shoppingdåre, allt var snyggt o bra tyckte hon. :P  På kvällen blev det utgång med brudarna. Jätte kul , tack för en underbar kväll tjejer! Slutade med att jag var tvungen att åka hem redan vid 2 då jag fick i mig lite mycket. Så jag Majja, Hugge o Cny for hem. Malin E hämta oss :D. Sen så tillbringades lördagen i tvsoffan med gubben, vi åt nått gott som var som tacos men hette nått annat. Sen på kvällen blev de chips o mys och en raggarsväng till stan.
På söndagen så tvingade jag med gubben på birsta det blev ett par underkläder och lite spån till marsvinsburen. Jaha, till veckan blire jobb på Tisdag 8-14 o sen på onsdag så blire arbetsFörnedringen. Herregud! Aja , jag o Majja beställde lite provbågar men jag hittade bara ett par så jag väntar ett tag med att skaffa brillor tills jag hittar 2par på samma ställe så de blir lite billigare.. Morsan färga håret idag också , SKIT GRYMT!! Även att det var farmor som hjälpte henne, haha tänka sig... Det blev ju bra iaf. Men men nu ska jag hoppa i pjamasen o tillbringa resten av kvällen i tv soffan.


RSS 2.0