LEEEEEEDS!

Vissa människor.....
......Vissa människor....
Jaaa.... Vissa människor....
FYYYY FAN !
Vissa människor verkar ju helt invalida ! Helt knäppa.
Tror folk verkligen att det funkar på det sättet ? Visst det är många som är gravida eller bara allmänt runda som väljer att klä sig i mjukiskläder av olika skäl. OKEJ! Det är upp till dom, folk får väl se ut som dom vill. MEN att dra alla över samma streck det är FÖR JÄVLA DÅLIG STIL !
Fick en jäkla snygg kommentar av en gammal bekant:
Hörde att du var på tjocken Bea !
JO då säger jag, det är jag.
Jaha, säger personen som står med sin kompis o glor på mig som ett fån.
Kände mig väldigt ut tittad. Sen så säger personens kompis som jag inte känner - MEn alltså när ska du ha barn då? Har du nyss blivit gravid eller ?
Jag svarar: Nej, jag är ju i 6e månaden snart 7e. Jag ska ha i början på januari.
Säkert, får jag till svar.
BLIR Så leds bara för att man inte är gigantisk så tror folk att man inte är med barn. Men man behöver väl inte FRAMHÄVA magen heller när ändå halva TIMRÅ vet att den finns där ?
Sen så spyr en person ur sig de konstigaste jag hört: Men du går liksom runt i såna där kläder nu när du är gravid då eller ?
ÄRE NÅ FEL PÅ MINA KLÄDER ?!?!!?!? VANSINNES UTBROTT !! Jag hade på mig svarta mamma jeans en grön tröja o svart munkjACka till. ÄRE NÅ FEL ???
AMEN dom flesta som är på smällen går ju runt i mjukisbrallor och jättetröjor.
MITT SVAR : JAG ÄR INTE NÅN JÄVLA SOPSÄCK !!!!! En människa som aldrig går i mjukisbyxor ska väl fan inte behöva göra de bara för att man blir gravid och ändrar kroppsform ? Man måste väl få se normal ut ändå eller ?!?!?!??!?!?!!??
BLIR SÅ JÄVLA LEDS !!! O jag nämner inte nå namn! MEN HELVETE VAD FÖRBANNAD JAG BLIR !!!

Kommentarer
Postat av: karla

men sluta bea!!! klä dig som du fan vill! bry dig inte vad andra säger! DU ÄR FIN!!!! alla har olika kroppar och magen växer olika, så är det bara.förstår att du blir arg och blir arg jag med då jag läser det!!! folk som inte har barn eller är gravida ska tamefan inte yttra sig!!! idiote..kram<3

2011-10-05 @ 18:30:44
URL: http://karlitalatina.blogg.se/
Postat av: Frida Hjortén

Heeeej! Hur mås det?? Jag fundera på att åka ner första helgen i november till ullared. Är du för tung eller orkar jag lyfta i dig i en vagn och köra runt dig?8>------- Storabamsekramar-------<8

2011-10-13 @ 12:40:13
URL: http://rajdich.blogg.se/

Skriv en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0