Fullt ös -medvetslös

Ja du, har man så mycket att tänka på och göra att man inte hinner eller kan sova riktigt
så är de nog dags att tänka om....
Denna vecka är en riktig mördarvecka FYYY!! O den blir bara värre, men de är mitt eget fel. Vill så gärna träffa alla mina vänner så fort jag är ledig eftersom ja jobbar som ett svin just nu..

Måndagen bestod av städning av lägenheten, sen oroa sig över bankmötet som faktiskt gick jätte bra. Sen natt jobb och gubben for till surhåle.
Tisdagen skulle ju försöka sova, vilket inte gick såå bra... Blev ca 3.5h på fm o 1h på em. Sen visning på lägenheten, åka o hämta ut paket m.m
Onsdagen som de verkar hittils- kliver av kl 8.00 möte kl 8.15 sen ha fika stund med tjejerna från jobbet, dom vill lukta på lite doftljus och spana i katalogen. Efter det så ska jag försöka vila lite grann.. Får väl se hur det går. Ca 13 kommer Malin ei. förbi med sin lillgos och fikar o hälsar på. 14.30 och 15.30 är det visning av lägenheten, sen så kommer Emma ev förbi på en surrstund och sen blire ev träffa Sandra på kvällen, ska även hinna pallra arslet till söråker o hälsa på frida m. en snabbis. OJoj vilken dag. Lär ju va däckad efter det ?
Torsdag- Jobbmöte på morgonen vid 9.00 sen ev besök :) Sen barnmorskan kl 13 och ljusparty kl 19.00
Fredag så blire tandläkare och jobb, har ansökt om ledigt men inte fått svar än.. Får se vad som händer.. Vill ju hinna träffa gubben en dag iaf.


Verkar som att lägenheten är lättsåld, 4st intresserade på 24h. Ojoj. Blir nog budgivning..

I övrigt så jagar ja skötbord, nu när vi ska flytta så blir de ju tvättstuga och inte nån tvättmaskin i badrummet så nu måste ja införskaffa ett skötbord. Ja hitta ett par stycken som jag gillar men ja vet inte än vilket de blir. Bla. en skötbyrå med hyllor ovanför från ikea och hensvik också från ikea.. Sååå svårt att veta vad man ska köpa. Men men de ordnar sig. I övrigt så är de bara en gungstol som saknas så är ja redo att flytta in :P
Ska iväg o spana lite på barntapeter på fredag om jag hinner. :)


Kommentarer
Postat av: Julia

Ikea ska ha ett skötbord för 600 kr som är gjort i tyg och som går att fälla ihop och ta med :) praktiskt. Kika på det

2011-09-23 @ 00:58:34
URL: http://spjulia.blogg.se/
Postat av: Ronja

Det värkar som om du jobbar mycket?

2011-09-25 @ 15:58:36
URL: http://poppiz.bloggplatsen.se

Skriv en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0