Dagen då....

dagen då fotknölarna försvann, kanske inte för evigt, kanske bara för en dag eller två. Vem vet ? Skorna sitter som slickat på fötterna. Kan i stort sett bara ha uggs. :( tur de finns nått annat än foppatofflor iaf. ALDRIG varit med om nått liknande. Fingrarna är som prinskorvar känns de som. Kan inte ha ringarna på mig längre.. :( Stödstrumpor ska nog införskaffas nu. Fast de har ja ju sagt länge men de har inte blivit av. Apoteket hade bara dom hemska i nylon sist ja var där.. Vill ju ha sånna där vanliga som är lite mer i tyg eller vad man säger.. Jobbar man inom äldreomsorgen så vet man lite grann om stödstrumpor iaf kan ja lova. De finns ju en hel uppsjö av dom.
Var o skulle handla bhar idag. Inte en ända butik som ja var in i hade bh utan byglar. KAN inte ha dom där jäkla byglarna de trycker ju som man håller på dö just nu. UFF! Hittade dock massa annat roligt. :P Som vanligt. Men ja höll mig lite grann. Köpte en tunika som ja kommer kunna ha sen och ett par till favvobyxor. :) Var till Fru källberg för ett tag sen o hon såg ut att ha sånna sköna byxor, ja var bara tvungen att fråga vart hon hittat dom. O nu är dom storfavorit här hemma, var bara tvungen att köpa ett par till då ja använder dom på löpandeband just nu :P Kommer ju inte i så mycket kläder :P
Aja. nu ska mina prinskorvsfingrar få vila sig lite :P
Nattinatti

Kommentarer
Postat av: Michaela

Jag ska tipsa dej om så sköna Bh:ar utan bygel på H&M på "mamma avdelningen", de har dem i 2 pack vit & svart för 199kr och de är perfekt såhär inför och det är även amningsbhar som du kan ha sen när barnet kommit också =) Förstår dej angående stödstrumporna hihi vi hörs snart igen, kramen & klapp på lilla magen!



2011-11-28 @ 12:40:29
URL: http://ladymi.se
Postat av: Frida

Hej bruden!



Varför köper du inte sportbhar? Dom borde ju vara det skönaste du kan ha på dig just nu :)



kunde du ha någon av topparna jag gav dig?



Kram Kram

2011-11-28 @ 15:27:09
URL: http://rajdich.blogg.se/
Postat av: Frida

KNNNNUBBIS! Nu är det inte lång tid kvar :)Hur gick UL?

2011-12-01 @ 14:22:09
URL: http://rajdich.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag köpte stödstrumpor på apotektet. Tjocka svarta som var bra! Du kan ju alltid köpa amningsbh redan nu. De ska man ju inte ha med bygel för då har man lätt att få mjölkstockning har jag hört. Finns en kanonbra tunn (ser inte mycket ut för världen men den är bra att amma i) på lindex. Tror även att de finns på barnens hus :) fast de kostar 400kr. Finns säkert billigare :)

2011-12-04 @ 00:07:32
URL: http://allgren.blogg.se/

Skriv en rad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0