Läkarbesök

Dagen började bra, Malin J kom förbi och åt lunch medans jag åt frukost. Ja, jag klev upp sent. Halv elva faktiskt :P
Sen så blev de liten efterrätt o se en promenad runt edsgården/vävland. :) Var underbart skönt ute i solen, nästan lite för varmt. Malin stannade till ca 14, sen skulle ja till läkarn kl 15.
Väl hos läkarn:
Jag är i god tid, 15min tidig. Jag betalar o går o sätter mig i väntrummet....
Tiden går...
Tiden går...
När klockan är 15.40 säger en söt liten farbror som sitter mittemot : Men lilla jänta ska du inte få komma in snart de är ju bara du kvar, eller väntar du på nån ?
De gjorde ja ju inte, så arg o irriterad så går ja till receptionen o frågar om läkarFAN har gått hem för dagen, då hade de tydligen blivit nån miss så dom missat mig + att ja skulle få vänta ytterligare för att läkarn ja skulle träffa var upptagen ett tag till. JAG bad helt enkelt om att få komma till en annan läkare. Kom till nån kvinnlig dr. aldrig sett henne för. Men hon lyssnade och såg ganska snäll ut.
Hon kunde inte komma på vad de var för riktigt fel på mig, ja fick gå på labb o ta snabbsänka. Sen så kom hon på att ja hade nog, troligtvis muskelinflammation i hela armarna o på börjad inflammation i benen. JAHA ? Vad gör jag nu då undrade ja ju så klart. Doktorns svar: Gå hem vila, va sjuk en vecka, ät alvedon o ta de lugnt.
Okej ?
Man kan ju fan inte få nån hjälp alls när man är gravid. Blir så leds, alvedon hit o dit... Men men bara bita ihop o ta de lugnt. Ja som har så mycke jobb framövers. TYPISKT!
Ska ringa imorn o sjukskriva mig denna vecka o hoppas o håller tummarna på att armjävlarna ska fungera till nästa. Dom är ju som gele. Musklerna funkar inte alls.
Blev så deppig så for o shoppa höst/vinter skor med Cassandra. :) Helt klart upp piggande, mår genast mycket bättre fast dock lite fattigare men de vare värt :P
Ikväll så var Jenny F här en sväng, vi surrade på om de mesta, spanade lite på nätet m.m Väldigt trevligt att umgås med lite nytt folk emellan åt :)
Skjutsade hem Jenny vid 21 o for till Emma o Robert för att spana på deras nya familjemedlem, en iller från Frankrike. Väldigt söt liten sak. Grattis till förlovningen också turturduvor!! <3 SÅ sött!
Vette fan vad som händer i veckan, jag ska ju tydligen ta de lugnt nu.. Hur nu de ska gå till...
Aja, god natt!

Söndag...

Haft ont i kroppen hela helgen, håller på bli tokig. Höfterna känns glappa så de blir nog en sväng till sjukgymnasten och läkaren imorn. Tur man är ledig tills ons.
I helgen så hade ja o gubben myslördag vi åt gott ute o gick på bio o sen tog vi de lugnt.
Han åkte tillbaka till surhåle ikväll, hoppas han kommer hem på torsdag annars så blire väl på fredag.
Idag har han o hans pappa grejat i badrummet, satt upp hylla och fixat ;) De är lite små detaljer kvar men de är i stort sett klart. Blir ju skit bra :)
Var till Johanna och Jimmie förra veckan och hälsade på en snabbis på kvällen, fick en såå söt inbjudan till deras dotters dop ;)
Lill tjejen :)
Ikväll så har ja inte gjort så mycket, sett en värdelös film, vare ute o gått med Cherie. Sen när vi kom in så går hon ut på balkongen o lägger sig under bordet o smaskar på sitt ben, lite halvdålig bild men hon är så rolig s¨hon får vara med på en ändå :)
Idag var jag och Conny in på birsta en snabbis och letade efter en svart/smides toarullehållare sån som man sätter fast på väggen. O inte EN enda butik hade det, de fanns ju så klart dom vanliga men va fasen. Vill inte ha en vanlig. Sen köpte vi ett underskåp till tvättstället också. riktigt nice :)
Och så kommer självklart en bild på tjockmagen, de lever om som bara den där inne. Tror de är en liten fotbollsspelare kanske :P Roligt att känna att "Liten" lever iaf :) Tiden har gått fort, jätte fort. :) Undra vad de blir för en liten filur :)

Ensamt om kvällen.

Snacka om att ja saknar karl fan. Herregud! Han for ju i söndags kväll o här sitter ja nu på en tisdag kväll o är helt förstörd nästan för ja saknar honom. OJOJ. Hur ska detta sluta. De är iaf bara 16v kvar av hans utb. :)
Längtar tills det är över. MEn som tur är så har ja ju så bra vänner så ja slipper ju faktiskt vara ensam.

Imorn så ska ja till frisören, ja hoppas de blir bra. KLippa topparna o färga blir de, alltså inte nå speciellt. Sen ska jag åka till Frida Bennerman en tjej som jag gick i skolan med, hon är jätte duktig på att fota o speciellt djur och hon ska få fota min lilla Cherie. Frida har en hemsida också. fridabennerman.se tror ja det är. Toppen tjej iaf. Ni får väl nått smakprov på lilfisen framöver. Hoppas bara hon håller sig ren o torr tills de är färdig fotat. Inte allt för lätt att ha en vit hund :P

Saknar verkligen skolan ibland, vi hade toppen lärare på Foto utbildningen, sen var vi en bra klass också. Det är kul att man fortfarande har kontakt med många.

PÅ torsdag kommer min vän Frida H upp till stan från sthlm, ska bli så kul att ses igen. Den här gången ska ja putta iväg dig stickan med min mage :P haha !!


JAja, Ska väl ta o lägga igen dom blå nu. Äntligen är diskmaskinen färdig, vill inte att den ska stå på i onödan över natten.
BYE

Lite om helgen m.m

Lagade sååå GOD mat i helgen, blev Bacon lindad fläskytterfile kryddar med lite vitlöksflarn och riven ost, vändstekt pära in i ugnen svartpepprad o saltad med lite matlagningsgrädde. SÅÅ mums. Till det så åt vi också rödvinssås och vitlöksbaugett. Ibland kan man laga mat bara man vill.

Är det någon som sitter och ruvar på nått gott recept? Skicka gärna recept i en kommentar :) Alltid roligt att prova nått nytt.

2Sep går jag på mitt nya vik, allt känns så bra. Lönen, arbetskompisarna, stället, och arbetgivarn. KOmmer jobba så länge jag bara orkar. :)

Idag är det måndag, tråkiga måndag. Karln är i bräcke och här sitt jag ensam.. Hm. Imorn blire jobb :) sen på onsdag är det äntligen dags att fixa håret. :) Har världens e4 mitt  uppe på huvve!

Nu är det bara 3 böcker ur serien klonad av Marilyn kaye som saknas. Dom 3 sista av alla 16. Så leds, Vill verkligen avsluta denna serie. Lika bra nu som när man var 12-13-14(?) år faktiskt..

Näe, nu ska ja o Cherie mysa innan det är dags för kvällsprommisen!
Ha en bra vecka allihopa KRAM
BYE

Inne eller ute ?

Denna tröja ser sååå skön ut, men är de för mormors aktigt ? Eller är det inne igen ? Vågar man ta på sig en sån utan att se ut som en mormor/farmor ?
Den liggar iallafall på "Eventuellt köpa" listan. Men är inte helt hundra än.. Hm.. Inne eller ute det är frågan ?
Hur ska jag göra ?

Veckorna går....

Veckorna går fort. De kan man ju säga. Känns som att de vore igår som man fick veta om att man är med barn. Det har gått väldigt fort. Magen putar nu mer än nånsin o den har nog inte slutat växa heller :P Kläderna blir tajtare i tajtare :)

Gubbsingen har gjort sin första skolvecka o kom hem en dag tidigare i överraskade mig, blev så lycklig <3 !! Nu är han inne på den andra veckan så nu återstår väl 16 veckor om ha minns rätt. Hoppas de går fort.

Var på ul idag, Cassandra fick följa med (Conny har redan varit med på ett) fick ett nytt datum 14jan, så ja blev flyttad 6dagar. Ska tillbaka o göra ett nytt ul i v32, moderkakan ligger rätt lågt på mig så dom ska kolla så den ligger rätt då annars kan de bli planerat snitt. Slänger upp lite bilder på bebisen <3

SÅÅÅ LYCKLIG !!

En liten hand, vår lilla bebis, en liten fot, en liten bebisöverkropp

O så en stor bild direkt :)

Bebisen ligger med händerna för ansiktet :P Lik sin far, vill aldrig vara med på bild :P hihi !


Såå. Då vare både bebis *ul* bilder o magbilder upplagt då. Kommer nog uppdatera om helgen m.m senare i veckan. Vi var ju på bröllop, Majja o Hugge gifte sig ! Lägger väl upp nån bild på de senare. :)

Hoppas ni allihopa får en bra vecka! Hare fint! KRAM

Vår lilla skatt

Vår lilla skatt

Vilken känsla och upplevelse!
Dom som gjort ultraljud vet vad jag pratar om.
Att se de lilla livet sprattla, röra sig
OJoj! Fantastiskt!
Vad dom kunde se så fanns allt som ska finnas på ett barn! :D
Känslan vi fick går inte att beskriva, det var helt enkelt underbart att få se lilla hjärtat :)
Och till er som undrar så tog vi inte reda på könet så därför är också bilderna tagna så att man inte ska kunna se.
Förlåt för halvtaskig bild, har inte nån scanner nu.
Det som syns på bilden är självklart vårat lilla barn.
Nu håller jag på kolla igenom olika betal gravidförsäkringar, självklart så vill man ha en som täcker mest. Vilken hade du? Eller nån du kände ? Nån som har nått att rekomendera ?

RSS 2.0